Πώς να ταξιδέψετε από τη Λισαβόνα στο Παρίσι

Πτήσεις, τρένα και ενοικιάσεις αυτοκινήτων

Σχεδιάζετε ένα ταξίδι από τη Λισαβόνα προς το Παρίσι και αντιμετωπίζετε προβλήματα με την κοπή των ταξιδιωτικών σας επιλογών; Η Λισαβόνα είναι σχεδόν 900 από το Παρίσι, το οποίο κάνει την πιο ρεαλιστική επιλογή. Αλλά αν προτιμάτε να μην πετάξετε για κάποιο λόγο, το ταξίδι με το τρένο ή το αυτοκίνητο είναι πάντα μια πιθανότητα και μπορεί να είναι μια καλή επιλογή εάν επιθυμείτε να ταξιδέψετε στην Ισπανία ή τη Νότια Γαλλία κατά μήκος του δρόμου.

Πτήσεις

Οι διεθνείς αερομεταφορείς, όπως η Iberia, η British Airways και η Lufthansa, καθώς και εταιρείες χαμηλού κόστους όπως το Easyjet, προσφέρουν αρκετές καθημερινές πτήσεις από τη Λισαβώνα προς το Παρίσι και φτάνουν στο αεροδρόμιο Roissy-Charles de Gaulle και στο αεροδρόμιο Orly.

Κλείστε προσφορές για πτήσεις από Λισαβώνα προς Παρίσι στο TripAdvisor.

Τρένα

Για ένα μακρύ και χαλαρό ταξίδι στο Λας Λισαβόνας στο Παρίσι, μπορείτε να πάρετε το νυχτερινό τρένο Altaria στο Hendaye στη νοτιοδυτική Γαλλία, στη συνέχεια να τραβήξετε ένα τρένο υψηλής ταχύτητας TGV στο Παρίσι. Το ταξίδι θα διαρκέσει περίπου 20 ώρες, οπότε ίσως είναι καλή ιδέα να το διασπάσετε με μια περιστροφή γύρω από τη γαλλική χώρα των Βάσκων.

Αγοράστε τρένα και εισιτήρια TGV απευθείας μέσω της σιδηροδρομικής Ευρώπης

Οδήγηση από τη Λισαβόνα στο Παρίσι;

Η οδήγηση θα διαρκέσει πολύ - περίπου 17 ώρες εάν οδηγούσατε χωρίς στάση. Είναι καλύτερο να κάνετε μία ή περισσότερες ενδιάμεσες στάσεις στην πορεία. Να θυμάστε ότι όταν ενοικιάζετε ένα αυτοκίνητο, πιθανότατα θα επιβαρυνθείτε με μεγάλες χρεώσεις, παραλαμβάνοντας το αυτοκίνητο σε μια χώρα και αποφορτίζοντάς το σε άλλο - και μην ξεχνάτε τα τέλη διοδίων, όταν σταθμίζετε τη δυνατότητα οδήγησης.

Κρατήστε ένα αυτοκίνητο ενοικίασης απευθείας μέσω Hertz

Φτάνοντας στο Παρίσι με αεροπλάνο; Επιλογές εδάφους μεταφοράς

Εάν φτάνετε στο αεροδρόμιο του Παρισιού, θα πρέπει να υπολογίσετε πώς θα φτάσετε στο κέντρο της πόλης από τα αεροδρόμια.

Περισσότερα άρθρα σχετικά με το ταξίδι στο Παρίσι μπορεί να σας αρέσει: