Διεθνής Έκθεση Μοτοσικλέτας 2017 στην Ουάσιγκτον, DC

Η Διεθνής Έκθεση Μοτοσυκλέτας παρουσιάζει τα τελευταία αθλητικά ποδήλατα, ποδήλατα βρωμιάς, κρουαζιερόπλοια, σκούτερ, έθιμα, ATV, εξαρτήματα aftermarket, ενδύματα μοτοσικλετών και αξεσουάρ. Πρόκειται για μια φιλική προς την οικογένεια εκδήλωση που περιλαμβάνει ένα show stunt μοτοσικλετών. εμφανίσεις διασημοτήτων? ένα εξωτικό περίπτερο που διαθέτει σπάνιες μοτοσυκλέτες υψηλού επιπέδου. τα έθιμα στον μεγαλύτερο ανταγωνισμό ποδηλάτων στον κόσμο. ψηφιακούς τοίχους γκράφιτι για να σχεδιάσετε ένα προσαρμοσμένο ποδήλατο Kawasaki. ένα κέντρο γυναικείας βόλτας με ενδύματα, εργαλεία και ποδήλατα για γυναίκες και πολλά άλλα.

Η εκπομπή θα πραγματοποιηθεί επίσης το 2017 στο Long Beach (CA), Νέα Υόρκη, Ντάλας, Κλίβελαντ, Μινεάπολις και Σικάγο.

Νέα αξιοθέατα το 2017

Ημερομηνίες και ώρες:

6-8 Ιανουαρίου 2017
Παρασκευή 4-8 μ.μ., Σάββατο 10 π.μ. -8 μ.μ., Κυριακή, 10 π.μ. - 5 μ.μ.

Εισιτήρια

$ 16 ανά ενήλικα, δωρεάν για παιδιά ηλικίας 11 ετών και κάτω

Εμφάνιση τοποθεσίας και μεταφοράς

Το Συνεδριακό Κέντρο της Ουάσινγκτον , 801 Mount Vernon Place, ΒΔ Ουάσιγκτον, DC. Η έκθεση βρίσκεται στην καρδιά της πρωτεύουσας του έθνους στην πλατεία Mount Vernon, βόρεια της γειτονιάς Penn Quarter και λίγα βήματα μακριά από τα μεγάλα ξενοδοχεία, τα μουσεία, τα εστιατόρια και τα καταστήματα.

Ο καλύτερος τρόπος για να φτάσετε στο συνεδριακό κέντρο είναι ο μετρό. Ο πλησιέστερος σταθμός του μετρό είναι το Mt. Vernon Place / Συνεδριακό Κέντρο. Οι σταθμοί Place Gallery και του μετρό βρίσκονται επίσης σε κοντινή απόσταση με τα πόδια. Ο χώρος στάθμευσης είναι περιορισμένος στην περιοχή Δείτε οδηγό για χώρους στάθμευσης και γκαράζ κοντά στο συνεδριακό κέντρο.

Διεθνή επιδείξεις μοτοσυκλέτας

Δείτε Φωτογραφίες της Διεθνούς Έκθεσης Μοτοσυκλετών

Ιστοσελίδα: www.motorcycleshows.com