Δεκεμβρίου στη Νέα Αγγλία

Δεκέμβριος στη Νέα Αγγλία είναι μια εκτύπωση Currier & Ives έρχονται στη ζωή. Φρέσκα κουβέρτα χιονιού καθαρά με σκόνη, φλόγες φωτιά σε παλιά πέτρινα τζάκια, κεριά τρεμοπαίζει στα παράθυρα, τα ζευγάρια κρατάνε τα χέρια τους καθώς παίζουν πατινάζ σε συγχρονισμό ή χαλαρώνουν σε μια βόλτα με έλκηθρο. Όσο πιο βόρεια βρίσκεται η περιοχή που πηγαίνετε, τόσο μεγαλύτερη είναι η πιθανότητα εμφάνισης τέλειου χιονιού στην εικόνα. Δεν αποτελεί έκπληξη το γεγονός ότι τα κορυφαία 10 μέρη για να ζήσουν ένα λευκό Χριστούγεννα στη Νέα Αγγλία περιλαμβάνουν τέσσερις στο Μέιν.

Μέσα από τη φασαρία των διακοπών, η Νέα Αγγλία είναι το τέλειο ταξίδι ημερών ή προορισμός διακοπών Σαββατοκύριακου. Βγείτε πίσω στο χρόνο και δοκιμάστε το παρελθόν των Χριστουγέννων στο Old Sturbridge Village ή στο Strawbery Banke. Απολαύστε οθόνες φωτισμού διακοπών υψηλής τεχνολογίας. Ή κατευθυνθείτε στα καταστήματα λιανικής πώλησης της Νέας Αγγλίας για να κερδίσετε ευκαιρίες για ρούχα που φορούν σε πάρτι διακοπών και δώρα για να εκπληρώσετε κάθε επιθυμία. Οι ευκαιρίες είναι ιδιαίτερα καλές στο Νιου Χάμσαϊρ, όπου δεν υπάρχει φόρος επί των πωλήσεων.

Ξενοδοχεία και πανδοχεία ντύνονται αυτό το μήνα, οπότε η διαμονή σας θα είναι ευχάριστη και ευχάριστη. Γιατί να καταστρέψετε τις αίθουσες σας, όταν μπορείτε να κάνετε check in σε ένα πλούσιο B & B ή grand hotel, και να φτιάξετε το τέλος του έτους με άνεση και στυλ; Οι ξενώνες του Holiday Inn σας επιτρέπουν να κοιτάξετε τουλάχιστον μέσα, ακόμα κι αν δεν μπορείτε να περάσετε τη νύχτα.

Κάντε κράτηση για ένα πακέτο διακοπών της Πρωτοχρονιάς ή παρακολουθήστε μια γιορτή της πρώτης νύχτας. Η Νέα Αγγλία είναι ο τόπος όπου ξεκίνησαν οι εορτασμοί της Πρωτοχρονιάς που ήταν φιλικοί προς την οικογένεια.

Και αν δεν μπορείτε να φτάσετε στη Νέα Αγγλία μέχρι το τέλος του Δεκεμβρίου, φροντίστε να κάνετε μια απόφαση για επίσκεψη το 2017.

Μέσες θερμοκρασίες Δεκεμβρίου (χαμηλή / υψηλή)

Χάρτφορντ, CT: 22º / 40º Φαρενάιτ (-6º / 4º Κελσίου)

Providence, RI: 26º / 42º Φαρενάιτ (-3º / 6º Κελσίου)

Βοστώνη, ΜΑ: 28º / 41º Φαρενάιτ (-2º / 5º Κελσίου)

Pittsfield, ΜΑ: 19º / 34º Φαρενάιτ (-7º / 1º Κελσίου)

Burlington, VT: 19º / 33º Φαρενάιτ (-7º / 1º Κελσίου)

Βόρεια Conway, NH: 15º / 33º Φαρενάιτ (-9º / 1º Κελσίου)

Πόρτλαντ, ΜΕ: 20º / 37º Φαρενάιτ (-7º / 3º Κελσίου)

Δεκέμβριος εκδηλώσεις και πράγματα να κάνουμε

Το μεγαλύτερο κλασικό αγωνιστικό πατινάζ στον κόσμο ανοίγει στα τέλη του τρέχοντος μήνα στο Montville του Κοννέκτικατ. Να είστε μεταξύ των πρώτων που παίρνουν τον τροχό στο NASKART, το οποίο θα είναι επίσης το σπίτι σε ένα εσωτερικό πάρκο τραμπολίνο. Οι κάρτες δώρων κάνουν μια τέλεια έκπληξη διακοπών.

Πάρτε στο πνεύμα των διακοπών σε ένα από τα καλύτερα γεγονότα Δεκεμβρίου της Νέας Αγγλίας ! Μερικά από τα αγαπημένα μας ετήσια γεγονότα παρατίθενται παρακάτω:

Καλύτεροι προορισμοί για τον Δεκέμβριο στη Νέα Αγγλία

Η Νέα Αγγλία είναι καθαρή μαγεία για τα παιδιά κατά την περίοδο των διακοπών. Κάποιες από τις πιο αξιομνημόνευτες περιπέτειες του Δεκεμβρίου της κόρης μου περιλάμβαναν την αναμονή να δουν τον Santa στο Χριστουγεννιάτικο Χωριό του Κοννέκτικατ, βλέποντας τις νοσταλγικές χριστουγεννιάτικες διακοσμήσεις στο ετήσιο Enchanted Village του Hyannis στο Cape Codder Resort και περπατώντας σε ένα τρένο μέσω του Χριστουγεννιάτικου Φεστιβάλ των Φώτων Edaville USA στη Μασαχουσέτη.

Ακόμη και τώρα που είναι λίγο μεγαλύτερο, αγαπάμε το δρόμο τον Δεκέμβριο. Ειδικά όταν είμαστε προσκεκλημένοι σε εκδηλώσεις όπως το ετήσιο Holiday Inn Cookie και το Candy Tour στα Λευκά Όρη του Νιου Χάμσαϊρ.

Μην παραβλέπετε το Κοννέκτικατ για μια γρήγορη απόδραση του Δεκεμβρίου. Υπάρχουν πολλά γεγονότα που γιορτάζουν τη σεζόν στην περιοχή του Hartford, συμπεριλαμβανομένου του Harford Holiday Light Fantasia : ένα από τα μεγαλύτερα φώτα διακοπών της Νέας Αγγλίας.

Η κοιλάδα Hudson είναι επίσης ένας ιδανικός προορισμός ημερήσιας διαδρομής κατά τη διάρκεια αυτής της υπέροχης εποχής του χρόνου. Περιηγηθείτε στα εντυπωσιακά αρχοντικά του Hudson Valley για τις διακοπές.

Περισσότερα Δεκέμβριος στη Νέα Αγγλία Ταξιδιωτικές συμβουλές

Φέρτε στο σπίτι το τέλειο πεύκο από ένα αγρόκτημα δέντρων Χριστουγέννων της Νέας Αγγλίας ενώ ταξιδεύετε στην περιοχή αυτό το μήνα. Θέλετε να κάνετε το χριστουγεννιάτικο δέντρο σας πιο μακρύ;

Εδώ είναι ένα μυστικό από έναν καλλιεργητή δέντρων της Νέας Αγγλίας. Το χωριό του Σάντα στο Νιου Χάμσαϊρ ανοίγει ξανά κατά τη διάρκεια των εορταστικών περιόδων για χειμωνιάτικες βόλτες και επισκέψεις με τον μεγάλο τύπο στο κόκκινο κοστούμι. Αξιοποιήστε στο έπακρο την επίσκεψή σας στο πάρκο με την δωρεάν εφαρμογή MyPark του Santa's Village.