Καλύτερα εστιατόρια με φάρσα για πιάτα στο Βερμόντ

Υποστήριξη του τοπικού κινήματος τροφίμων όταν γευματίζετε σε αυτά τα εστιατόρια στο Βερμόντ

Στο Βερμόντ, το αγρόκτημα στο πιάτο είναι ένα ζεστό πρωινό. Το δίκτυο Farm to Plate Network, το οποίο θεσπίστηκε με τη νομοθεσία το 2009, είναι ένα πανίσχυρο κρατικό σύστημα επισιτιστικής συνεργασίας για τη βελτίωση της οικονομίας των γεωργικών εκμεταλλεύσεων και των τροφίμων και τη διπλή πρόσβαση στα τοπικά τρόφιμα έως το 2020. Είναι το πρώτο του είδους στη Νέα Αγγλία και το μεγαλύτερο είναι πλήρης στη χώρα. Με την κρατική υποστήριξη και την ενότητα του στόχου, οι οντότητες του συστήματος τροφίμων από τους παραγωγούς τροφίμων (αγροκτήματα) έως τα εστιατόρια (πιάτα) παίρνουν την κυριότητα και υπερηφάνεια για την κίνηση των αγροκτημάτων.

Είτε το αποκαλείτε αγρόκτημα στο πιάτο, από το χωράφι μέχρι το τραπέζι, από το αγρόκτημα στο τραπέζι ή από το χωράφι μέχρι το πιάτο, σε ένα εστιατόριο του Βερμόντ σημαίνει συνήθως ότι οι ιδιοκτήτες και οι σεφ έχουν άμεσες σχέσεις αγορών με τους τοπικούς αγρότες, προετοιμάζουν μενού βάσει εποχιακά φρέσκου στο Βερμόντ , να δημιουργήσουμε συντομότερα μενού με υψηλότερη συγκέντρωση κρέατος που εκτρέφεται τοπικά σε βοσκότοπους και να χρησιμοποιούμε πρώτα τοπικά προϊόντα, ακολουθούμενα από περιφερειακά. Τα εξαιρετικά αξιοσέβαστα εστιατόρια από τα αγροκτήματα μέχρι τα πιάτα, τα περισσότερα από τα οποία είναι ιδιοκτήτες σεφ, αναγνωρίζουν συνήθως τις πηγές των τοπικών συστατικών στα μενού τους και στις τοποθεσίες Web.

Πού πηγαίνουν οι Βερμόντερ όταν θέλουν να απολαύσουν τα καλύτερα γεύματα που παρασκευάζονται με τα πιο φρέσκα υλικά του Βερμόντ; Καθώς περιφέρεστε το κράτος του πράσινου βουνού, αναζητήστε ένα - ή και όλα - από αυτά τα 12 τοπικά αγαπημένα που είναι αφιερωμένα στη γεωργική κουζίνα:

Χέρι του ξύλου

92 Stowe Street, Waterbury, Vermont, 802-244-7300, και στο Burlington στο Hotel Vermont , 802-540-0534.

Οι κρατήσεις είναι υποχρεωτικό για το κελάρι-ιδιοκτήτη του Eric Warnstedt, το κελάρι, στο κελάρι του 1835, που βρίσκεται μόλις λεπτά από το I-89 στην έξοδο 10 στο Waterbury. Αφιερωμένο στο να «σερβίρει εποχιακά αμερικανικά φαγητά που γιορτάζουν τις αγροικίες του Βερμόντ και των Βορειοανατολικών», το Hen of the Wood θέτει το πρότυπο στα εστιατόρια των αγροκτημάτων.

Ο Warnstedt έχει οριστεί ως φιναλίστ του James Beard Awards για το Best Chef στα βορειοανατολικά επανειλημμένα. Το δείπνο σερβίρεται από Τρίτη έως Σάββατο Ένα δεύτερο Hen of the Wood έκανε το ντεμπούτο του στο τέλος του 2013 στο νεοσύστατο Hotel Vermont στο Burlington. Το δείπνο σερβίρεται εδώ το βράδυ.

Ρίζες στο εστιατόριο

51 Ουαλία Street, Rutland, Vermont, 802-747-7414.

Το Rutland γίνεται γρήγορα μια τοπική κουζίνα mecca, με ένα από τα κορυφαία αγροτικά και διατροφικά δίκτυα του κράτους που συνδέει τις τοπικές επιχειρήσεις και τα κοινωνικά προγράμματα με πιθανότατα την πιο ποικιλόμορφη συλλογή παραγωγών τροφίμων στο Βερμόντ. Το Roots, ένα φιλικό εστιατόριο στο κέντρο της πόλης, σερβίρει παραδοσιακά πιάτα γεμάτα με αυτά τα ποικίλα τοπικά υλικά. Το μεσημεριανό γεύμα και το δείπνο διατίθενται από Τρίτη έως Κυριακή

Lago Trattoria

95 Main Street, Newport, Vermont, 802-334-8222.

Στο βορειότερο κέντρο της πόλης του Βερμόντ, στις όχθες της λίμνης Memphremagog, το Newport γνώρισε μια μαγειρική αναγέννηση που προκάλεσε η εκστρατεία Fresh By Nature, η οποία μεταμόρφωσε τα παραδοσιακά εστιατόρια της πόλης σε εστιατόρια εστιασμένα στη βιωσιμότητα του συστήματος τροφίμων. Το Lago Trattoria είναι ένα καλό παράδειγμα αυτής της τάσης, που σερβίρει παραδοσιακό ιταλικό φαγητό από το "πεδίο στο πιρούνι". Άνοιξε για δείπνο από Δευτέρα έως Σάββατο

Το εστιατόριο του Juniper

2059 Darling Hill Road, Lyndonville, Vermont, 802-626-8310.

Στα περίχωρα του πολυσύχναστου χωριού Lyndonville, βαθιά στις ρωγμές του απομακρυσμένου βορειοανατολικού βασιλείου του Βερμόντ, το Wildflower Inn καλωσορίζει στο εστιατόριο με το εστιατόριο Juniper's. Εδώ, το τοπικό κρέας (συμπεριλαμβανομένων και ορισμένων από τα κρεατοπαραγωγά βοσκοτόπια του ίδιου του πανδοχείου) παρουσιάζεται εκτενώς στο μενού, μαζί με προϊόντα και προϊόντα ειδών από μια συμπαγή ποικιλία κοντινών αγροκτημάτων. Το δείπνο σερβίρεται από Τρίτη έως Σάββατο, τόσο για τους επισκέπτες του πανδοχείου όσο και για το κοινό.

Το παντοπωλείο στο κέντρο της πόλης

41 South Depot Street, Ludlow, Vermont, 802-228-7566.

Στο Ludlow, το πιο κοντινό χωριό στο Okemo Mountain Resort, το πιο καυτό σημείο για δείπνο δεν είναι μπακάλικο, όπως υποδηλώνει το όνομα, αλλά ένα εστιατόριο με μενού από μαυροπίνακα, ιδιοκτήτης του σόγιας, Rogan Lechthaler, προετοιμάζει τα αγροτικά συστατικά σε καινοτόμες σάλτσες και τοπικά κρέατα στο κελάρι.

Ανοιχτό το βράδυ για δείπνο εκτός από την Τρίτη και την Τετάρτη και επίσης για το brunch την Κυριακή.

Starry Night Café

5371 Διαδρομή 7, North Ferrisburgh, Vermont, 802-877-6316.

Ο σεφ Josh Krechel μεγάλωσε στο Νιου Τζέρσεϋ αλλά αγκάλιασε τοπικά αγροτικά συστατικά όταν μετακόμισε στο Βερμόντ το 1998 και πέρασε τα τέσσερα πρώτα χρόνια μαγειρικής του στα Shelburne Farms. Εποχικά, μικρά μενού ήταν τα βασικά από την αρχή το 2000, όταν ο David Hugo άνοιξε αυτό το αχνά και μάλλον απομακρυσμένο καφέ σε μια μοναδική διαδρομή της Διαδρομής 7. Οι τραπεζαρίες είναι ανοικτές από την Τετάρτη έως την Κυριακή: Πάντα να καλέσετε μπροστά, γεγονότα.

Ο Μιχάλης στο Χιλ

4182 Waterbury-Stowe Road / Route 100 North, Waterbury Center, Vermont, 802-244-7476.

Σκαρφαλωμένο στο τέλειο κρησφύγετο που περιστρέφεται πάνω από τη διαδρομή 100 μεταξύ Waterbury και Stowe, ο Michael's στο Hill εξυπηρετούσε "τοπικά καθοδηγούμενο" ναύλο πριν από το αγρόκτημα στο πιάτο ήταν το catchphrase. Ο Ελβετός αρχιμάγειρας Michael Kloeti παρουσιάζει καλλιτεχνικά κουζίνα ευρωπαϊκού τύπου, που συνεργάζεται με τοπικούς σταθμούς τροφίμων όπως το Cold Hollow Cider Mill για να δημιουργήσει εποχιακά πιάτα εμπνευσμένα από τον πυρήνα στο Waterbury Center, το Michael's είναι ανοιχτό το βράδυ εκτός από την Τρίτη.

Farm Tap & Grill

160 Bank Street, Burlington, Vermont, 802-859-0888.

Η Burlington, η πόλη της Βόρειας Κομοτηνής και η πολυπληθέστερη περιοχή του Βερμόντ, έδωσαν ένα Big Mac από ένα χτύπημα στην αμερικανική βιομηχανία τροφίμων Αμερική όταν έσπρωξε το McDonald's το 2007 στην πόλη. Το Farmhouse Tap & Grill, ένα τετράγωνο μακριά από το Church Street Marketplace, σερβίρει ογκώδη, χυμώδη βόειο κρέας, χοιρινό και γαλοπούλα γαλοπούλας: Το κρέας είναι χόρτο και εκτραφεί τοπικά. Veggie και μαύρα μπιφτέκια φασολιών είναι επίσης στο μενού. Η επιλογή της μπύρας είναι εκπληκτική και ενώ η γραμμή για να μπείτε μπορεί να σας κάνει να γκρινιάρετε (οι κρατήσεις γίνονται για μεσημεριανό γεύμα, αλλά μόνο για μεγάλα γεύματα στο δείπνο), η αναμονή αξίζει τον κόπο. Μεσημεριανό και δείπνο καθημερινά.

Μπιστρό τραπεζιών κουζίνας

1840 West Main Street, Richmond, Vermont, 802-434-8686.

Μέσα σε μια βίλα με δύο ορόφους, η οποία κάποτε ανήκε στον πρώτο κυβερνήτη του Βερμόντ, οι δείπνοι είναι για μια γαστρονομική εμπειρία που ξεπερνά το αγρόκτημα στο πιάτο. Μπορείτε να το ονομάσετε δάσος σε πιατέλα! Οι πλαστικές λιχουδιές δημιουργούν δημιουργική εμφάνιση και η εντυπωσιακή σειρά πηγών τροφίμων που αναφέρονται στην τοποθεσία Web του Kitchen Bistro στο Web μπορεί να σας γεράσει. Βρίσκεται στη συμβολή των διαδρομών 2 και 17 στο Ρίτσμοντ, σε απόσταση αναπνοής από έναν από τους πολλούς αγρότες: το Sweet Corn Conant. Άνοιξε για δείπνο από Τρίτη έως Σάββατο

SoLo Farm & Table

95 Middleton Road, South Londonderry, Βερμόντ, 802-824-6327.

Ένας βερμόντ ο Γάλλος μετακόμισε στη Νέα Υόρκη και ενώ σερβιτόταν, συναντήθηκε με έναν Ισπανό σεφ με βραβεία διασημότητας. Τυχερός για Vermonters, τον έφερε σπίτι, και μαζί έχουν σφυρηλατηθεί μπροστά στο αγρόκτημα για να καταθέσει κίνηση: Αυτή η τάση είναι ακόμη και στο όνομα του εστιατορίου τους. Η κορυφαία μαγειρική ανδρεία του East Village τοποθετεί το SoLo του Genovarts ως μια δύναμη στην τοπική γαστρονομική σκηνή με ένα μενού κρασιού να συμπληρώνει. Ανοιχτό για δείπνο από Πέμπτη έως Δευτέρα

Η Κοσμήματα

133 Main Street, Putney, Vermont, 802-387-3052.

Άνοιξε το φθινόπωρο του 2012, το Gleanery θέτει ακόμα ένα γύρισμα στο αγρόκτημα - ξαναγυρίζουν - γνωρίζουν τους αγρότες σας ... και τους τεχνίτες σας. Από το φαγητό στο πιάτο μέχρι το πραγματικό τραπέζι που παρουσιάζει τις γαστρονομικές δημιουργίες, η τοπική προσπάθεια πίσω από το καθένα είναι εξίσου σημαντική. Αυτό το καφέ, τραπεζαρία και γκαλερί είναι ανοιχτό από Τετάρτη έως Κυριακή για δείπνο και επικοινωνία, καθώς και την Τετάρτη μέχρι το μεσημέρι του Σαββάτου και το Κυριακάτικο brunch.

NECI στο Κύριο

118 Main Street, Montpelier, Vermont, 802-223-3188.

Ο χρυσός θόλος της πολιτείας ξεχειλίζει πάνω από την υπέροχη πρωτεύουσα του Βερμόντ, που φιλοξενεί τις προοδευτικές αποφάσεις μιας συνεργατικής κυβέρνησης και του διακεκριμένου New England Culinary Institute (NECI). Με έμφαση στις δεξιότητες μαγείρεμα σε πλάκες, η NECI αποδεικνύει πολλά υποσχόμενη γαστρονομικές καινοτομίες και στελέχη της γης. Πολλοί παραμένουν στο Βερμόντ. άλλοι επιχειρούν σε λιγότερο βιώσιμες περιοχές της χώρας, δημιουργώντας δημιουργικά εποχιακά, τοπικά, ανθρωπογενώς ανεπτυγμένα τρόφιμα σε αναπτυσσόμενες τσέπες της Αμερικής. Απολαύστε τη μαγειρική τους εκπαίδευση από πρώτο χέρι στο NECI on Main, το εστιατόριο που φιλοξενεί το κολέγιο στο κέντρο του Montpelier και σερβίρει μεσημεριανό γεύμα και δείπνο από Τρίτη έως Σάββατο (δείπνο μόνο το καλοκαίρι).

Η τάση των αγροκτημάτων προς τα πιάτα είναι ζεστή σε μερικά από τα καλύτερα εστιατόρια του Βερμόντ, αλλά δεν είναι τόσο πολύ για ένα συγκρότημα όσο και για τους σεφ που συνειδητοποιούν την επιθυμία τους να μαγειρεύουν τα φρέσκα, τοπικά και εποχιακά. Στο Βερμόνιο, τίθενται οι βάσεις για να αναπτυχθεί η τοπική βιομηχανία τροφίμων σε μια βιώσιμη οικονομική δύναμη και, με ένα ευρύ φάσμα εστιατορίων που περικλείουν τη φιλοσοφία της εκμετάλλευσης στην πλάκα, ο διπλασιασμός της πρόσληψης τοπικών τροφίμων μέχρι το 2020 διαμορφώνεται για να είναι εφικτός και έμπνευση.