Πότε είναι η αποκριτική παρέλαση στο Park Slope, Μπρούκλιν;

Πέντε αποκριές παρελάσεις στο Μπρούκλιν

Το Halloween έχει εξελιχθεί σε δημοτικότητα τις τελευταίες δεκαετίες. Μόλις μια απλή γιορτή, όπου τα παιδιά ήταν ντυμένα με σπιτικά κοστούμια και περπατούσαν γύρω από το τέχνασμα της γειτονιάς τους ή τη θεραπεία τους, υπάρχουν τώρα τα pop up καταστήματα αφιερωμένα στις διακοπές και τους τόνους των δραστηριοτήτων που απολαμβάνουν στο Halloween. Το Μπρούκλιν είναι ένα από αυτά τα σπάνια μέρη, όπου τα παιδιά εξακολουθούν να κόβουν για θεραπεία. Εάν είστε στο Μπρούκλιν και ψάχνετε για διασκέδαση αποκριές δραστηριότητες εκτός από το τέχνασμα ή τη θεραπεία, ελέγξτε έξω αυτά τα τοπικά αγαπημένα.

Αν θα θέλατε να περάσετε περισσότερο στο Μπρούκλιν, ελέγξτε αυτές τις δραστηριότητες αποκριών για παιδιά και ενήλικες στο Fort Greene και το Hill Clinton. Απολαύστε αυτές τις εκδηλώσεις αποκριών σε όλο το Μπρούκλιν.

Παιδική αποκριάτικη παρέλαση στην πλαγιά του πάρκου

Η διάσημη ετήσια παρέλαση παιδικών αποκριών στο Park Slope, Μπρούκλιν, είναι η φημισμένη μεγαλύτερη παρέλαση στις Ηνωμένες Πολιτείες. Μια δεκαετία παλιά παράδοση, έχει εξελιχθεί σε μια μεγάλη εκδήλωση και διοργανώνεται από το Δημοτικό Συμβούλιο του Πάρκου Park. Εδώ είναι οι λεπτομέρειες: Κάθε χρόνο η παρέλαση πραγματοποιείται στο Halloween και ξεκινά στις 6:30 μ.μ. βροχή ή shin. Αν βαδίζετε, μπορείτε να συμμετάσχετε στη γραμμή στο 14ο δρόμο μεταξύ 7ης και 8ης λεωφόρου από τις 5:30 μ.μ. Διαδρομή παρέλασης: Ξεκινά από τη 14η οδό και την έβδομη λεωφόρο στο Park Slope του Μπρούκλιν. Οι ποδοσφαιριστές θα περπατήσουν κατά μήκος της 7ης λεωφόρου στην τρίτη οδό και στη συνέχεια θα στρίψουν αριστερά στην τρίτη οδό προς την πέμπτη λεωφόρο. Η παρέλαση τελειώνει: Στο Old Stone House & Washington Park στο JJ Byrne Playground με μια κοινοτική συγκέντρωση και χορό με τις μπάντες παρέλασης, που τελειώνει στις 21:00.

Λάβετε οδηγίες προς και από την Αποκριτική παρέλαση του Πάρκου

Μάρτιος στην Αψίδα

Η Περιοχή Βελτίωσης Dumbo παρουσιάζει τον Dumbo-Ween, τον ετήσιο Μάρτιο έως το Arch που αρχίζει στις 4:30. Το βράδυ μακρά εκδήλωση ξεκινάει με μια ιστορία και τελειώνει με το τέχνασμα της αποθήκης ή τη θεραπεία. Τα παιδιά μπαίνουν στην παρέλαση κάτω από την κλασική αψίδα του Dumbo, δείχνοντας τα κοστούμια τους.

Εάν έχετε το χρόνο πριν ή μετά την εκδήλωση, κατευθυνθείτε στο Πάρκο Bridge του Μπρούκλιν για να τραβήξετε φωτογραφίες των παιδιών σας με τα κοστούμια τους, καθώς η απίστευτη θέα του Lower Manhattan χρησιμεύει ως ιδανικό σκηνικό.

Παιδική αποκριάτικη βόλτα του Clinton Hill

Παρόλο που ονομάζεται βόλτα, πιστεύω ότι τα παιδιά που περπατούν στο κοστούμι είναι πολύ κοντά σε παρέλαση. Η Εταιρεία για το Hill Clinton φιλοξενεί το 24ο ετήσιο Halloween Walk τους. Πρόκειται για μια κοινότητα που περνάει μέσα από μια απίστευτα αυθεντική ιστορική γειτονιά. Πιάσε έναν χάρτη (που τις έχει στη Λεωφόρο Dekalb 321) με αποκριές εντυπώσεις - φανταστικά διακοσμημένα σπίτια, όπου μπορείτε να πάρετε καραμέλες και πού να δείτε ζωντανές εμφανίσεις.

Cobble Hill Απόκριες παρέλαση

Το Cobble Hill Halloween Parade είναι μια ετήσια αποκριτική εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στο Cobble Hill Park είναι μια παράδοση σε αυτή την ενότητα του Brownstone Brooklyn. Μετά την πορεία μέσα από το πάρκο, τα παιδιά ξεκινούν το βράδυ του τέχνασμα τους ή επεξεργάζονται τα καφέ που γεμίζουν δρόμους. Η παρέλαση πραγματοποιείται στο Halloween και ξεκινά στις 4μμ. Μετά το τέχνασμα ή τη θεραπεία μέσα από τα δέντρα-οδούς που είναι γεμάτοι με καφέδες. Προειδοποίηση, γίνεται πολύ γεμάτο.

Greenpoint Αποκριές παρέλαση

Η πλατεία Town Square, μια κοινότητα που βασίζεται σε οργανώσεις φιλοξενεί μια σειρά από αποκριές δραστηριότητες στο Greenpoint και Williamsburg.

Η Παιδική Αποκριτική Παρέλαση των Παιδιών, η Spooktacular Party & η Ζόμπι Nerf War διεξάγεται το Σάββατο 29 Οκτωβρίου 2017 από τις 11:30 έως τις 18:00. Οι άνθρωποι στην Πλατεία της πόλης έχουν πολλά δροσερά γεγονότα στην ημερήσια διάταξη συμπεριλαμβανομένης μιας κοσμοπολίτικης πορείας προς τη λεωφόρο Μανχάταν και πίσω στην αφετηρία στο Πολωνικό Σλαβικό Κέντρο για ένα Spooktacular Κόμμα, τέχνες και χειροτεχνίες, παιχνίδια, διαγωνισμούς, μουσική, ταινία, bouncy σπίτι για τα παιδιά και περισσότερο, και μετά, θα υπάρχει ένας επικός War Zombie Nerf για τα μεγαλύτερα παιδιά. "

Επεξεργασμένο από τον Alison Lowenstein