Ένας οδηγός για τη Γροιλανδία

Η Γροιλανδία, μέρος του Βασιλείου της Δανίας, είναι το μεγαλύτερο νησί στον κόσμο. Η Γροιλανδία (Grønland) προσφέρει περισσότερα από 840.000 τετραγωνικά μίλια ασκητικής ερημιάς και βλέπει τη φυσική της σκανδιναβική ομορφιά σε μια κρουαζιέρα ή σε άλλο είδος διακοπών / περιηγήσεων στη Γροιλανδία, είναι ένα καλά κρυμμένο μυστικό ανάμεσα στους ταξιδιώτες της Σκανδιναβίας.

Τα βασικά στοιχεία για τη Γροιλανδία:

Παρά το τεράστιο μέγεθος της, η Γροιλανδία έχει πληθυσμό περίπου 57.000 κατοίκων.

Οι ντόπιοι σε αυτό το μέρος του κόσμου είναι ιδιαίτερα φιλικοί σε όλους. Σχεδόν το 25% των Γροιλανδών ζει στην πρωτεύουσα Nuuk της Γροιλανδίας (δηλαδή "χερσόνησος"). Στη Γροιλανδία δεν υπάρχουν δρόμοι που να συνδέουν τις πόλεις, επομένως όλες οι μεταφορές πραγματοποιούνται με αεροπλάνο ή με βάρκα. Το δανικό νόμισμα (DKK) χρησιμοποιείται επίσης εδώ. Η Γροιλανδία βρίσκεται στη Γροιλανδία.

Καλύτερος χρόνος για να ταξιδέψετε στη Γροιλανδία:

Επομένως, ποια είναι η καλύτερη στιγμή για να πάτε στη Γροιλανδία; Λοιπόν, σίγουρα ρίξτε μια ματιά στον καιρό στη Γροιλανδία . Η Γροιλανδία έχει 3 εποχές ταξιδιού: την άνοιξη, το καλοκαίρι και το χειμώνα. Η άνοιξη στη Γροιλανδία προσφέρει πολλά σκυλάκια το Μάρτιο και τον Απρίλιο και η πρωτεύουσα του Nuuk φιλοξενεί το Φεστιβάλ Χιονιού. Επίσης, ο αθλητικός αγώνας του Αρκτικού Κύκλου, ο σκληρότερος αγώνας σκι αντοχής στον κόσμο, λαμβάνει χώρα στο Σισιμιούτ την άνοιξη. Το καλοκαίρι της Γροιλανδίας (Μάιος - Σεπτέμβριος) προσφέρει ιστιοπλοΐα και τα φιορίνια έχουν λειώσει ώστε οι ταξιδιώτες να μπορούν να απολαύσουν εκδρομές με πλοίο σε παγετώνες, οικισμούς και ιστορικούς χώρους.

Το χειμώνα στη Γροιλανδία είναι για τους τυχοδιώκτες. Εάν θέλετε να ζήσετε την πραγματική φύση της Αρκτικής, τότε έρχεστε στη Γροιλανδία από τον Νοέμβριο έως τον Φεβρουάριο. Αυτή τη στιγμή του χρόνου, καλύτερα από οτιδήποτε άλλο, μπορείτε να δείτε τα θεαματικά βόρεια φώτα (Aurora Borealis) και να απολαύσετε μακριές περιηγήσεις σκυλιών-έλκηθρων και εκδρομές για χιονοσανίδες κατά τη διάρκεια των σκοτεινών πολικών νυχτών .

Για αναφορά, διαβάστε τα άρθρα 3 Φυσικά φαινόμενα της Σκανδιναβίας και ο καιρός στη Γροιλανδία .

Πώς να φτάσετε στη Γροιλανδία:

Οι κανονισμοί για τη βίζα της Γροιλανδίας είναι παρόμοιοι με τους υπόλοιπους Σκανδιναβούς. Λάβετε υπόψη ότι η Γροιλανδία είναι μέρος του Βασιλείου της Δανίας (βλέπε τους κανονισμούς για τις θεωρήσεις της Δανίας ). Εάν προέρχεστε από χώρα στην οποία απαιτείται θεώρηση εισόδου στη Δανία, απαιτείται επίσης θεώρηση για να ταξιδέψετε στη Γροιλανδία. Ωστόσο, μια θεώρηση που ισχύει για τη Δανία δεν ισχύει αυτόματα για τη Γροιλανδία, οπότε πρέπει να υποβληθεί ξεχωριστή αίτηση θεώρησης για τη Γροιλανδία. Μια βίζα μπορεί να ζητηθεί σε πρεσβείες και πρακτορεία της Δανίας. Οι μεγαλύτερες πόλεις είναι προσβάσιμες με αεροπλάνο, μικρότερες από τις οποίες μπορούν να φτάσουν με ελικόπτερα ή βάρκες.

Ξενοδοχεία & Διαμονή:

Υπάρχουν αμέτρητες επιλογές όταν πρόκειται για τη Σκανδιναβική διαμονή σας. Με εξαίρεση τα Ittoqqortoormiit, Kangaatsiaq και Upernavik υπάρχουν ξενοδοχεία σε όλες τις πόλεις. Πολλά από τα ξενοδοχεία είναι ξενοδοχεία 4 αστέρων (συγκρίνετε τις τιμές ξενοδοχείων εδώ). Αν επιθυμείτε περισσότερες επαφές με τους ντόπιους, υπάρχει μια άλλη επιλογή: Στις μεγάλες πόλεις, το τουριστικό γραφείο μπορεί να κανονίσει B & B, όπου ζείτε με μια γροιλανδική οικογένεια. Φτηνές εναλλακτικές λύσεις για διανυκτέρευση χαμηλότερης ποιότητας παρέχονται από ξενώνες και ξενώνες νεότητας.

Για περισσότερες πληροφορίες και πληροφορίες σχετικά με το κάμπινγκ στη Γροιλανδία, επικοινωνήστε με το τοπικό τουριστικό γραφείο.