Υπάρχει μια άλλη Νέα Αγγλία

Όχι, αυτή δεν είναι η ζώνη Twilight - είναι η Αυστραλία

Όταν σκέφτεστε τη "Νέα Αγγλία", σκεφτείτε τη Βοστώνη, το Χάρτφορντ και την Πρόνοια. Σκέφτεστε τους χειμερινούς χειμώνες, τα λαμπερά χρώματα πτώσης, τις υγρές πηγές και τα πολύ σύντομα καλοκαίρια. Σκέφτεστε τον Paul Revere, τον lob-stah και τον Family Guy. Σκέφτεστε τους φάρους, τις εκκλησίες και τους Πατριώτες της Νέας Αγγλίας.

Μάλλον δεν σκέφτεστε τα καγκουρό - αλλά στην περίπτωση μιας συγκεκριμένης «Νέας Αγγλίας», μάλλον θα έπρεπε.

(Ναι, αυτή είναι μια σημαντική υπόδειξη για το πού βρίσκεται αυτή η Νέα Αγγλία.)

Πού βρίσκεται η Νέα Αγγλία, η Αυστραλία;

Σχεδόν 10.000 μίλια από τα λιθόστρωτα δρομάκια της Βοστώνης, θα βρείτε την παροιμιώδη "άλλη" Νέα Αγγλία, που βρίσκεται στο βόρειο τμήμα της Αυστραλίας της Νέας Νότιας Ουαλίας, η οποία είναι επίσης το σπίτι του Σίδνεϊ. Η Νέα Αγγλία, η Αυστραλία, που είναι γνωστή και ως "βόρεια πεδιάδες" ή / και "βορειοδυτικές πλαγιές", βρίσκεται περίπου 35 μίλια από τον ωκεανό, ένα σημαντικό γεγονός που το χωρίζει από το βορειοαμερικανό ξακουστό της.

Είναι ενδιαφέρον ότι, ενώ η Νέα Αγγλία παραμένει επισήμως απροσδιόριστη (από γεωγραφική άποψη), έχει επιδιώξει την επίσημη αυστραλιανή κρατική κατοχή για αρκετό καιρό, επιδιώκοντας να διαχωριστεί από τη Νέα Νότια Ουαλία. Αν το κίνημα πετύχει, θα ήταν ένα ακόμη γεγονός για την περιοχή που την ξεχωρίζει από τον ξάδερμό της στη Βόρεια Αμερική, ακόμα κι αν θα ήταν ακόμα λιγότερο εύκολο να προσδιοριστεί με κάθε άλλο τρόπο - περισσότερο σε αυτό σε μια στιγμή.

Ποια είναι η ιστορία της Νέας Αγγλίας στην Αυστραλία;

Η ιστορία της Νέας Αγγλίας, η Αυστραλία δεν είναι εκπληκτικό που χρονολογείται από μερικούς αγγλικούς εξερευνητές, αν και έφτασαν εδώ μερικούς αιώνες αφού οι προπάτορές τους προσγειώθηκαν στο Plymouth Rock. Συγκεκριμένα, στα μέσα του 19ου αιώνα, αγγλικοί ναύτες όπως ο John Oxley και ο Allan Cunningham άρχισαν να χαρτογραφούν την περιοχή που τελικά θα ήταν γνωστή ως "Νέα Αγγλία".

Αρχικά, η Νέα Αγγλία εξυπηρέτησε λίγο περισσότερο από ένα εργοστάσιο ξυλείας, λόγω των μεγάλων αποθεμάτων αυστραλιανών κόκκινων κέδρων. Με την πάροδο του χρόνου, όμως, η βιομηχανία στην περιοχή επεκτάθηκε στην εξόρυξη χρυσού και χαλκού και με την άφιξη των σιδηροδρόμων στα τέλη του 19ου αιώνα, μόνιμοι πληθυσμοί άρχισαν να εγκατασταθούν σε πόλεις όπως το Tamworth και το Armidale, οι οποίες στις μέρες μας απολαμβάνουν τακτικές αεροπορικές συνδέσεις πολλών εθνικών οδών. Η σιδηροδρομική υπηρεσία εδώ, όπως συμβαίνει σε μεγάλο μέρος της Αυστραλίας αυτές τις μέρες, αφήνει πολλά να είναι επιθυμητή.

Υπάρχει κάτι να δείτε στη Νέα Αγγλία, την Αυστραλία;

Παρόλο που δεν μπορούμε να πούμε ότι τα τροπικά καταπράσινα βουνά και οι βραχώδεις κορυφογραμμές της Νέας Αγγλίας, η Αυστραλία είναι αρκετά μοναδικά και από μόνα τους για να δικαιολογήσουν μια επίσκεψη εκεί, φαίνεται ότι η περιοχή είναι αρκετά ενδιαφέρουσα για τους κατοίκους της περιοχής και για τους ταξιδιώτες που συμβαίνουν να είστε στην περιοχή, για παράδειγμα στις παγκοσμίου φήμης παραλίες του Coffs Harbour ή του Byron Bay.

Για παράδειγμα, στη Νέα Αγγλία της Αυστραλίας φιλοξενούνται σχεδόν 30 εθνικά πάρκα, μεταξύ των οποίων το Εθνικό Πάρκο Cathedral Rock, ο Εθνικός Δρυμός Guy Fawkes River και, ίσως, λιγότερο περίεργο, το Εθνικό Πάρκο της Νέας Αγγλίας. Μπορείτε εύκολα να εντοπίσετε την εικονική αυστραλιανή άγρια ​​πανίδα (δηλαδή τα καγκουρό) σε όλη την περιοχή, για να μην πείτε τίποτα για την ποικιλία και την άφθονη χλωρίδα.

Δεν θα περπατήσετε στους κοσμοπολίτικους δρόμους πόλεων παγκόσμιας κλάσης όπως η Βοστώνη και δεν θα μπορείτε να απολαύσετε τον υπέροχο αστακό που μπορείτε να φτάσετε στην ακτή του Maine (τουλάχιστον όχι χωρίς να πληρώσετε την έντονη τιμή για να το εισάγετε), αλλά μπορείτε να πείτε το πιο σημαντικό πράγμα που πρέπει να πείτε όταν πρόκειται να επισκεφτείτε κάπου: ήμουν εδώ! Στη Νέα Αγγλία, την Αυστραλία.