Σαν Ντιέγκο Αγορές: Westfield UTC στη La Jolla

Καταστήματα, εστιατόρια και παγοδρομίες σας περιμένουν στο εμπορικό κέντρο Westfield UTC

Τι είναι το Westfield UTC στη La Jolla;

Ένας από τους πολλούς Westfield Shopping οντότητες, Westfield UTC (πρώην Πανεπιστημιακό Κέντρο Πόλης) είναι ένα ευχάριστο υπαίθριο εμπορικό κέντρο. Βρίσκεται στην περιοχή Χρυσό Τρίγωνο και πρόσφατα ανακαινισμένο, εξυπηρετεί την περιοχή La Jolla / University City / Clairemont. Χτισμένο στα τέλη της δεκαετίας του 1970, θυμάμαι να κρέμε εδώ ανάμεσα στις τάξεις μου στο κοντινό UC San Diego - επειδή δεν υπήρχε τίποτα άλλο γύρω.

Πιστέψτε το ή όχι, όταν το εμπορικό κέντρο χτίστηκε, δεν υπήρχαν σχεδόν καθόλου άλλα κτίρια στη La Jolla: όχι condos, πύργοι γραφείων, τίποτα. Αυτό δεν συμβαίνει πλέον, αλλά η πληθώρα των επιχειρήσεων και των εστιατορίων στην περιοχή τώρα μόνο προσθέτουν στην άνεση της θέσης του εμπορικού κέντρου.

Τι κάνει το Westfield UTC Special;

Το παγοδρόμιο. Ναι, όταν χτίστηκε το Westfield UTC, περιλάμβαναν ένα παγοδρόμιο (με γήπεδο φαγητού) για να εξυπηρετήσουν την αναδυόμενη οικιστική κοινότητα στη La Jolla και τις γύρω κοινότητες. Το παγοδρόμιο είναι εξαιρετικά δημοφιλές για πατινάζ και χόκεϊ, και είναι ένα εξαιρετικό μέρος για να χαλαρώσετε (κυριολεκτικά) και να παρακολουθήσετε κάποια ακροβατικά πάγου ή αθλητισμό. Προσφέρει επίσης μια ωραία ατμόσφαιρα για ψώνια σεζόν διακοπών.

Ποια είναι η ατμόσφαιρα του Mall;

Το Westfield UTC σχεδιάστηκε για να δημιουργήσει την αίσθηση της γειτονιάς, η οποία αντικατοπτρίζεται στην πιο μαιευτική της διάταξη. Στην πραγματικότητα, θα μπορούσατε να πείτε ότι προέβλεπε τη σημερινή έννοια των εμπορικών κέντρων ως την πλατεία της πόλης, καθώς διαθέτει καταστήματα καθισμάτων και ένα 24ωρο γυμναστήριο γυμναστικής, καθώς και ένα πολυτελές Cinema Arclight.

Ποιο είναι το πελατολόγιο;

Yuppies, φοιτητές, νεώτερες οικογένειες και μητέρες ποδοσφαίρου - ένα τυπικό προαστιακό πελατολόγιο.

Τρόφιμα στο Westfield UTC

Το Westfield UTC έχει πρότυπο ναύλο φαγητού, αλλά έχει επίσης μια σειρά από επιλογές καθιστικού με πιο πολυτελή τραπεζαρία.

Καταστήματα υπογραφών

Το UTC περιλαμβάνει το βασικό εισιτήριο Westfield: Nordstrom, Macy's, Sears, Pottery Barn και Banana Republic για να αναφέρουμε μερικά.

Έχει επίσης πιο πολυτελή καταστήματα όπως η Tiffany και η Splendid, και θα βρείτε σχεδόν όλα τα άλλα προϊόντα πρώτης ανάγκης όπως η Apple, Hollister και Bath & Body Works.

Πρόγνωση στάθμευσης

Άφθονα. Συνήθως πολλά πάρκινγκ δίπλα στο Sears στα ανατολικά ή στη δυτική πλευρά δίπλα στο Macy's.

Westfield UTC Essentials

Διεύθυνση: 4545 La Jolla Village Drive, Σαν Ντιέγκο
Τηλέφωνο: (858) 546-8858
Οδηγίες: Βρίσκεται στη γωνία του La Jolla Village Drive και της λεωφόρου Genesee μεταξύ των αυτοκινητόδρομων 5 και 805. Οι εισόδους στο κέντρο βρίσκονται στο La Jolla Village Drive (βόρεια πλευρά του κέντρου), Genesee Avenue (δυτική πλευρά του κέντρου), Nobel Drive (νότια πλευρά του κέντρου) και Towne Center Drive (ανατολική πλευρά του κέντρου).

Χάρτης και οδηγίες προς UTC.