Φάρος του Old Point Loma

Αυτός ο φάρος του Σαν Ντιέγκο είναι πρωτότυπο της Καλιφόρνια

Ο φάρος του Old Point Loma αποτελεί μοναδική δομή τύπου Cape Cod. Είναι ένα από τα οκτώ που χτίστηκε κατά μήκος της ακτής της Καλιφόρνιας για να βοηθήσει τα πλοία να αποφύγουν τη συντριβή τους σε βυθισμένους βράχους.

Τι μπορείτε να κάνετε στο φάρο Point Loma

Ονομάζεται "παλιό" επειδή αντικαταστάθηκε από ένα νεότερο στο ίδιο σημείο της γης. Ο φάρος Old Point Loma είναι το κεντρικό σημείο του Εθνικού Μνημείου Cabrillo . Το μνημείο τιμά τον Πορτογάλο εξερευνητή Juan Rodriguez Cabrillo.

Ήταν ο πρώτος Ευρωπαίος που ανακαλύπτει τον κόλπο του Σαν Ντιέγκο και καταγράφει την ακτή της Καλιφόρνια.

Η Υπηρεσία Εθνικού Πάρκου αποκατέστησε το εσωτερικό του φάρο στην εμφάνιση του 1880. Ελέγξτε στο κέντρο επισκεπτών για να μάθετε σχετικά με τις συνομιλίες που διεξάγονται από τον δάσκαλο.

Θα βρείτε μια έκθεση σχετικά με τους δύο φάρους Point Loma στα ανακατασκευασμένα βοηθητικά καταφύγια. Μερικές φορές, οι εθελοντές αναδημιουργούν το παρελθόν. Δρουν ως «καπετάνιος Ισραήλ», ο οποίος ήταν κάτοχος φάρου από το 1871 έως το 1892 - ή ως μέλη του πληρώματος του πλοίου Cabrillo. Ο πύργος του φάρου είναι ανοικτός στο κοινό μερικές φορές το χρόνο. Μπορείτε να βρείτε τις ημερομηνίες στην ιστοσελίδα του Cabrillo National Monument.

Μπορείτε να δείτε δύο φάρους σε ένα ταξίδι στο Point Cabrillo. Εκτός από αυτό το παλαιότερο στην κορυφή του λόφου, υπάρχει ένας νέος φάρος στην ωκεάνια πλευρά του σημείου. Ενώ είστε κάτω εκεί, μπορείτε επίσης να εξερευνήσετε τα tidepools, τα οποία είναι καλύτερα στο χαμηλό ρεύμα το χειμώνα.

Γοητευτική Ιστορία του Φάρου Point Loma

Ο φάρος στο Point Loma δεν ξεκίνησε καλά. Το κόστος κατασκευής το 1855 έφθασε πάνω από $ 30.000 - πολύ υψηλότερο από τον προϋπολογισμό. Είναι δύσκολο να πιστέψουμε ότι ο σχεδιασμός ήταν τόσο κακός, αλλά ο φακός πρώτης τάξης Fresnel δεν θα το χωράει στον πύργο.

Ένας μικρότερος φακός το αντικατέστησε.

Τα πράγματα πήγαν πιο ομαλά μετά από αυτό. Για 36 χρόνια, ο φάρος στάθηκε στην είσοδο του κόλπου του Σαν Ντιέγκο, αλλά στη συνέχεια εγκαταλείφθηκε. Όπως αποδείχθηκε, η θέση σε 422 πόδια πάνω από τη στάθμη της θάλασσας ήταν πολύ πάνω από το νερό. Τα πλοία δεν μπορούσαν να δουν το φως επειδή ήταν τυλιγμένα σε ομίχλη ή σκιάζονται από χαμηλά σύννεφα. Αυτό δεν είναι καλό για ένα φως που πρέπει να το βλέπεις όταν είναι ομιχλώδες και συννεφιασμένο.

Η λύση ήταν ένας νέος φάρος πιο κοντά στο νερό, που χτίστηκε το 1891.

Μπορείτε να διαβάσετε περισσότερα για αυτό, συμπεριλαμβανομένης της ιστορίας μιας οικογένειας φωτιστών στην ιστοσελίδα του Cabrillo National Monument.

Φάρος επίσκεψης σημείου Loma

Ο φάρος βρίσκεται μέσα σε μια περιοχή του Εθνικού Μνημείου. Θα χρειαστεί να πληρώσετε εισιτήριο για να το επισκεφθείτε. Το πάρκο είναι ανοιχτό τις περισσότερες ημέρες του έτους εκτός από μεγάλες διακοπές, αλλά κλείνει στις 5:00 μ.μ.

Θα βρείτε το "νέο" Point Loma Lighthouse κάτω από το λόφο προς τον ωκεανό από το παλιό. Μπορείτε να το δείτε από το δρόμο, αλλά δεν είναι ανοιχτό για περιηγήσεις.

Πού βρίσκεται ο φάρος Point Loma Lighthouse;

Φάρος του Old Point Loma
1800 Cabrillo Memorial Drive
Σαν Ντιέγκο, Καλιφόρνια
Ιστοσελίδα του Εθνικού Μνημείου Cabrillo

Το Point Loma Lighthouse βρίσκεται στην άκρη της χερσονήσου Point Loma και απέναντι από τον κόλπο από το κέντρο του Σαν Ντιέγκο.

Θα βρείτε οδηγίες οδήγησης από όλους τους μεγάλους αυτοκινητόδρομους του Σαν Ντιέγκο στην ιστοσελίδα του Cabrillo National Monument. Αν χρησιμοποιείτε GPS, χρησιμοποιήστε την παραπάνω διεύθυνση.

Με τα μέσα μαζικής μεταφοράς, μπορείτε να πάρετε το λεωφορείο 28 ή 84C του Σαν Ντιέγκο Metropolitan Transit System (MTS). Σταματούν κάθε ώρα στο Cabrillo National Monument.

Περισσότερες Φάρες της Καλιφόρνια

Αν είστε φωτογράφος φάρου, θα απολαύσετε τον οδηγό μας για να επισκεφτείτε τους Φάρους της Καλιφόρνιας .