Ιδέες εορτασμού διακοπών του Αυγούστου

Γιορτάστε την επέτειο του Αυγούστου σας με ένα δώρο ταξιδιού

Είναι ο Αύγουστος ο μήνας που γιορτάζετε την επέτειο του γάμου σας; Στη συνέχεια, πιθανότατα δεν σας πειράζει η ζέστη. Στην πραγματικότητα, μπορείτε να το απολαύσετε. Γι 'αυτό, παίζετε στον ήλιο και βυθίζετε στο surf, προτού να επιστρέψετε όλοι στην επιχείρηση.

Οποιαδήποτε εποχή του χρόνου, είναι σκόπιμο να ανταλλάσσονται κάρτες και δώρα για την επέτειο μιας επετείου. Ωστόσο, πολλά ζευγάρια θεωρούν το μεγαλύτερο δώρο που μπορούν να δώσουν και να πάρουν είναι διακοπές μαζί.

Παρακάτω βρείτε ιδέες για τον προγραμματισμό και την κράτηση μιας απόδωσης επετείου Αυγούστου που και οι δύο θα σας αρέσουν.

Hot Times τον Αύγουστο

Οι καλύτερες επιλογές για ζευγάρια επετείου όταν είναι ατμό έξω είναι οι παραλίες . Αν προτιμάτε να ξοδέψετε χρόνο σε πιο δροσερά μέρη για να αποφύγετε τη θερμότητα του Αυγούστου, σκεφτείτε μια επίσκεψη στα βουνά ή κρατήστε τον εαυτό σας σε μια κλιματιζόμενη φωλιά αγάπης.

Ο Αύγουστος είναι χρόνος γενναιοδωρίας

Περισσότερες κρατικές εκθέσεις πραγματοποιούνται τον Αύγουστο από οποιαδήποτε άλλη εποχή του χρόνου. Εάν ποτέ δεν ήσασταν ή δεν ήσασταν σε ένα για μια στιγμή, γιορτάστε την φετινή επέτειο σε ένα από αυτά τα θεαματικά γεγονότα όπου υπάρχει πραγματικά κάτι για σχεδόν όλους.

Όχι μόνο οι κρατικές εκθέσεις είναι σχετικά φθηνές, είναι επίσης πολύ διασκεδαστικές. Ελάτε πεινασμένοι και προσπαθήστε να κερδίσετε ένα βραβείο για τον αγαπημένο σας, και μην χάσετε το μεσοδιάστημα. Η κορυφή ενός ποδηλάτου είναι ακόμα ένα υπέροχο μέρος για να φιλήσεις.

Λάβετε, ωστόσο, υπόψη ότι οι κρατικές εκθέσεις αντλούν μεγάλα πλήθη.

Επομένως, αν σκοπεύετε να επισκεφθείτε ένα, κάντε τώρα τις κρατήσεις σας στο ξενοδοχείο. Από την εμπειρία, μπορώ να σας πω ότι η καλύτερη στιγμή για να επισκεφθείτε είναι αργά την ημέρα. Μέχρι τις 5 ή τις 6 μ.μ., οι γονείς συνοδεύουν τον εκκεντρικός, ανατριχιαστικός ωοτοκίας τους από την εγκατάσταση, ώστε να μπορείτε να αρχίσετε να απολαμβάνετε λιγότερο συνωστισμένες και συγκλονιστικές στιγμές και καλές θέσεις στάθμευσης καθυστερημένα την ημέρα.

Από τον Αύγουστο η θερμότητα μπορεί να είναι δυσάρεστη, σχεδιάζετε να κάνετε ρομαντικές σέτισσες κατά τη διάρκεια της ημέρας. Αυτό θα σας δώσει επιπλέον ενέργεια για να γιορτάσετε την επέτειό σας τη νύχτα και στις μικρές ώρες.

Ομαλή Ιστιοπλοΐα τον Αύγουστο

Σκεφτείτε να ταξιδέψετε τον Αύγουστο Τα ζευγάρια έχουν μια μεγάλη ποικιλία δρομολογίων αυτή τη στιγμή του έτους. Είτε θέλετε να εξερευνήσετε τα νησιά της Καραϊβικής και να απολαύσετε το χρόνο σας στις ηλιόλουστες παραλίες (πολλές γραμμές κρουαζιέρας διατηρούν μια ιδιωτική παραλία μόνο για τους επιβάτες) ή επισκεφθείτε την Ευρώπη ή εξωτικά λιμάνια, υπάρχει μια μεγάλη ποικιλία από κρουαζιέρες και δρομολόγια για να διαλέξετε.

Αν αυτή είναι η πρώτη κρουαζιέρα σας, ελέγξτε αυτές τις ερωτήσεις για να αναρωτηθείτε ότι θα σας βοηθήσει να προσδιορίσετε τον τύπο του πλοίου και το δρομολόγιο που θα σας κάνει πιο ευτυχισμένους.

Μπορείτε να γιορτάσετε την επετειακή επέτειο του Αυγούστου στο πλοίο κρουαζιερόπλοιων, οργανώνοντας ειδικά προνόμια ή ακόμα και τελετή ανανέωσης όρκου. Συμβουλή : Ενημερώστε το εστιατόριο maître d 'είναι η επέτειό σας και μπορεί να σας εκπλήξουν με κάτι ξεχωριστό.

Οι μέρες του σκύλου τον Αύγουστο

Αν και πολλοί άνθρωποι σκέφτονται ότι αυτή η φράση περιγράφει την πιο καυτή και πιο υγρή περίοδο του καλοκαιριού, έχει στην πραγματικότητα πολύ παλαιότερη προέλευση. Η αρχαία λογοτεχνία που ανέφερε τις μέρες του σκύλου αναφερόταν στην εποχή του χρόνου, που εμφανίζεται στα ανατολικά πριν την ανατολή, όταν ο Σείριος , ο αστεροειδής σκύλος στον αστερισμό Canis Major και το φωτεινότερο αστέρι στον ουρανό.

Εάν, μετά από δύο χρόνια γάμου, το σκυλί είναι το αστέρι του γάμου σας, σκεφτείτε ένα ταξίδι επετείου που περιλαμβάνει το κατοικίδιο ζώο σας .

Θυμήσου

Σε πολλά μέρη, το σχολείο είναι ακόμα έξω τον Αύγουστο. Αυτό σημαίνει ότι οι οικογένειες είναι σε διακοπές και πολλά τουριστικά αξιοθέατα παραμένουν γεμάτα με τους νέους και μανιώδεις. Εάν η ιδέα σας για μια ρομαντική επέτειο δεν περιλαμβάνει τα παιδιά, θεωρήστε τα ξενοδοχεία μόνο για ενήλικες και τα θέρετρα χαρτοπαικτικών λεσχών .