Διατύπωση για ανανέωση ορκωμοσίας

Γλώσσα για τη χρήση του ζευγαριού σε ανανέωση ορκωμοσίας

Πώς βρίσκετε τις λέξεις για να εκφράσετε τη συνεχή αγάπη σας για τον σύντροφό σας όταν ανανεώνετε τους όρκους σας δημόσια; Η γλώσσα ανανέωσης όρκων μπορεί να είναι γλυκιά, συναισθηματική, σοβαρή και ακόμη και αστεία σε σημεία.

Σε ορισμένες ανανεώσεις των όρκων, η διατύπωση μπορεί να παρέχεται από τον επίσημο, είτε είναι μέλος του κληρικού είτε ένας αρθρωτός συγγενής ή οικογενειακός φίλος. Σε άλλα, το ζευγάρι εφοδιάζει το δικό τους. Δεδομένου ότι η ανανέωση του όρκου δεν είναι νομικά δεσμευτικό γεγονός, η γλώσσα μπορεί να αντικατοπτρίζει την προσωπικότητα και τη δημιουργικότητά σας.

Δεν απαιτείται συγκεκριμένη διατύπωση κατά την ανανέωση όρκου και μπορείτε να προσαρμόσετε τη γλώσσα - καθώς και την τελετή - όπως θέλετε.

Πώς να αρχίσετε να γράφετε την ανανέωση της υπόθεσής σας

Αφήστε λίγο χρόνο για να είστε μόνοι με τις σκέψεις σας. Εάν δεν είναι ήσυχο στο σπίτι, επισκεφθείτε την τοπική βιβλιοθήκη σας ή καφέ με το laptop ή το στυλό και το μαξιλάρι. Οι λέξεις μπορεί να μην έρθουν σε σας αμέσως, αλλά υπάρχουν τρόποι για να αρχίσουν να ρέουν. Η διατύπωση μιας ανανέωσης του όρκου μπορεί να είναι τόσο μακρά ή βραχεία όσο προτιμά ένα ζευγάρι.

Σκεφτείτε τα χρόνια που έχετε περάσει μεταξύ τους. Ποιες ήταν οι κυριότερες στιγμές, και οι χρόνοι που σήμανε περισσότερο για εσάς; Μπορεί να θέλετε να αναγνωρίσετε τα παιδιά σας και άλλα επιτεύγματα του γάμου σας, μαζί με την αναφορά ορόσημα και θριάμβους του δεσμού σας.

Ένα χρήσιμο hack είναι να κάνετε μια λίστα, ξεκινώντας από το έτος που συναντήσατε για πρώτη φορά. Όχι όλοι στη συγκέντρωσή σας μπορεί να γνωρίζουν αυτή την ιστορία και αυτή είναι μια καλή στιγμή για να το μοιραστείτε.

Δώστε λεπτομέρειες: Πόσο χρονών ήσαστε; Τι εποχή ήταν; Πώς ξοδέψατε το χρόνο μαζί. Ποιες ήταν οι πρώτες εντυπώσεις σας; Θυμάσαι τι φορούσατε και εσείς και πού πήγατε στην πρώτη σας ημερομηνία; Τι σας προσέλκυσε πρώτα τον σύζυγό σας;

Στη συνέχεια, προχωρήστε στο επόμενο ορόσημο που έχετε φτάσει μαζί.

Υπάρχει μια αστεία ή οδυνηρή ιστορία για να πεις πότε μπήκες; Εάν το κρατήσετε σύντομο και μέχρι το σημείο, θα κρατήσετε το ακροατήριό σας ενθουσιασμένο.

Η γλώσσα στην ανανέωσή σας θα πρέπει να αντικατοπτρίζει τη ζωή που έχετε ζήσει μαζί και τα συναισθήματά σας μεταξύ τους. Είναι εντάξει να είσαι συναισθηματικός και μάλιστα μανιώδης, αν αυτός είναι ο τρόπος που αισθάνεσαι για τον σύντροφό σου.

Βρείτε την έμπνευση από τα λόγια των άλλων

Τα λόγια σας δεν πρέπει να είναι πρωτότυπα, εφόσον είναι ειλικρινή. Η έμπνευση αφθονεί, σε βιβλία αγάπης ποίησης και διάσημες και διορατικές αναφορές σε μια σειρά θεμάτων που μπορούν να αντικατοπτρίζουν τα συναισθήματά σας:

Εάν δεν βρίσκετε λέξεις που να απευθύνονται σε αυτές τις αναφορές, ίσως δεν καταγράφουν αρκετά το πνεύμα του γάμου σας. Τα ζευγάρια που ζουν να γελάσουν μπορεί να βρουν ιδέες σε αυτά τα χιουμοριστικά αποσπάσματα . Ίσως αναφέροντας την ευχαρίστηση ενός κοινού χόμπι ή του χόμπι μπορεί να φέρει τα λόγια σας στη ζωή. Για παράδειγμα, τα ζευγάρια που έχουν ξοδέψει χρόνο μαζί για να εξερευνήσουν τον κόσμο ενδεχομένως να θέλουν να ενσωματώσουν μια προσφορά για τα ταξίδια .

Δείτε επίσης:

Πώς να γράψετε και να παραδώσετε ένα υπέροχο τοστ γάμου

Δείγμα γλώσσας ανανέωσης όρκου

Εάν παραμείνετε κολλημένοι σχεδιάζοντας τη δική σας διατύπωση για ανανέωση ορκωμοσίας, μπορεί να σας φανεί χρήσιμο να χρησιμοποιήσετε το ακόλουθο δείγμα ως θεμέλιο.

Να το προσαρμόσετε όπως κρίνετε κατάλληλο.

[εισαγάγετε το όνομα του συνεργάτη],
Στέκομαι και πάλι μπροστά σας
Να ανανεώσουμε τους όρκους του γάμου.
Υπόσχομαι να παραμείνουν δυνατοί στην αγάπη μου,
Ήσυχη στη φροντίδα μου,
Και ακλόνητη στην εμπιστοσύνη μου.

Στο όνομα όλων που δημιουργήσαμε μαζί
Και όλοι που έχουμε ακόμη να γίνουμε,
Σας προσφέρω το χέρι μου
Και η καρδιά μου
Ως συνεργάτης σας, ο εραστής σας και ο σύντροφος της ζωής σας.

Μετά την ανανέωση των όρκων

Μερικά ζευγάρια παίρνουν τα λόγια που έχουν μιλήσει και τα μετατρέπουν σε αναμνηστικό αργότερα. Το κείμενο μπορεί να περιτυλιχθεί σε λεπτό χαρτί, να τοποθετηθεί σε διακοσμητικό πλαίσιο και να κρεμαστεί περήφανα στο σπίτι σας σε ένα μέρος τιμής.