Επισκεφθείτε τον τάφο του Katharine Hepburn

Ο θρυλικός αστέρας της οθόνης θάβεται στο Χάρτφορντ του Κοννέκτικατ

Δεν είναι ακριβώς ένα τουριστικό αξιοθέατο, αλλά εάν είστε fan του Katharine Hepburn και τυχαίνει να βρίσκεστε στο Χάρτφορντ, μπορεί να θέλετε να πληρώσετε τα σέξι σας για το αργά αστέρι με περισσότερες από 75 ταινίες με την επίσκεψή του στην τάφικη περιοχή.

Η Hepburn γεννήθηκε στο Χάρτφορντ του Κοννέκτικατ στις 12 Μαΐου 1907 και μετά το θάνατό της στις 29 Ιουνίου 2003 θάφτηκε στην οικόπεδα της οικογένειάς της στο νεκροταφείο του Cedar Hill.

Cemetery Hill Cemetery βρίσκεται στο 453 Fairfield Avenue στο Hartford, και οι πύλες είναι ανοιχτές από τις 7 το πρωί μέχρι το σούρουπο καθημερινά.

Το ιστορικό νεκροταφείο χρονολογείται από το 1866 και είναι επίσης ο τελευταίος χώρος ανάπαυσης για άλλους αρχιτέκτονες του Χάρτφορντ, συμπεριλαμβανομένου του εφευρέτη και κατασκευαστή πυροβόλων όπλων Samuel Colt, του χρηματοδότη JP Morgan και του ποιητή Wallace Stevens. Το νεκροταφείο απαριθμείται στο Εθνικό Μητρώο Ιστορικών Χώρων. Η εξερεύνηση των γραφικών πεδίων του νεκροταφείου είναι ένα από τα παραβιασμένα αλλά πιο ενδιαφέροντα ελεύθερα πράγματα του Χάρτφορντ.

Σε μια ωραία μέρα, το νεκροταφείο είναι ένα γαλήνιο και στοχαστικό μέρος για ένα τζόγκινγκ ή μια βόλτα. Πολλές από τις ιστορικές επιτύμβιες στήλες και τους τάφους είναι έργα τέχνης και συναρπαστικά μνημεία στο πέρασμα του χρόνου. Η διάταξη είναι λίγο απρόβλεπτη, επομένως ίσως θελήσετε να ρίξετε μια ματιά στο χάρτη του νεκροταφείου (αρχείο .pdf) πριν από την επίσκεψή σας.

Με 270 στρέμματα για να περιπλανηθείτε, πώς θα βρείτε ποτέ τη σοβαρή τοποθεσία ενός από τους πιο αξιοσημείωτους ντόπιους του Χάρτφορντ; Μου χρειάστηκε λίγος χρόνος όταν πήγα στην αναζήτηση της μέτριας κεφαλής της, έτσι είναι μερικές συμβουλές:

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την περιήγηση στο νεκροταφείο του Cedar Hill, καλέστε το 860-956-3311 ή επισκεφθείτε την τοποθεσία Web Cedar Hill Cemetery.

Περισσότερα Katharine Hepburn Αξιοθέατα στο Κονέκτικατ

Ενώ είστε στην πατρίδα του αστεριού, φροντίστε να επισκεφθείτε αυτά τα επιπλέον αξιοθέατα:

Παραμονή; Συγκρίνετε τιμές και σχόλια για ξενοδοχεία σε Χάρτφορντ με TripAdvisor. Ή, αν θέλετε να κολλήσετε με το θέμα, κλείστε το δωμάτιο για το όνομα της μητέρας της Katharine Hepburn στο Three Stories Guest House στο Saybrook Point Inn στο Old Saybrook. Η Katharine Martha Houghton Hepburn ήταν ένα αξιοσημείωτο suffragette.