Γεύμα με θέα: Ρομαντικό φαγητό στο Pinchos Grill & Bar, Αρούμπα

Η κατώτατη γραμμή

Δεν θα μπορούσατε να βρείτε ένα καλύτερο ρομαντικό σημείο στο νησί της Αρούμπα για ένα εντυπωσιακό δείπνο ηλιοβασιλέματος, εκτός αν ανήκετε σε ένα γιοτ και αγκυροβολήσατε από την ακτή. Και η θέα δεν επισκιάζει καθόλου το φαγητό. Με μια φανταστική ατμόσφαιρα, υπέροχο φαγητό και εκπληκτική τραπεζαρία στο βουνό, Pinchos Grill και Bar στο Oranjestad, Αρούμπα είναι ένα must-see για τους επισκέπτες, ειδικά εκείνοι που θέλουν να εντυπωσιάσουν αυτό το ιδιαίτερο κάποιον.

Επισκεφθείτε την ιστοσελίδα τους

Πλεονεκτήματα

Μειονεκτήματα

Περιγραφή

Οδηγός αναθεώρηση - Pinchos Grill & Bar, Αρούμπα

Ξέρετε όλες αυτές τις εξωτικές, σέξι τοποθεσίες όπου πυροβολούν "The Bachelor"; Λοιπόν, ο Pinchos ήταν ένας.

Ο Τσάρλι, από την εποχή 7 του The Bachelor, έκανε την τηλεοπτική του επένδυση και το φαγητό εδώ σε ένα επεισόδιο της σειράς hit που προβλήθηκε το 2005. Υπάρχει ένας λόγος που οι παραγωγοί επέλεξαν τον Pinchos: χτισμένο σε μια αποβάθρα στην ακτή της Surfside Marina, η ατμόσφαιρα είναι όπως ρομαντική όσο ρομαντική παίρνει. Δεν βλέπετε μόνο τη θάλασσα έξω από ένα παράθυρο, είστε σε αυτό.

Οποιοσδήποτε πιο κοντά, θα νιώσετε υγρό. Τι καλύτερο μέρος για να δώσετε 1 στα 25 ένα τριαντάφυλλο, σωστά;

Οι ιδιοκτήτες του Pinchos Robby V. Peterson και Anabela Peterson deSousa έχουν πάνω από 40 χρόνια συνδυασμένης φιλοξενίας και δείχνουν. Άνοιξαν τον Φεβρουάριο του 2004 για να αναθεωρήσουν τα σχόλιά τους για τα ίσα μέρη φαγητού - ο Pinchos σημαίνει «σουβλάκια» στα ισπανικά και το μεγαλύτερο μέρος του ψητού φαγητού στο μενού είναι σπασμένο σε ένα - και στη θέση του. Ηλιοβασιλέματα είναι εκρηκτικά εντυπωσιακά εδώ και η τέλεια συνοδεία στην καταπληκτική κουζίνα.

Τα μπλε φώτα αφθονούν γύρω και στις πλευρές της ανοιχτής αλλά ζεστής δομής, ώστε να μπορείτε να κοιτάξετε κάτω από τα δάπεδα και να γοητεύσετε από το σέξι ζεστό λάμψη των νερών που χορεύουν μπλε κάτω από τα πόδια σας. Το ίδιο το κτίριο σχεδιάστηκε από τον Robby Peterson και είναι στερεά κατασκευασμένο από σκοτεινό, χυμώδες ξύλο Basralocus, που εισάγεται από το Σουρινάμ.

Ω, το φαγητό. Ναι, είναι εντυπωσιακό, μέχρι και το τοπικό chourico, ένα πορτογαλικό λουκάνικο. Είναι απλά το καλύτερο που είχα ποτέ - καπνιστό, αψιά και άψογα μαγειρεμένο - και χαίρομαι από κοντά στο New Bedford, Mass., Όπου γίνεται το καλύτερο chourico στην Αμερική. Πήγαμε επίσης με ένα δείγμα ορεκτικό πιατέλα χοιρινό, μπριζόλα και γαρίδες, μαγειρεμένα σε σουβλάδες σερβίρεται κολλήσει από ένα μισό ανανά.

Δοκιμάστε επίσης τον ομαδοποιό: τα τοπικά ψάρια είναι πανεύκολα και χυμώδη και σερβίρονται με σάλτσα βερίκοκου και τζίντζερ. Καθώς τα φαγητά της Καραϊβικής πηγαίνουν, αυτά είναι μερικά από τα καλύτερα που δοκιμάσαμε.

Μην ξεχάσετε το επιδόρπιο, εάν έχετε χώρο. Και να το πάρετε ακόμα κι αν δεν το κάνετε: Μια τοποθεσία εξαιρετική αυτή που θα θέλετε να παραμείνετε όσο μπορείτε.

Για ειδικές περιπτώσεις, ελέγξτε τον Pinchos για ενοικίαση χώρου για γάμους, γιορτές γενεθλίων και άλλα.

Με υπέροχη θέα και εκπληκτικό καλό, φαγητό στο Pinchos είναι ένας πολύ καλός λόγος για να επισκεφθείτε την Αρούμπα και να χαλαρώσετε στο επόμενο ταξίδι σας στην Καραϊβική.