Οι τυφώνες στη Βόρεια Καρολίνα

Ιστορία, τι να γνωρίζετε, βοήθεια και εντοπισμός τυφώνων στη Βόρεια Καρολίνα

Ο Σεπτέμβριος είναι η μέση της σεζόν των τυφώνων και οι Καρολίνες έχουν ιστορικά βρει το κύριο μέρος της θάλασσας πολλών καταιγίδων. Ενώ το Charlotte απέχει περίπου 200 μίλια βορειοδυτικά από την Μυρτλ Μπιτς, SC, Charleston, SC και το Wilmington NC, η Queen City κάθισε στο δρόμο πολλών από τις καταιγίδες που καταλήγουν στην ξηρά στις παράκτιες κοινότητες. Το Charlotte χρησιμεύει επίσης ως σημείο εκκένωσης για τους κατοίκους αυτών των κοινοτήτων.

Εθνικό Κέντρο Τυφλών - Παρακολούθηση των τυφώνων

Οι μετεωρολόγοι το Εθνικό Κέντρο Τυφλών κρατούν το έθνος ενήμερο για τις εξελίξεις στην καταιγίδα. Όλα τα μέσα μαζικής ενημέρωσης κοιτάζουν το NHC για συμβουλές που έρχονται κάθε 12 ώρες για καταιγίδες έξω στη θάλασσα και τόσο συχνά όσο κάθε ώρα όταν οι καταιγίδες είναι κοντά στη γη.

Ιστορία των τυφώνων στη Βόρεια Καρολίνα

Στη θέση του στην ανατολική ακτή των Ηνωμένων Πολιτειών, η Βόρεια Καρολίνα βρίσκεται κατευθείαν στην πορεία πολλών τυφώνων που σχηματίζονται στον Ατλαντικό. Δεκάδες καταιγίδες έχουν χτυπήσει το κράτος, πολλοί φτάνουν στο εσωτερικό. Ακολουθεί μια σύντομη ιστορία μερικών από τις μεγαλύτερες καταιγίδες στην ιστορία της Βόρειας Καρολίνας.

Ιστορίες τυφώνων της Βόρειας Καρολίνας

Σχεδόν όλοι όσοι ήταν στο Σαρλότ στα τέλη της δεκαετίας του '80 έχουν μια ιστορία του Hugo. Ίσως να θυμάστε έναν άλλο τυφώνα που πέρασε, είχατε διακοπεί διακοπές από μια εκκένωση τυφώνα ή έζησες στην παραλία και το οδήγησες έξω.

Είτε βρεθήκατε στο Wilmington, τις εξωτερικές τράπεζες, το Charlotte, το Myrtle Beach, το SC ή οπουδήποτε στο μεταξύ, θέλουμε να ακούσουμε την ιστορία σας.

Λαμβάνω βοήθεια

Σε περίπτωση σοβαρής καταιγίδας, αρκετοί οργανισμοί συνεργάζονται για να βοηθήσουν στις προσπάθειες ανακούφισης και να παρέχουν ασφαλή καταφύγια σε όσους έχουν ανάγκη να εκκενώσουν τα σπίτια τους.

Για να μάθετε πώς μπορείτε να βοηθήσετε, επισκεφτείτε: