Οι καλύτεροι χώροι ζωντανής μουσικής του Memphis

Το Memphis έχει περισσότερο από το μερίδιό του σε ζωντανή μουσική και χώρους μουσικής. Μπορείτε να βρείτε ζωντανή μουσική κάπου οποιαδήποτε νύχτα της εβδομάδας. Αλλά αν θέλετε την καλύτερη ζωντανή μουσική, υπάρχουν ορισμένα μέρη που μπορείτε να υπολογίζετε για να παραδώσει.

Παρακάτω είναι μια λίστα με περιγραφές για το τι θεωρώ τους καλύτερους σταθμούς ζωντανής μουσικής της πόλης. Παρόλο που υπάρχουν πολλά μέρη για να διαλέξετε, το κατέστησα στα κορυφαία έξι, με βάση την ατμόσφαιρα και τη συνέπεια της φιλοξενίας καλών μουσικών καλλιτεχνών.

Handy Park Pavilion στην οδό Beale
Το Handy Park είναι γεμάτο με μουσική ιστορία, όπως ονομάζεται για το WC Handy, "Πατέρας του Blues". Είναι μόνο κατάλληλο, τότε που Handy Park ευδοκιμεί με τακτική και δωρεάν ζωντανή ψυχαγωγία και μερικές ειδικές παραστάσεις.

Το Blues είναι τακτικό στο Beale, αλλά μπορείτε επίσης να βρείτε country, rock και άλλα είδη μουσικής στο Handy Park.

Το Newby's
539 South Highland Street
Το Newby's είναι κυρίως ένα hangout για κολέγια και ένα εξάρτημα Memphis στην ταινία Highland. Αλλά οι εκπομπές που φιλοξενούνται είναι εκπληκτικά ώριμες για ένα κολέγιο μπαρ. Οι μουσικές ενέργειες καλύπτουν ένα ευρύ φάσμα στυλ, όπως country, blues, rock, και συχνά, το εντυπωσιακό Mojo Possum, το οποίο μπορεί να περιγραφεί καλύτερα ως μπάντα jam-experimental-jazz-funk. Εάν είστε πέρα ​​από την ηλικία κολλεγίων, Newby είναι σαν μια επιστροφή φορές, αλλά το κάλυμμα και η μπύρα είναι φθηνή. Και η μουσική αξίζει τον κόπο.

Αίθουσα Minglewood
1555 Avenue της Μάντισον
Το Minglewood Hall είναι ένας χώρος συναυλιών στο Midtown.

Έχει μια ημι-κομψή αίσθηση σαλόνι και φιλοξενεί μερικές από τις καλύτερες μπάντες του Μέμφις και μερικές φορές μεγάλες πράξεις ονόματος. Για πληροφορίες σχετικά με τις εκδηλώσεις και τα εισιτήρια, δείτε την ιστοσελίδα του Minglewood Hall.

Νυκτερινός
1588 Avenue της Μάντισον
Το Nocturnal είναι μια λέσχη στο Midtown με μουσική πιο ηλεκτρονικής ποικιλίας. Ενώ η ζωντανή μουσική στρέφεται κατά κύριο λόγο από τους DJs, το Nocturnal διαθέτει επίσης rockabilly συγκροτήματα και άλλα.

Αυτός ο σύλλογος έχει πολλά να ζήσει μέχρι το χώρο που κάποτε φιλοξένησε το θρυλικό Club Antenna και αργότερα το Barrister's. Αλλά το Nocturnal προκαλεί μια δική του σκηνή που έχει προσελκύσει κάποια εθνική προσοχή, όπως αυτή των The New York Times.

Νέο Avenue Deli
2119 Young Avenue
Το Young Avenue Deli, το οποίο βρίσκεται στην κεντρική διασταύρωση στην περιοχή Cooper-Young του Μίντλαντ Μέμφις, είναι κάπως από ένα μπαρ. Με τους χίπις Midtown, τα τραπέζια μπιλιάρδου και τα καλά, λιπαρά σάντουιτς, η Young Avenue είναι ένα άλλο όργανο του Memphis. Αυτό το μπαρ και deli προσφέρει τακτικά ζωντανή μουσική και μερικές φορές εκπλήξεις με μεγάλα ονόματα, που προκαλούν πυρετό.

Blues City
138 Beale Street
Το Blues City έχει κερδίσει παγκοσμίως φήμη, όχι μόνο για τα πλευρά τους, αλλά και για τις ενεργητικές και εντυπωσιακές ζωντανές εμφανίσεις στο Band Box. Το Blues City δεν αποτυγχάνει ποτέ να διασκεδάσει με πολλά ταλέντα του Μέμφις και τις θεματικές ενέργειες του Μέμφις. Το Freeworld, συγκρότημα τζαζ-funk σύντηξης, έχει γίνει ένα μουσικό κομμάτι του Memphis με μερικούς από τους καλύτερους μουσικούς της περιοχής και παίζουν τακτικά το Blues City. Για ημερομηνίες και ώρες, ελέγξτε το πρόγραμμα μουσικής πόλης Blues.

Hi-Tone
1913 Avenue λεύκας
Ως εικονικό ορόσημο με ένα υπόγειο περιβάλλον, ο Hi-Tone επηρεάζει τη σκηνή του Memphis 'Indie hipster όσο την φιλοξενεί.

Αυτή η μακρόχρονη εγκατάσταση Midtown διαθέτει ρετρό, δημοφιλείς και ανανεωμένες πράξεις διαφόρων ειδών, αν και κατά κύριο λόγο εναλλακτικής φύσης. Ο Hi-Tone βρίσκεται στο επίκεντρο της προοδευτικά εξαιρετικά εξαιρετικής μουσικής Memphis.

Για ένα σχετικό άρθρο, ελέγξτε τις συστάσεις του Beale Street music venue .