Η Μεγάλη Μία Αγορά Ψύλλων

Ο Μεγάλος, γνωστός επίσης και ως Μύλος Αγοράς, είναι αναμφισβήτητα ο μεγαλύτερος και δημοφιλέστερος ανταλλάκτης που συναντάται στο Mid-South. Για χρόνια, η αγορά πραγματοποιήθηκε στους εκθεσιακούς χώρους Mid-South στο κεντρικό τμήμα του Μέμφις. Όμως, καθώς η έκθεση μεταφέρθηκε από την ιδιοκτησία και πολλά από τα παλιά κτίρια κατεδαφίστηκαν, η Memphis Flea Market επίσης μετανάστευσε έξω από την καρδιά της πόλης.

Σήμερα, οι εκθεσιακοί χώροι Mid-South φιλοξενούν τη διευρυμένη υποδοχή στο Tiger Lane δίπλα στο στάδιο Memorial Bowl του Liberty.

Μην ανησυχείτε, καθώς οι οπαδοί των ψύλλων μπορούν εύκολα να έχουν πρόσβαση στην ιδιοκτησία της Agricenter International κοντά στο Shelby Farms Park κοντά στο Walnut Grove Road και το Germantown Parkway.

Τοποθεσία:

Το Big One πραγματοποιείται στο Expo Center στο Agricenter International, που βρίσκεται στο 7777 Walnut Grove Road στο Μέμφις. Υπάρχει μια πολιτική χωρίς σκύλους στο κέντρο εκθέσεων.

Ημερομηνίες και ώρες:

Το Big One πραγματοποιείται το τρίτο Σαββατοκύριακο κάθε μήνα και είναι ανοιχτό από τις 8:00 π.μ. - 5:00 μ.μ. τόσο τα Σάββατα όσο και τις Κυριακές. Περιστασιακά, το Big One θα είναι ανοιχτό για ένα επιπλέον Σαββατοκύριακο αγορών, όπως το Χριστουγεννιάτικο Παζάρι τον Δεκέμβριο.

Αδεια:

Η είσοδος είναι $ 3,00 ανά άτομο άνω των 12 ετών. Τα τέλη εισόδου υπόκεινται σε αλλαγές. Όπως πάντα, ελέγξτε πριν επισκεφθείτε την αγορά ψύλλων.

Οι προμηθευτές:

Κάθε μήνα περισσότεροι από 500 πωλητές δημιούργησαν περίπτερα στο The Big One. Αυτοί οι πωλητές προσφέρουν νέα και μεταχειρισμένα εμπορεύματα, όπως κάρτες συναλλαγών, συλλεκτικά αντικείμενα, αντίκες, κοσμήματα, ηλεκτρονικά είδη, είδη ένδυσης, έπιπλα, προμήθειες κηπουρικής, τρόφιμα και πολλά άλλα.

Η αγορά διαθέτει εσωτερικούς θαλάμους που ξεχειλίζουν με επιλογές διακόσμησης στο σπίτι, όπως χαλιά, κεριά, εικόνες, σιδερένια έργα, μεγάλη ποικιλία από ιδέες για floral και home improvement. Υπάρχουν επίσης πολλά γυναικεία ενδύματα, παιδικά ενδύματα, τσάντες, μεγάλη ποικιλία πωλητών κοσμημάτων, κατασκευαστές μακιγιάζ και αρωμάτων και ένα ευρύ φάσμα συλλεκτικών αντικειμένων.

Υπάρχει επίσης μια ποικιλία επιλογών τροφίμων.

Το Big One Online:

Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφτείτε την ιστοσελίδα του The Big One.

Περιφερειακή ανάπτυξη:

Δεδομένου ότι η αγορά Memphis Flea έχει αυξηθεί στη δημοτικότητα κατά τη διάρκεια των ετών, είναι επίσης επεκτάθηκε στο Αρκάνσας με αρκετές τοποθεσίες. Στο Κέντρο Εκδηλώσεων του Benton, η αγορά πραγματοποιείται κάθε μήνα στην πόλη, νοτιοδυτικά του Little Rock.

Στο The Convention Center Hot Springs, το The Big One ταξιδεύει σε έναν από τους πιο επισκέψιμους προορισμούς στο Αρκάνσας.

Στο Grand Prairie Centre της Στουτγάρδης, ο Μεγάλος έχει ένα σπίτι στην ανατολική πρωτεύουσα του Αρκάνσας.

Στο Conway Expo Center και στους εκθεσιακούς χώρους, ο Μεγάλος βρίσκει ένα σπίτι στην κοινότητα λίγο βόρεια του Little Rock κατά μήκος του Interstate 40.

Για όλες τις πιο πρόσφατες τοποθεσίες, ελέγξτε τον ιστότοπο.