Καλύτερες εκδηλώσεις του Μαρτίου στο Τορόντο

8 εκπληκτικά γεγονότα για να μπει στο ημερολόγιό σας για τον Μάρτιο

Ο Μάρτιος είναι επάνω μας και μαζί του έρχονται πολυάριθμες αξέχαστες εκδηλώσεις για να εξερευνήσετε την πόλη. Ανεξάρτητα από τα ενδιαφέροντά σας - από ψώνια μέχρι υπαίθρια περιπέτεια - υπάρχει κάτι πιθανό να συμβαίνει στο Τορόντο για να σας κρατήσει διασκεδαστικό αυτό το μήνα. Ακολουθούν οκτώ εκδηλώσεις που θα εξεταστούν στο Τορόντο τον Μάρτιο.

Το Διεθνές Σαλόνι Αυτοκινήτου του Τορόντο (4-6 Μαρτίου)

Εάν η μοτοσυκλέτα σας ήταν αποθηκευμένη το χειμώνα και είστε έτοιμοι να επιστρέψετε σε δύο εβδομάδες, κατευθυνθείτε στο Διεθνές Bike Show του Τορόντο, ένα από τα πολλά γεγονότα αυτό το μήνα που πραγματοποιείται στο Exhibition Place, αυτό στο Better Living Centre.

Δοκιμάστε τις τελευταίες μοτοσικλέτες και τα ηλεκτρικά ποδήλατα σε ένα ποδήλατο 2000 ποδιών, περιηγηθείτε σε ποδήλατα και αξεσουάρ από περισσότερους από 175 εκθέτες, ελέγξτε τα demo ποδηλάτων και τους διαγωνισμούς ιππασίας και πολλά άλλα.

Τοπική Έκθεση Ένδυσης στο Τορόντο (5-6 Μαρτίου)

Όποιος ζει για την απολέπιση vintage καταστήματα για τα μοναδικά κομμάτια και τα κρυμμένα πολύτιμοι λίθοι θα θελήσει να ελέγξει έξω το Τορόντο Vintage Ένδυση Show, η μεγαλύτερη πώληση του vintage μόδας του Καναδά. Αγοράστε ρετρό και vintage κομμάτια, συμπεριλαμβανομένης μιας μεγάλης επιλογής από το Μουσείο Ιστορίας της Μόδας στο κτίριο της Βασίλισσας Ελισάβετ στην Έκθεση Τόπος.

Το Φεστιβάλ Κωμωδίας Σκίτσο του Τορόντο (3-13 Μαρτίου)

Ξεκινήστε την άνοιξη με λίγα καλά γέλια με τη βοήθεια του Φεστιβάλ Κωμωδίας Σκωτσέζικου Τορόντο, παρουσιάζοντας το καλύτερο σε ζωντανή, σκηνοθετημένη κωμωδία για 11 ημέρες. Πάρτε την επιλογή σας πάνω από 70 δείχνει παίρνοντας θέσεις σε πέντε χώρους γύρω από την πόλη. Εκτός από τη σκηνή κωμωδίας, θα γίνουν εργαστήρια, πάνελ και εκδηλώσεις που θα γίνουν σε όλη τη διάρκεια του φεστιβάλ.

Καναδάς ανθίζει (11-20 Μαρτίου)

Λάβετε το λουλούδι σας μετά από ένα μακρύ χειμώνα στα φετινά Blooms του Καναδά που συμβαίνουν στο Enercare Center στην έκθεση Place. Το μεγαλύτερο φεστιβάλ λουλουδιών και κήπων του Καναδά θα περιλαμβάνει περίτεχνα οθόνες κήπου για κάποια σοβαρή πράσινη έμπνευση αντίχειρων, καθώς και πωλητές, σεμινάρια και διαδηλώσεις.

Το Canada Blooms είναι τοποθετημένο μαζί με το National Home Show, ώστε να μπορείτε να το δείτε και την ίδια ημέρα.

Sugar Shack Sugar Beach (12-13 Μαρτίου)

Αυτό το μήνα δεν χρειάζεται να κατευθυνθείτε στο Κεμπέκ για να δοκιμάσετε ένα παραδοσιακό cabare à sucre (σακκάκι ζάχαρης), επειδή θα υπάρξει μια σακκάβα ζάχαρης που αναδύεται στην προκυμαία του Τορόντο στη Sugar Beach. Η ελεύθερη εκδήλωση θα περιλαμβάνει σφενδάμι σε χιόνι, πατινάζ, γλυπτική του πάγου, ζεστή σοκολάτα, παραδοσιακή γαλλική καναδική μουσική και αυθεντικό φαγητό του Κεμπέκιο.

Έκθεση Toronto Sportsman (16-20 Μαρτίου)

Οι λάτρεις της υπαίθρου που απολαμβάνουν πράγματα όπως το ψάρεμα, το κυνήγι και η βαρκάδα μπορούν να φτάσουν στο διεθνές κέντρο για την επίδειξη πέντε ημερών του αθλητισμού του Τορόντο. Καθίστε σε σεμινάρια για συμβουλές από τους επαγγελματίες, πιάστε τη Δυτική ακτή Lumberjack Show, προσπαθήστε να πιάσετε ένα ψάρι στη λίμνη πέστροφας, να παρακολουθήσετε το Woof Jocks Canine All Stars, να δείτε κάποια άγρια ​​ζώα μέχρι και κοντά.

Τορόντο Comicon (18-20 Μαρτίου)

Το Comicon επιστρέφει για άλλη μια φορά με τρεις ημέρες γεμάτες μαρμελάδες στο Metro Toronto Convention Center. Η τριήμερη εκδήλωση θα περιλαμβάνει προσωπικότητες (συμπεριλαμβανομένων των Ernie Hudson, Bruce Greenwood, Robbie Amell και το cast της Sailor Moon για να αναφέρουμε μερικές), αυτόγραφα, Q & As, εργαστήρια, σεμινάρια, cosplayers, λιανοπωλητές και την ευκαιρία να nab μια φωτογραφία με τα αγαπημένα σας sci-fi, anime, τρόμου και φανταστικών χαρακτήρων και διασημοτήτων.

Άνοιξη ενός αριστουργήματος (23-27 Μαρτίου)

Ο Μάρτιος φέρνει μαζί του μια άλλη ευκαιρία να ψωνίσετε με την άνοιξη Ένα από ένα είδος Show όπου μπορείτε να περιηγηθείτε χειροποίητα, τοπικά προϊόντα ευγενική προσφορά 450 τεχνίτες. Οπουδήποτε γυρίζετε, υπάρχει κάτι ενδιαφέρον για την (ενδεχομένως) αγορά, από τα έπιπλα έως τα κοσμήματα μέχρι τα τρόφιμα και τα πάντα μεταξύ τους. Το One of a Kind Show πραγματοποιείται στο Κέντρο Enercare στο χώρο της Έκθεσης.