Εξωτερικές θερινές ταινίες και μουσική στο Τορόντο

Πού να δείτε ταινίες και να ακούσετε μουσική σε εξωτερικούς χώρους αυτό το καλοκαίρι

Το καλοκαίρι στο Τορόντο σημαίνει την ευκαιρία να παρακολουθήσετε ταινίες και να ακούσετε μουσική σε εξωτερικούς χώρους, συχνά δωρεάν. Και δεν υπάρχει κανένας άλλος τρόπος για να διασκεδάσετε παρά να χαλαρώνετε στον ήλιο ή κάτω από τα αστέρια, ανάλογα με την περίπτωση. Και αυτό είναι ένα βασικό καλοκαίρι στην πόλη με πολλές ευκαιρίες να παρακολουθήσετε και να ακούσετε σε διάφορα περιβάλλοντα, από την πλατεία Yonge-Dundas μέχρι το Harbourfront. Αν ψάχνετε για κάποια ελεύθερη (ή χαμηλού κόστους) καλοκαιρινή διασκέδαση εδώ είναι πέντε τρόποι να δείτε μουσική σε εξωτερικούς χώρους αυτό το καλοκαίρι και πέντε μέρη για να πιάσετε υπαίθριες ταινίες στο Τορόντο.

ΜΟΥΣΙΚΗ

Ζήστε στην αυλή

Ακούστε δωρεάν συναυλίες στο αίθριο του Roy Thompson Hall όλο το καλοκαίρι ξεκινώντας την Παρασκευή 17 Ιουνίου και τρέχοντας μέχρι τις 2 Σεπτεμβρίου τις Πέμπτες και Παρασκευές. Η μουσική είναι στις 6:30 και 8 μ.μ. και η εκλεκτική επιλογή περιλαμβάνει τα πάντα από reggae και salsa έως vintage rock, blues και swing. Αν είστε πεινασμένοι, μπορείτε να αγοράσετε κάτι για να φάτε την Barque.

Παίξτε τα πάρκα

Το Play in the Parks πραγματοποιείται στο Trinity Park, στο College Park Courtyard, στο McGill Granby Parkette και στο Mackenzie House όλο το καλοκαίρι από τις 22 Ιουνίου έως τις 22 Σεπτεμβρίου. Η ελεύθερη σειρά συναυλιών στην περιοχή Downtown Yonge ξεκινά στις 22 Ιουνίου στο Trinity Square Park με παράσταση από το Massey Hall Band από τις 5 έως τις 7 μ.μ .. Ακολούθως, η μουσική που επιμελείται από τους Massey Hall και Roy Thomson Hall θα συμβεί κατά τη διάρκεια του μεσημεριανού, μετά την εργασία και τα σαββατοκύριακα ανάλογα με τον τόπο. Το πλήρες πρόγραμμα διαθέτει 28 παραστάσεις που προβάλλουν τη διαφορετικότητα της μουσικής στο Τορόντο

Indie Fridays

Κάντε το δρόμο σας στην πλατεία Yonge-Dundas φέτος το καλοκαίρι τις Παρασκευές από τις 24 Ιουνίου μέχρι τις 2 Σεπτεμβρίου για την Indie Fridays, μια δωρεάν σειρά συναυλιών που παρουσιάζει μερικά από τα indie indie μουσικής ταλέντα. Είναι ένας πολύ καλός τρόπος να υποστηρίξετε το τοπικό ταλέντο καθώς και να μάθετε για τη νέα μουσική. Μερικές από τις φετινές παραλλαγές περιλαμβάνουν το AA Wallace (8 Ιουλίου), το Radio Radio (22 Ιουλίου), τον Ben Caplan (5 Αυγούστου) και τον Pierre Kwenders (26 Αυγούστου).

Καλοκαιρινή μουσική στο πάρκο

Το Village of Yorkville Park, που βρίσκεται στις οθόνες Bellair και Cumberland St., είναι το μέρος όπου θα βρείτε Summer Music in the Park, μια σειρά δωρεάν υπαίθριων μουσικών εκδηλώσεων που θα γίνονται όλο το καλοκαίρι μέχρι τις 10 Σεπτεμβρίου. Οι ζωντανές εμφανίσεις θα γίνουν Παρασκευή από τις 11:30 π.μ. έως τις 2:30 μ.μ. και τα Σάββατα, τις Κυριακές και τις αργίες από τις 1:30 έως τις 4:30 μ.μ. Οι μορφές μουσικής κυμαίνονται από τζαζ και λατινικά μέχρι κέλτικες / αμερικανικές, οπότε πρέπει να υπάρχει κάτι που να ταιριάζει σε κάθε μουσική γεύση.

Η καλοκαιρινή μουσική σειρά Edwards: Κήποι του τραγουδιού

Αυτή η ελεύθερη σειρά μουσικής το καλοκαίρι θα πραγματοποιηθεί στην αυλή δίπλα στον ιστορικό αχυρώνα στους κήπους Edwards την Πέμπτη στις 7 μ.μ. από τις 28 Ιουνίου έως τις 25 Αυγούστου. Ένα από τα καλύτερα σημεία για να πιάσει μία από τις 10 παραστάσεις είναι από το Garden Café του Βοτανικού Κήπου του Τορόντο αίθριο όπου μπορείτε επίσης να απολαύσετε ένα ποτό ή κάτι για φαγητό. Το καφενείο θα σερβίρει μπιφτέκια κοτόπουλου και βισώνων μαζί με ψητά λαχανικά από τις 5 μ.μ. μέχρι το τέλος, καθώς και κρασί από μια περιστρεφόμενη επιλογή οινοποιείων από την αγορά του αγρότη TCB. Αν δεν είστε στο καφέ αίθριο, είναι καλή ιδέα να φέρετε μια καρέκλα από το σπίτι.

Κινηματογράφος

Δωρεάν κινήσεις στο Harbourfront

Το Harbourfront θα είναι και πάλι σπίτι για μια σειρά δωρεάν ταινιών αυτό το καλοκαίρι.

Πιάστε μια ταινία κάθε Τετάρτη το βράδυ από τις 22 Ιουνίου έως τις 31 Αυγούστου ξεκινώντας από τα Mean Girls . Άλλες ελεύθερες κινήσεις περιλαμβάνουν το Strange Brew (29 Ιουνίου), τον επισκέπτη (6 Ιουλίου), μια μικρή πριγκίπισσα (13 Ιουλίου), η μεγάλη αποπλάνηση (20 Ιουλίου), ο ισχυρός Κουίν (27 Ιουλίου), ο τελευταίος δράκος (3 Αυγούστου) Το καλό ψέμα (10 Αυγούστου), ο σεφ (17 Αυγούστου), η αίσθηση και η ευαισθησία (24 Αυγούστου) και θα είναι επιλογή ακροατηρίου στις 31, μια επιλογή μεταξύ της Gravity , του Slumdog Millionaire και The King's Speech .

Φεστιβάλ Κινηματογράφου Christie Pits

Φέρτε μια κουβέρτα και μερικά σνακ και πηγαίνετε κάτω στο Christie Pits Park για μια σειρά υπαίθριων ταινιών που συμβαίνουν τις Κυριακές κατά το ηλιοβασίλεμα 26 Ιουνίου έως 28 Αυγούστου. Η εκδήλωση είναι PWYC με μια προτεινόμενη δωρεά $ 10. Οι εννέα βραδινές σειρές ονομάζονται Λωρίδες σε Christie Pits! και ξεκινάει με το Gravity στις 26 Ιουνίου. Κάθε ταινία μεγάλου μήκους προηγήθηκε από μια ταινία μικρού μήκους (ή στην περίπτωση του Gravity ένα μουσικό βίντεο) που βοηθά να ορίσετε τον τόνο για το κύριο γεγονός ή εμπίπτει σε ένα παρόμοιο θέμα.

Άλλες ταινίες κυμαίνονται από το Romeo & Juliet του Baz Luhrmann έως το 2015 που ομιλούνται από το Όσκαρ ξένων ταινιών Mustang .

City Cinema

Εκτός από τη μουσική, μπορείτε επίσης να διορθώσετε την υπαίθρια καλοκαιρινή σας ταινία στην πλατεία Yonge-Dundas, η οποία για άλλη μια φορά θα παρουσιάσει μια σειρά δωρεάν ταινιών την Τρίτη βράδυ ξεκινώντας με τις Bridesmaids στις 28 Ιουνίου. Η φετινή καλλιέργεια ταινιών που ξεκινούν το σούρουπο , είναι όλες οι κωμωδίες. Άλλες αστείες κινήσεις στο πρόγραμμα περιλαμβάνουν το Tommy Boy (23 Αυγούστου), το Wayne's World (9 Αυγούστου) και την ερχόμενη στην Αμερική (5 Ιουλίου).

Sail-In Cinema

Ένας από τους πιο μοναδικούς τρόπους για να πιάσετε μια υπαίθρια καλοκαιρινή ταινία στην πόλη είναι μέσω του Sail-In Cinema. Η μεγαλύτερη εκδήλωση του θεάτρου στο Τορόντο συμβαίνει στις 18 και 20 Αυγούστου στο Sugar Beach και συμβαίνει επίσης να είναι η πρώτη κινηματογραφική εμπειρία δύο όψεων στον κόσμο. Οι ταινίες εμφανίζονται σε μια οθόνη διπλής όψης η οποία είναι τοποθετημένη σε μια φορτηγίδα στο λιμάνι που σημαίνει ότι μπορείτε να παρακολουθήσετε από τη γη - ή από μια βάρκα. Απλά σημειώστε ότι αν σκοπεύετε να κάνετε βαρκάδα, ο χώρος είναι περιορισμένος και διαθέσιμος με βάση την πρώτη προτεραιότητα.

Ταινίες στο St James Park

Υπάρχουν τρεις ταινίες που προβάλλονται στο St James Park αυτό το καλοκαίρι την περασμένη Πέμπτη κάθε μήνα (Ιούνιο, Ιούλιο και Αύγουστο). Η φετινή σειρά δωρεάν ταινιών ξεκινά με Kinky Boots στις 30 Ιουνίου, η οποία θα ξεκινήσει με μια ελεύθερη παράσταση μεταφοράς από τις 8 έως τις 9 το βράδυ. Δείτε το Inside Out της Disney Pixar στις 28 Ιουλίου από τις 9 έως τις 11 το βράδυ και τη νύχτα σκληρής ημέρας στις 25 Αυγούστου θα ξεκινήσει με μια συναυλία από το κουδουνίστρες από τις 8 έως τις 9 μ.μ.