Αυτοί οι αερολιμένες προσφέρουν τοπικές γεύσεις στους τερματικούς σταθμούς τους

Χάρη στους περισσότερους χρόνους αναμονής, πιο εξελιγμένες προσδοκίες και το σημαντικότερο, μεγαλύτερη εστίαση σε μια αίσθηση τόπου, τα αεροδρόμια εργάζονται όλο και περισσότερο με τοπικά εστιατόρια για να προσγειώσουν αυτά τα εστιατόρια στα τερματικά τους.

«Η αίσθηση του τόπου είναι μια γενική ιδέα που περιλαμβάνει τόσο τα φυσικά χαρακτηριστικά ενός χώρου, όσο και τα συναισθήματα και τα συναισθήματα που προκαλεί το μοναδικό περιβάλλον ή τοποθεσία», σύμφωνα με την έκθεση «Δημιουργία της αίσθησης της θέσης» στα σημερινά αεροδρόμια: Ανύψωση του ταξιδιώτη Την εμπειρία, την αύξηση των εσόδων του αεροδρομίου και την τόνωση των τοπικών οικονομιών. "Συνδέει έναν ταξιδιώτη με το αεροδρόμιο, ενώ ταυτόχρονα συνδέει το αεροδρόμιο με τα μοναδικά χαρακτηριστικά, τον τρόπο ζωής και τον πολιτισμό της γεωγραφικής περιοχής".

Η έκθεση επισημαίνει ότι ένας από τους ευκολότερους και πιο αποτελεσματικούς τρόπους για να δημιουργηθεί μια αίσθηση της θέσης σε ένα αεροδρόμιο είναι μέσω των εστιατορίων και των γαστρονομικών εμπειριών που ενσωματώνουν τοπικά τρόφιμα και ποτά. Σημείωσε ότι 66 τοις εκατό των ταξιδιωτών θέλουν διεθνείς επιλογές για φαγητό και το 61 τοις εκατό θα ήθελαν τα τοπικά τρόφιμα.

Τα τοπικά αγαπημένα έχουν σχεδιαστεί για να προσφέρουν στους ταξιδιώτες μια πρώτη ή τελευταία γεύση μιας πόλης. Παρακάτω υπάρχουν 10 υπέροχα τοπικά εστιατόρια για να δοκιμάσετε το επόμενο ταξίδι σας.