Πώς να μην λησμονήσετε στους ράφτες του Χονγκ Κονγκ

Το Χονγκ Κονγκ παραμένει ένα από τα καλύτερα μέρη για να αγοράσει ένα καλό κοστούμι φτηνά. Η βρετανική βασιλική οικογένεια εξακολουθεί να αγοράζει εδώ, τελικά. Δυστυχώς, οι ράφτες του Χονγκ Κονγκ δεν απολαμβάνουν όλοι μια λαμπερή φήμη. Πολλοί τουρίστες και κοστούμια που αγοράζουν ντόπιους όσο μπορούν να κουδουνίσω από τα ονόματα των ραπτών όπου είχαν μια κακή εμπειρία.

Είναι οι καουμπόηδες του Χονγκ Κονγκ;

Το πρόβλημα είναι ότι πολλοί από τους πιό προεξέχοντες ράφτες που οι τουρίστες βρίσκουν οι ίδιοι κρατώντας φυλλάδια είναι ανυπόφοροι έμποροι.

Ενώ οι απλές απάτες είναι σπάνιες, η κακή ποιότητα των υπηρεσιών και οι κακές πωλήσεις τακτικές είναι γεμάτες. Οι πιθανότητες να εξαπατηθούν από έναν ράφι στο Χονγκ Κονγκ είναι πολύ μεγαλύτερες από ό, τι στο Λονδίνο ή στο Παρίσι.

Κοινά προβλήματα τρέχουν το γάντι από κοστούμια ραμμένα χρησιμοποιώντας φθηνό ύφασμα που χωρίζει μερικές εβδομάδες αργότερα σε κοστούμια που αποστέλλονται αλλά δεν ταιριάζουν ή, ακόμα χειρότερα, αυτά που δεν φθάνουν ποτέ. Πώς μπορείτε λοιπόν να βεβαιωθείτε ότι βλέπετε τους καλύτερους ράφτες του Χονγκ Κονγκ; Ξεκινήστε διαβάζοντας τις κορυφαίες συμβουλές μας για το πώς να αποφύγετε να εξαπατηθείτε από κάτω.

Αγνοήστε πωλητές οδών

Μην πηγαίνετε σε έναν εξατομικευμένο διαφημιζόμενο πωλητές που στέκονται σε Nathan Road, Mody Road ή σε οποιοδήποτε από τα οδικά δίκτυα γύρω από το ξενοδοχείο. Είναι όλοι οι πωλητές σε αυτούς τους δρόμους ανέντιμοι; Όχι. Πολλοί από αυτούς; Ναί. Μην παίρνετε τον κίνδυνο. Οι καλύτεροι ράφοι δεν χρησιμοποιούν πωλητές δρόμου για να σας πιέσουν σε μια γρήγορη πώληση.

Αν βρίσκεστε στην πόλη για επαγγελματικούς λόγους, ζητήστε από τους συναδέλφους να σας συστήσουν μια σύσταση - οι περισσότεροι ντόπιοι θα έχουν βρει κάποιον με τον οποίο είναι ευχαριστημένοι.

Τίποτα δεν χτυπά μια τοπική σύσταση, αλλά μπορείτε επίσης να ελέγξετε τους κορυφαίους πέντε ράφτες μας στο Χονγκ Κονγκ . Οι ράφτες που αναφέρονται είναι όλοι αξιόπιστοι.

Χρησιμοποιήστε την κοινή λογική στην τιμή

Εάν η τιμή φαίνεται πολύ καλή για να είναι αλήθεια, είναι πιθανότατα. Κατάστημα γύρω? δείτε τις τιμές στη χώρα σας και στη συνέχεια τουλάχιστον δύο διαφορετικούς ράφτες στο Χονγκ Κονγκ.

Εάν η τιμή είναι δραστικά χαμηλότερη από τους ανταγωνιστές τότε είναι πιθανό ότι η ποιότητα είναι επίσης καλά. Δεν είναι ότι δεν υπάρχουν συμφωνίες στο Χονγκ Κονγκ - υπάρχουν - αλλά είναι ευκαιρίες δεν δώρα πώλησης φωτιά.

Να είστε σαφής σχετικά με το πλήρες κόστος

Η τιμή των κοστουμιών στις διαφημίσεις μπορεί να είναι δελεαστική αλλά συχνά παραπλανητική. Βεβαιωθείτε ότι είστε απόλυτα σαφής σε ό, τι αφορά τη συμφωνία. Να είστε σαφής για το τι κάνετε και δεν θέλετε και βεβαιωθείτε ότι η τιμή έχει συμφωνηθεί σαφώς. Παραμύθια ενός επιπλέον (αλλά ανεπιθύμητου) σακάκι που «ρίχνονται μέσα», μόνο για να διπλασιάσει την τιμή που πρέπει να πληρώσετε δεν είναι ασυνήθιστο. Η κουλτούρα πωλήσεων του Χονγκ Κονγκ είναι επιθετική και θα πρέπει να είστε ισχυρός στις διαπραγματεύσεις σας.

Κάνετε την Έρευνα της Suit σας

Ακόμα και οι καλύτεροι ράφτες του Χονγκ Κονγκ δεν είναι εκεί για να κάνουν οποιεσδήποτε ευχές ... είναι εκεί για να βγάλουν λεφτά. Ως πωλητές, μην περιμένετε ιδιαίτερα ειλικρινείς συμβουλές. Θα πρέπει να έχετε μια αξιοπρεπή ιδέα για το ύφασμα που θέλετε και τι είδους κλίμακα τιμών που αναμένετε να πληρώσετε πριν μπείτε στο κατάστημα.

Πάρτε το Tailor για να σας ταιριάζει δύο φορές

Οι ράφοι του Χονγκ Κονγκ φημίζονται για την ταχύτητά τους, αλλά αυτό δεν είναι απαραίτητα καλό πράγμα. Παρόλο που είναι μερικές φορές εφικτό να αποκτήσετε ένα σωστά προσαρμοσμένο κοστούμι σε ένα εξάρτημα, είναι σχεδόν αδύνατο να αποκτήσετε ένα άκαμπτο κοστούμι από πολλαπλά εξαρτήματα.

Εάν ο ράφτης επιμένει ότι ένα εξάρτημα είναι αρκετό - ανάλογα με το ποσό που πληρώνετε - μπορεί να θέλετε να κοιτάξετε αλλού.

Μην έχετε το κοστούμι για την προσωπική σας στολή

Μάλλον μια από τις μεγαλύτερες αιτίες μιας καταγγελίας είναι τα κοστούμια που αποστέλλονται, αλλά μόλις ανοιχτούν, αποδειχθούν πολύ μικρά ή πολύ μεγάλα, κατασκευασμένα από λάθος υλικό ή αγνοούμενα αντικείμενα. Εκτός από τις σχέσεις σας με κάποιον ράφι που εσείς εμπιστεύεστε ή κάποιον από τους ράφτες του Χονγκ Κονγκ που επισκέπτονται τη χώρα σας, βεβαιωθείτε ότι δοκιμάζετε το τελικό ένδυμα και είτε το συσκευάστε είτε το στείλετε μόνοι σας.