Να πάρει γύρω από Albuquerque με ταξί

Υπάρχουν επί του παρόντος λίγο κάτω από μισή ντουζίνα εταιρείες ταξί με άδεια της κρατικής Επιτροπής Δημόσιας Ρύθμισης (PRC) να ασκούν τις δραστηριότητές τους στο μετρό Albuquerque . Περιλαμβάνουν την Albuquerque Cab Company, την Yellow Checker Cab Company και την ABQ Green Cab Company. Το Albuquerque Taxi και το Albuquerque Metro Taxi Service είναι ανεξάρτητοι εργολάβοι που εργάζονται για το Yellow Cab.

Η Επιτροπή Δημόσιας Ρύθμισης «Τμήμα Μεταφορών επιβλέπει τα οχήματα που χρησιμοποιούνται για τη μεταφορά των αναβατών.

Πρόσφατα, πολλές εταιρείες rideshare έχουν έρθει στην περιοχή του μετρό, αλλά ούτε έχουν επιβληθεί κυρώσεις από τη ΛΔΚ μέχρι σήμερα. Η Uber βρίσκεται στη διαδικασία εγγραφής στην κρατική επιτροπή και η Lyft βρίσκεται σε μια νομική μάχη για να κάνει επιχειρήσεις χωρίς άδεια, υποστηρίζοντας ότι δεν είναι στην επιχείρηση παροχής μιας παραδοσιακής υπηρεσίας ταξί. Η ΛΔΚ δήλωσε ότι θα δημιουργήσει μια νέα κατηγορία για αυτούς τους τύπους υπηρεσιών.

Φαίνοντας ταξί στο Αλμπικέρκ

Ενώ είναι δυνατό να χαλαρώσετε μια καμπίνα από τη ζώνη της καμπίνας στο αεροδρόμιο, για τα περισσότερα άλλα σημεία της πόλης, είναι απαραίτητο να καλέσετε την εταιρεία ταξί να κάνετε κράτηση για ένα ταξί. Τα ταξί θα σας παραλάβουν από οπουδήποτε στην πόλη και θα σας μεταφέρουν κατευθείαν στον προορισμό σας. Οι εταιρείες καμπίνας εργάζονται 24 ώρες. Ορισμένες προσφέρουν εξειδικευμένες υπηρεσίες διαδρομής στο αεροδρόμιο ή από το σπίτι του αεροδρομίου, με προκαθορισμένο τέλος.

Κανένας χειριστής ταξί δεν αρνείται να μεταφέρει κάποιον βάσει φυλής, χρώματος, θρησκείας, εθνικής καταγωγής, φύλου, ηλικίας ή οικογενειακής κατάστασης.

Κόστος για ενοικίαση καμπίνας στο Albuquerque

Παρακάτω γίνεται μια δειγματοληψία των μέσων τιμών για τους τοπικούς ναύλους ταξί στο Albuquerque. Τα ταξί μπορούν να είναι μια προσιτή επιλογή, ειδικά όταν πολλοί άνθρωποι ταξιδεύουν στον ίδιο προορισμό. Οι εταιρείες καμπίνας διαφέρουν σε τιμές, οπότε φροντίστε να ζητήσετε εκ των προτέρων το cabbie, ώστε να ξέρετε τι να περιμένετε.

Οι παρακάτω τιμές ισχύουν για την Albuquerque Cab Company (οι φόροι και οι άκρες δεν περιλαμβάνονται):

$ 2.50 Επιβίβαση επιβατών
2,20 δολάρια ανά χρέωση ανά μίλι
$ 1.00 ανά επιπλέον άτομο
$ 2.00 Extra Αποσκευές, μετά από 2 ανά επιβάτη

Έτσι, η είσοδος σε οποιαδήποτε καμπίνα για να ταξιδέψετε είναι $ 2,50 για να ξεκινήσετε, και με κάθε επιπλέον μίλι, το κόστος είναι άλλα 2,20 δολάρια. Προσθέστε ένα επιπλέον δολάριο για κάθε επιπλέον επιβάτη.

Οι παρακάτω τιμές ισχύουν για την ABQ Green Cab Company: (συμπεριλαμβάνονται οι φόροι)

$ 2.94 Επιβίβαση επιβατών
$ 2.60 ανά χρέωση μιλίων
$ 1,07 ανά επιπλέον άτομο

Ορισμένες από τις εταιρείες ταξί προσφέρουν ειδική έκπτωση για ταξίδια μεγάλων αποστάσεων.

Εταιρείες ταξί στην Αλμπικέρκη

Το Yellow Checker Cab Co. της Albuquerque, η ABQ Metro Taxi Service και το Albuquerque Taxi είναι πολλές αξιόπιστες εταιρείες ταξί.

Το ABQ Metro είναι ένα ανεξάρτητο δίκτυο οδηγών που έχει συνάψει η Yellow Cab Co. Οι υπηρεσίες αυτές εξυπηρετούν το εκτεταμένο μετρό του Albuquerque και τις γύρω περιοχές και άλλα σημεία στο Νέο Μεξικό. Παρέχουν κατ 'αποκοπή τιμές για υπηρεσίες μεγάλων αποστάσεων. Το ABQ Taxi είναι ένα δίκτυο ανεξάρτητων οδηγών που ανατίθενται από την Yellow Cab Co. Οι υπηρεσίες τους από το αεροδρόμιο του Albuquerque σε σημεία στο Νέο Μεξικό.

Πώς να καταθέσετε μια καταγγελία

Εάν επιθυμείτε να υποβάλετε καταγγελία σχετικά με μια τοπική εταιρεία ταξί, επικοινωνήστε με την Επιτροπή Δημόσιας Ρύθμισης.

Το Γραφείο Συμμόρφωσης της ΛΔΚ διερευνά τις καταγγελίες κατά των ταξί, των λεωφορείων, των περιηγήσεων και των περιηγήσεων.

Pedicabs, ή Ταξιδιωτικά ταξί με πεντάλ

Κατά την περιήγηση στην Παλιά Πόλη, φροντίστε να αναζητήσετε την περιήγηση στην Παλιά Πόλη Pedicab, η οποία σας προσφέρει μια φρέσκια, υπαίθρια επιλογή αξιοθέατων με καλό καιρό. Θα μάθετε το ιστορικό της περιοχής καθώς πετάτε.