Πληροφορίες αεροδρομίου για κάθε προορισμό της Καραϊβικής

Κύρια διεθνή αεροδρόμια για όλα τα νησιά και προορισμούς της Καραϊβικής

Όταν ταξιδεύετε στην Καραϊβική, είναι σημαντικό να γνωρίζουμε ποιες αεροπορικές εταιρείες πετούν σε ποια νησιά και όπου οι αεροπορικές εταιρείες θα φτάσουν στην άσφαλτο για να πραγματοποιήσουν την προσγείωσή τους. Παρακάτω είναι ένας κατάλογος αεροδρομίων σε όλη την Καραϊβική, κάθε ένας από τους οποίους συνδέεται με συγκεκριμένους ιστότοπους, έτσι ώστε να μπορείτε να αρχίσετε να προγραμματίζετε την απόδραση του νησιού σας!

(Όπως και με όλα τα ταξίδια, βεβαιωθείτε ότι έχετε κλείσει τις πτήσεις σας εκ των προτέρων και γνωρίζετε συγκεκριμένες πολιτικές αεροδρομίων πριν κατευθυνθείτε στο αεροδρόμιο για να ξεκινήσετε την περιπέτεια της Καραϊβικής σας!)

Έλεγχος τιμών και κριτικών της Καραϊβικής στο TripAdvisor

Ανγκουίλα : Διεθνές Αεροδρόμιο Clayton J. Lloyd (AXA) (Περισσότερες πληροφορίες): Βρίσκεται στο κέντρο της Ανγκουίλα στην πρωτεύουσα, την κοιλάδα.

Αντίγκουα & Μπαρμπούντα : Διεθνές Αεροδρόμιο VC Bird (ANU) (Περισσότερες πληροφορίες): Βρίσκεται στην βορειοανατολική ακτή της Antigua, κοντά στην πρωτεύουσα του St. John's.

Αρούμπα : Διεθνές Αεροδρόμιο Queen Beatrix (AUA) (Ιστοσελίδα): Βρίσκεται λίγο έξω από την πρωτεύουσα της Αρούμπα του Oranjestad και είναι βολικό για τις κύριες παράκτιες ξενοδοχειακές περιοχές.

Περισσότερες πληροφορίες για το Διεθνές Αεροδρόμιο Queen Beatrix

Μπαχάμες :

Περισσότερες πληροφορίες για το διεθνές αεροδρόμιο Lynden Pindling

Μπαρμπάντος : Διεθνές Αεροδρόμιο Grantley Adams (BGI) (Ιστοσελίδα): Βρίσκεται στη νότια ακτή του Μπαρμπάντος, το αεροδρόμιο είναι πιο βολικό για το θέρετρο The Crane και λίγα μίλια ανατολικά του Bridgetown.

Μπελίζ: Διεθνές Αεροδρόμιο Philip SW Goldson (BZE) (Ιστοσελίδα): Βρίσκεται στα προάστια της Μπελίζ Σίτι, που βρίσκεται στην ακτή της Καραϊβικής.

Βερμούδες : Διεθνές Αεροδρόμιο LF Wade (BCA) (Ιστοσελίδα): Το εθνικό αεροδρόμιο της Βερμούδας βρίσκεται στο ανατολικό άκρο του νησιού: δεν είναι ιδιαίτερα βολικό για το Χάμιλτον αλλά πιο κοντά στο θέρετρο Rosewood Tucker's Point και το Pink Beach Club.

Bonaire : Διεθνές Αεροδρόμιο Flamingo (BON) (Ιστοσελίδα): Το αεροδρόμιο Bonaire με μέγεθος Pint βρίσκεται στη νότια πλευρά της κύριας πόλης του Kralendijk και κοντά στα περισσότερα τουριστικά θέρετρα του νησιού.

Βρετανικές Παρθένοι Νήσοι : Διεθνές Αεροδρόμιο Terrence B. Lettsome, γνωστό και ως Beef Island Airport, Tortola (EIS) (Περισσότερες πληροφορίες): Το αεροδρόμιο βρίσκεται σε ένα μικρό νησί που συνδέεται με τη γέφυρα με την ηπειρωτική χώρα Tortola, με κρουαζιερόπλοια κοντά.

Νήσοι Καίυμαν :

( Περισσότερες πληροφορίες )

Κόστα Ρίκα :

( Περισσότερες πληροφορίες )

Κούβα :

( Περισσότερες πληροφορίες )

Curacao : Διεθνές Αεροδρόμιο Curacao (CUR) (Ιστοσελίδα): Βρίσκεται στην κεντρική ακτή του νησιού λίγα μίλια βορειοδυτικά της πρωτεύουσας του Willemstad και περίπου 15 λεπτά με το αυτοκίνητο από τη διάσημη περιοχή Otrabanda.

Δομινίκα : Αεροδρόμιο Douglas Charles (Melville Hall) (Περισσότερες πληροφορίες): Βρίσκεται στην ήσυχη βορειοανατολική ακτή της Δομίνικα, το αεροδρόμιο απέχει περίπου μία ώρα από την πρωτεύουσα Roseau.

Δομινικανή Δημοκρατία :

( Περισσότερες πληροφορίες )

Κλειδιά της Φλώριδας:

Γρενάδα : Διεθνές Αεροδρόμιο Maurice Bishop (GND) (Ιστοσελίδα): Βρίσκεται στο δυτικό άκρο της Γρενάδας, το αεροδρόμιο γειτνιάζει με το θέρετρο Sandals LaSource και είναι λογικά βολικό για τα άλλα θέρετρα του νησιού και την πρωτεύουσα, τον Άγιο Γεώργιο.

Γουαδελούπη : Διεθνές Αεροδρόμιο της Γουαδελούπης Pôle Caraïbes (Ιστοσελίδα): Το αεροδρόμιο βρίσκεται στο κέντρο του νησιού Basse-Terre και αποτελεί την πύλη για τα άλλα νησιά της Γουαδελούπης: Marie-Galante, La Desirade και Iles des Santes.

Αϊτή : Διεθνές αεροδρόμιο Toussaint Louverture (PAP): Βρίσκεται στην πρωτεύουσα της Αϊτής και αποτελεί την κύρια πύλη για τους ταξιδιώτες που επισκέπτονται όλα τα σημεία του νησιού.

Ονδούρα: Διεθνές αεροδρόμιο Juan Manuel Gálvez, Roatan (RTB): Πύλη για το νησί Roatan στην Καραϊβική Θάλασσα.

( Περισσότερες πληροφορίες )

Τζαμάικα :

Μαρτινίκα : Διεθνής Αερολιμένας Μαρτινίκα Aimé Césaire (FDF) (Ιστοσελίδα): Βρίσκεται ακριβώς νότια από την πρωτεύουσα του Fort-de-France.

Η Μεξικάνικη Καραϊβική:

Montserrat : Αεροδρόμιο John A. Osborne (MNI) (Περισσότερες πληροφορίες): Μικρό αεροδρόμιο που παρέχει πρόσβαση στο ήσυχο νησί Montserrat ιδρύθηκε στο βόρειο άκρο του νησιού μετά την κατεδάφιση του παλιού αεροδρομίου από μια ηφαιστειακή έκρηξη.

Nevis : Αεροδρόμιο Vance W. Amory (NEV) (Περισσότερες πληροφορίες): Το αεροδρόμιο του Νέβις βρίσκεται στη βόρεια ακτή, κοντά στο Oualie Beach Resort και στο Nisbet Beach Club, αλλά λίγο έξω από την πόλη, το Charlestown και άλλα θέρετρα όπως το Montpelier Plantation και οι Four Seasons.

Παναμάς: Διεθνές Αεροδρόμιο Tocumen, Πόλη του Παναμά (PTY) (Ιστοσελίδα): Παροχή αεροπορικών συνδέσεων προς τα νησιά San Blas και άλλους παράκτιους προορισμούς της Καραϊβικής του Παναμά.

Πουέρτο Ρίκο :

Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα αεροδρόμια του Πουέρτο Ρίκο

Saba : Αεροδρόμιο Juancho E. Irausquin (SAB) (Περισσότερες πληροφορίες): Το αεροδρόμιο της Σαμπά, στη βορειοανατολική ακτή, δεν είναι ιδιαίτερα κοντά σε τίποτα, αλλά και πάλι το νησί είναι μικροσκοπικό, οπότε και τίποτα δεν είναι πολύ μακριά.

Αγία Λουκία : Διεθνές Αεροδρόμιο Hewanorra (UVF) (Ιστοσελίδα): Αεροδρόμιο που βρίσκεται στην πρωτεύουσα του Castries στη βορειοδυτική ακτή εξυπηρετεί όλα τα St Lucia: τραχιά ορεινές οδούς κάνουν για μερικές μεγάλες κινήσεις μεταξύ του αεροδρομίου και θέρετρα.

St. Barts : Αεροδρόμιο Gustaf III (Περισσότερες πληροφορίες): Tiny, tony St. Barts καλωσορίζει jetsetters σε αυτό το αεροδρόμιο μόνο στην ενδοχώρα του Baie St.

St. Eustatius : Αεροδρόμιο FD Roosevelt (EUX) (Περισσότερες πληροφορίες): Το αεροδρόμιο που βρίσκεται στο κέντρο αυτού του μικρού νησιού των Καραϊβικών ολλανδών είναι βολικό για όλα τα σημεία.

Άγιος Χριστόφορος : Διεθνής Αερολιμένας Robert Bradshaw (SKB) (Περισσότερες πληροφορίες): Το αεροδρόμιο του Αγίου Χριστόφορου βρίσκεται νότια της πρωτεύουσας, Basseterre, τοποθετώντας το περίπου στα μισά της διαδρομής ανάμεσα στα θέρετρα της ανατολικής ακτής και εκείνα στο νότιο άκρο του νησιού.

St. Maarten / St. Martin :

Άγιος Βικέντιος και Γρεναδίνες : Αεροδρόμιο Ebenezer T. Joshua (SVD) (Περισσότερες πληροφορίες): Το αεροδρόμιο στο νότιο άκρο του κύριου νησιού του Αγίου Βικεντίου διαθέτει επίσης αεροπορικές συνδέσεις με τα νησιά Bequia, Mustique, και πέρα.

Τρινιντάντ και Τομπάγκο :

Turks & Caicos :

Ηνωμένες Πολιτείες των Παρθένων Νήσων

( Περισσότερες πληροφορίες )

Έλεγχος τιμών και κριτικών της Καραϊβικής στο TripAdvisor