Ταξιδιωτικός Οδηγός Βρετανικών Παρθένων Νησιών

Οδηγός ταξιδιών, διακοπών και διακοπών στην BVI στην Καραϊβική

Ανεβαίνοντας δραματικά από τη θάλασσα, η πνιγμένη ορεινή αλυσίδα που αποτελεί το μεγαλύτερο μέρος των Βρετανικών Παρθένων Νησιών είναι ένας παράδεισος του boater . Σε αντίθεση με τα γειτονικά αμερικανικά νησιά , η BVI παραμένει μια σχετικά νυσταγμένη προοπτική της Καραϊβικής γνωστή κυρίως στους ναυτικούς, οι οποίοι αγαπούν τους πολλούς κόλπους και τα λιμανάκια, τις κρυμμένες παραλίες και τα μαρίνα και τα εστιατόρια.

Ελέγξτε τιμές και κριτικές για το TripAdvisor

Βρετανικές Παρθένοι Νήσοι Βασικές πληροφορίες ταξιδιού

Προορισμοί Βρετανικών Παρθένων

Βρετανικές Παρθένοι Νήσοι Αξιοθέατα

Τα θαλάσσια σπορ είναι το κύριο αξιοθέατο στην BVI, ιδιαίτερα η ιστιοπλοΐα . Είτε είστε καπετάνιος ενός σκάφους είτε απλά ταξιδεύετε σε ένα, θα βρείτε ατελείωτες τοποθεσίες για να εξερευνήσετε ανάμεσα στα 40 νησιά της BVI, από κολύμβηση με αναπνευστήρα ή καταδύσεις και ναυάγια σε απομονωμένες παραλίες που φτάνουν μόνο στη θάλασσα.

Στο Tortola, η οδός Road έχει μουσεία και καταστήματα και μπορείτε να ανεβείτε στην κορυφή του βουνό Sage 1,780 ποδιών για εκπληκτική θέα. Το παλιό ορυχείο χαλκού της Virgin Gorda είναι απαραίτητο για τους λάτρεις της ιστορίας.

Παραλίες Βρετανικών Παρθένων Νησιών

Τα Λουτρά της Virgin Gorda είναι τα sine qua non των παραλιών του BVI. που βρίσκεται ανάμεσα σε τεράστιους καταρράκτες και σπηλιές, τα ήρεμα νερά είναι ιδανικά για βόλτες καθώς και εξαιρετική υπεράκτια κολύμβηση με αναπνευστήρα.

Η Αγεγκάδα, μια επίπεδη κοραλλιογενής ατολή λίγο πάνω από τη στάθμη της θάλασσας, είναι σχεδόν εξ ολοκλήρου παραλία, που περιβάλλεται από το Horseshoe Reef. Το Smugglers Cove, ο κόλπος της Apple, ο Cane Garden Bay και το Long Bay Beach είναι από τις καλύτερες παραλίες του Tortola. Ο Jost Van Dyke είναι γνωστός για τα beach bars του.

Βρετανικά Παρθένα Νησιά Ξενοδοχεία και Θέρετρα

Όπως μπορείτε να περιμένετε σε ένα έθνος με ιστιοπλοΐα στην καρδιά του, πολλά από τα ξενοδοχεία της BVI είναι συνδυασμός μπαρ / ξενοδοχεία / μαρίνες. Το Tortola έχει τη μεγαλύτερη ποικιλία και τις καλύτερες ευκαιρίες. Η Virgin Gorda είναι γνωστή για τα πολυτελή θέρετρα όπως το Little Dix Bay και το Biras Creek. το Bitter End Yacht Club είναι ένα κλασικό χωριό θαλάσσιων λιμένων της Καραϊβικής. Τα ιδιωτικά νησιωτικά θέρετρα κυμαίνονται από το προσιτό (Saba Rock Resort) έως το πολυτελές ( Peter Island ) με το εξωφρενικό (το νησί Necker ενοικιάζει μέχρι και $ 40.000 τη νύχτα).

Βρετανικά εστιατόρια στις Παρθένες Ν

Το Tortola έχει, κατά πολύ, τις μεγαλύτερες ευκαιρίες για δείπνο στην BVI, από τα πολυτελή διεθνή και Continental εστιατόρια έως τα casual West Indian cafes και μια ποικιλία εθνοτικών εστιατορίων που σερβίρουν κινεζικές και ιταλικές σπεσιαλιτέ, καθώς και μπάρμπεκιου. Το Virgin Gorda είναι γεμάτο με παραθαλάσσια εστιατόρια που σερβίρουν τοπικό αστακό και κόγχη, καθώς και μπιφτέκι, πίτσα και άλλα ελαφριά εισιτήρια.

Ο Jost Van Dyke και η Anegada έχουν σχεδόν όσες pub / εστιατόρια με τους κατοίκους.

Πολιτισμός και ιστορία Βρετανικών Παρθένων Νησιών

Ο ολλανδός πλοίαρχος Jost van Dyke ίδρυσε τον πρώτο ευρωπαϊκό οικισμό στο Tortola στις αρχές του 1600 και τα νησιά σύντομα αποτελούν εμπορικό κατάστημα και κρησφύγετο για τους πειρατές, τους ιδιωτές, τους λαθρεμπόρους και τους σκλάβους. Οι ολλανδοί εγκαταστημένοι φυτείες αλλά έχασαν τον έλεγχο των νησιών στους Βρετανούς το 1672. Οι περισσότεροι σημερινοί κάτοικοι είναι απόγονοι αφρικανικών σκλάβων, αλλά τα ολλανδικά ονόματα τοποθεσιών παραμένουν εμφανή και οι αγγλικές πολιτισμικές επιρροές είναι ακόμα ισχυρές.

Βρετανικά Παρθένα Νησιά Εκδηλώσεις και Φεστιβάλ

Εκτός από τα μηνιαία πάρτι Full Moon - σε μεγάλο βαθμό μια δικαιολογία για πάρτι στην παραλία - οι κάτοικοι της BVI πανηγυρίζουν πανηγυρικά το Φεστιβάλ Αυγούστου κάθε χρόνο για να σηματοδοτήσουν το νόμο περί χειραφέτησης του 1834.

Regattas, τουρνουά αλιείας και διαγωνισμοί ιστιοσανίδας είναι επίσης λόγος για τον εορτασμό, ενώ οι Jost Van Dyke και Trellis Bay είναι και οι δύο γνωστοί για τα πάρτι της Πρωτοχρονιάς.

Βρετανική Νυχτερινή Ζωή

Πολλοί επισκέπτες του BVI γυρίζουν στις 11 μ.μ., αλλά μπορείτε να βρείτε και κάποια πάρτι αργά το βράδυ, ειδικά όταν το φεγγάρι είναι γεμάτο. Τα πάρτι της Full Moon στον κόλπο Trellis Bay και στο Shack του Bomba στο Tortola είναι ζωντανές υπαίθριες γιορτές γεμάτες μουσική και χορό. Το Bat Cave στην οδό Road είναι ίσως η καλύτερη ντίσκο στην BVI, αλλά μπορείτε να βρείτε ζωντανή μουσική σε πολλά μέρη την Παρασκευή και το Σάββατο βράδυ παίζοντας ρεγκέ, μουσική από τύμπανο χάλυβα, calypso και μύκητες - την παραδοσιακή μουσική μπάντα της BVI.