Πού να Ανακυκλώστε Υπολογιστές και Ηλεκτρονικά στο Μπρούκλιν, Νέα Υόρκη

Το πράσινο κάνει κάποια προσπάθεια

Με την τεχνολογία να εξελίσσεται τόσο γρήγορα, πού μπορεί ένας κάτοικος του Μπρούκλιν να διαθέτει παλιά ηλεκτρονικά, όπως υπολογιστές, εκτυπωτές και αχρησιμοποίητα κινητά τηλέφωνα;

Πού να Ανακυκλώστε Υπολογιστές και Ηλεκτρονικά στο Μπρούκλιν

Οι πράσινοι κατοίκοι του Μπρούκλιν που προτιμούν να ανακυκλώνουν τα παλιά τους φορητούς υπολογιστές, τους εκτυπωτές, τα τηλέφωνα και άλλα ηλεκτρονικά για να τα αποστείλουν στον χώρο υγειονομικής ταφής έχουν μερικές φιλικές προς το περιβάλλον εναλλακτικές λύσεις.

Ιστοσελίδες για τον έλεγχο της ανακύκλωσης ηλεκτρονικών υπολογιστών και ηλεκτρονικών υπολογιστών στο Μπρούκλιν

Αρχικά, ελέγξτε μερικές χρήσιμες ιστοσελίδες:

Χρήσιμα Ηλεκτρονικά: Πού να δωρίσετε στο Μπρούκλιν

  1. Ο επίσημος δικτυακός τόπος ανακύκλωσης της Νέας Υόρκης προσφέρει χρήσιμες πληροφορίες και συμβουλές.
  2. Πράσινο στο blog του BKLYN. Για να βρείτε συμβάντα ανακύκλωσης κοινότητας, ελέγξτε αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε επίσης να πληκτρολογήσετε "ανακύκλωση ηλεκτρονικών απορριμμάτων" ή, για τα παλαιά κινητά τηλέφωνα, πληκτρολογήστε "ανακυκλώστε το κινητό τηλέφωνο" για ενημερωμένες πληροφορίες σχετικά με το πού και πότε θα ανακυκλώνετε συγκεκριμένα είδη ηλεκτρονικών προϊόντων.
  3. Το Stuff Exchange, είναι μια ηλεκτρονική βάση δεδομένων για τα προϊόντα "ελαφρώς χρησιμοποιημένων". Διοικείται από το τμήμα υγιεινής της Νέας Υόρκης. Χρησιμοποιήστε τη βάση δεδομένων Exchange Stuff κατηγοριοποιημένη ανά τύπο προϊόντος, όπως έπιπλα ηλεκτρονικών ή βιβλία. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί για τον εντοπισμό κοινοτικών πωλητών που δέχονται δωρεές από κάθε είδους αντικείμενα, συμπεριλαμβανομένων των ηλεκτρονικών. Σημειώστε, ωστόσο, ότι το Exchange Stuff δεν είναι υπηρεσία παραλαβής και δεν αγοράζουν μεταχειρισμένα προϊόντα.
  4. Γειτονιά NonProfits Η λειτουργική λέξη είναι "χρησιμοποιήσιμη". Το τοπικό νηπιαγωγείο, η οργάνωση πίστης ή μη κερδοσκοπικός οργανισμός μπορεί να είναι ευχαριστημένοι με τη δωρεά. Ωστόσο, εάν είναι σοβαρά ξεπερασμένο, το παλιό σας τηλέφωνο, εκτυπωτής ή ηλεκτρονικός υπολογιστής μπορεί να ενοχλεί περισσότερο από την αξία του σε μια τοπική μη κερδοσκοπική οντότητα.
  1. Τα καταστήματα Στρατού Σωτηρίας στο Μπρούκλιν, από τα οποία υπάρχουν επτά, δέχονται ηλεκτρονικά εργαλεία. Οι δωρητές μπορούν να λάβουν έκπτωση φόρου.
  2. Κινητά τηλέφωνα: Ο νόμος της Νέας Υόρκης απαιτεί από όλους τους παρόχους υπηρεσιών κινητής τηλεφωνίας να δέχονται κινητά τηλέφωνα για επαναχρησιμοποίηση ή ανακύκλωση.
  3. Το κατάστημα υποστήριξης Mac στην 168 έβδομη οδό στο Park Slope (718-312-8341) δέχεται ηλεκτρονικά απόβλητα (δηλαδή ηλεκτρονικά απόβλητα). Σημειώστε ότι δεν δέχονται τυπικές συσκευές κουζίνας όπως μικροκύματα ή μπλέντερ, μόνο ηλεκτρονικά όπως υπολογιστές τηλεοράσεις και στερεοφωνικά.

Εύρεση μιας μονάδας ηλεκτρονικής απόρριψης τοπικής κοινότητας

Οι γειτονιές του Μπρούκλιν έχουν περιστασιακές κοινοτικές συλλογές ηλεκτρονικών αποβλήτων. Για να βρείτε ένα, παρακολουθήστε τα τοπικά ιστολόγια, τις εφημερίδες και τα κοινοτικά δελτία. Ή επικοινωνήστε με το Οικολογικό Κέντρο στο Μανχάταν για να ενημερωθείτε για τις τοπικές μέρες συλλογής των ηλεκτρονικών αποβλήτων στο Μπρούκλιν.

Νόμοι που πρέπει να γνωρίζετε για την ανακύκλωση ηλεκτρονικών υπολογιστών και ηλεκτρονικών υπολογιστών στο Μπρούκλιν

Επιπλέον, πραγματοποιούνται νομικές αλλαγές: