Μέσα στην Ατλάντα: η Michelle Nunn, Διευθύνων Σύμβουλος και Πρόεδρος της CARE

Ηγέτης της ανθρωπιστικής οργάνωσης μοιράζεται τα αγαπημένα της σημεία

Είμαστε πίσω με τη σειρά μας Μέσα στην Ατλάντα, κάθε εβδομάδα καθόμαστε με επιρροές ντόπιους για να μιλήσουμε για το τι σημαίνει Ατλάντα σε αυτούς. Σήμερα συζητάμε με τον Michelle Nunn, Διευθύνοντα Σύμβουλο και Πρόεδρο της CARE, μιας ανθρωπιστικής οργάνωσης που καταπολεμά την παγκόσμια φτώχεια. Πριν από την προσχώρησή της στην CARE, ίδρυσε την Hands on Atlanta, μια οργάνωση που υποστηρίζει την αφοσίωση του πολίτη σε όλη την πόλη, προσφέροντας περισσότερους από 400 μη κερδοσκοπικούς οργανισμούς στη μεγαλύτερη Ατλάντα με επιπλέον εθελοντική βοήθεια.

Η κόρη του Sam Nunn, πρώην Γερουσιαστής των ΗΠΑ από τη Γεωργία, έκανε επίσης μια προσφορά για τη Γερουσία των ΗΠΑ το 2014 - έχασε τελικά τον υποψήφιο Ρεπουμπλικανό Ντέιβιντ Περντ, πριν από την ένταξή του στο CARE το 2015, αλλά συνέχισε να έχει τεράστιο αντίκτυπο στην πόλη μας. Σήμερα παίρνουμε μια περιοδεία στο The Big Peach από τον ίδιο τον Nunn.

Ζω στην ... " Inman Park".

Επιθυμώ να μάθουν οι άνθρωποι ... " ποια είναι η Ατλάντα για το παγκόσμιο καλό - από το CARE, το Κέντρο Carter έως την Task Force Global Health, το CDC και το The Rollins School στο Emory. Η Ατλάντα αποτελεί βάση για τεράστια παγκόσμια ηγεσία στην καταπολέμηση της φτώχειας, της σωτηρίας ζωών και της διαφύλαξης των ανθρωπίνων δικαιωμάτων ».

Μπορείτε να με βρείτε ... "ανάγνωση στην αιώρα μας στη βεράντα, όταν είμαι τυχερός. Αυτή τη στιγμή διαβάζω τη Μεγάλη Επιρροή: Η Άνοδος του Αναπτυσσόμενου Κόσμου , από τον Steve Radelet, και τον Χάρι Πότερ και το The Cursed Child ".

Είναι ώρα δείπνου, κατευθύνω ... " La Fonda Latina στο Candler Park, το τέλειο οικογενειακό δείπνο μετά την πρακτική του ποδοσφαίρου."

Το ρολόι χτυπά τη 5η ώρα, πίνω ... "ένα La Croix ή σκύψιμο για ένα λουλούδι του Arden's Garden".

Αν έπρεπε να μείνω σε ένα ξενοδοχείο, θα έκανα check in ... " το Greyfield Inn στο νησί Cumberland, ένα από τα πιο καταπληκτικά μέρη της Γεωργίας (και του κόσμου)."

Το καλύτερο κρυμμένο μυστικό της Ατλάντα είναι ... οι ζωντανοί μας θρύλοι του κινήματος των πολιτικών δικαιωμάτων: Andrew Young, John Lewis, Lonnie King, CT

Ο Vivian και ο Joseph Lowery ενσωματώνουν την ηγεσία του υπηρέτη. Η Ατλάντα είναι τόσο τυχερή που έχει τη συνέχιση της πολιτικής ηγεσίας της. "

Όταν παίζω Τουριστικός, πηγαίνω στο ... " το Κέντρο για τα Ατομικά και τα Ανθρώπινα Δικαιώματα, ένα εξαιρετικό πλαίσιο για να κατανοήσουμε το παρελθόν μας και να εμπνευστούμε για να διαμορφώσουμε το μέλλον μας".

Παίρνω τον ιδρώτα μου στην επερχόμενη εκδήλωση της CARE Walk In The Shoes της στο ιστορικό παλαιό τέταρτο πάρκο του Ward στις 1 Οκτωβρίου. Εκατοντάδες Ατλαντικοί θα έρθουν μαζί μου για να περπατήσουν σε αλληλεγγύη με τα κορίτσια γύρω από τα παγκοσμίου μήκους δοχεία ποτίσματος νερού ή με τα πόδια τρία μίλια στην Beltline - ως συμβολικό μέτρο των προκλήσεων που αντιμετωπίζουν καθημερινά. Εγγραφείτε εδώ για να συμμετάσχετε μαζί μας. "

Αγαπάω τα χρήματά μου "στο κατάστημα Jeni's Ice Cream (η σκοτεινή σοκολάτα είναι η αγαπημένη μου γεύση!) Και το ηλεκτρονικό κατάλογο CARE's Gifts of Lasting Change, όπου μπορώ να συνθέσω ένα συμβολικό πακέτο CARE για να βοηθήσω τις κοινότητες σε όλο τον κόσμο όπου λειτουργεί το CARE.