Το Μνημείο του Προσκυνητή

Δεν είναι όπου μπορείτε να περιμένετε να είναι

Οι Αμερικανοί μαθητές μαθαίνουν νωρίς για το διωκόμενο 66 ημερών διασταυρωτικό ατλαντικό ταξίδι στο Mayflower και την προσγείωσή τους στο Plymouth Rock τον Δεκέμβριο του 1620, ακριβώς εγκαίρως για ένα μακρύ και σκληρό χειμώνα της Νέας Αγγλίας.

Μπορείτε λοιπόν να ανακαλύψετε το Μνημείο Pilgrim στο Πλύμουθ της Μασαχουσέτης, κοντά σε άλλα αξιοθέατα του Pilgrim, όπως το Mayflower II , ένα αντίγραφο του διάσημου πλοίου και το Plimoth Plantation , ένα μουσείο ιστορίας που αναπαριστά την πρώιμη ζωή στην αποικία του Plymouth.

Καλά αυτό δεν είναι δοκιμασία ... θα κάνατε λάθος.

Έτσι, πού είναι το Μνημείο του Προσκυνητή;

Το μνημείο προσκυνητών, κατασκευασμένο εξ ολοκλήρου από γρανίτη από το Stonington, Maine, και στα 252 πόδια, η ψηλότερη δομή όλων των γρανίτη στις Ηνωμένες Πολιτείες, βρίσκεται στην άκρη του Cape Cod στην Provincetown. Είναι συχνά παραβλέπεται το γεγονός ότι οι Προσκυνητές περάσαμε πέντε εβδομάδες, θεωρώντας το Cape Cod ως το σπίτι τους, πριν αποφασίσουν αντίθετα να πετάξουν πέρα ​​από το Cape Cod Bay, όπου βρήκαν μια πιο προστατευμένη περιοχή για διευθέτηση στο Πλύμουθ.

Αν επισκεφθείτε το Provincetown της Μασαχουσέτης, όμως, το πανύψηλο μνημείο του Pilgrim είναι μια διαρκής υπενθύμιση της αλήθειας: αν και το Cape Cod δεν το έκοψε, ήταν η πρώτη θέση των προσκυνητών στις νέες ημέρες του κόσμου.

Την ίδια μέρα οι προσκυνητές έριξαν άγκυρα κοντά στο Provincetown, οι θρησκευτικοί διαφωνούντες υπέγραψαν επίσης το Mayflower Compact, που θεωρούνταν το πρώτο γραπτό έγγραφο που δημιούργησε δημοκρατική αυτοδιοίκηση και έστειλαν τον στρατιωτικό τους καπετάνιο, Myles Standish, και μια μικρή ομάδα ανδρών, τα πράγματα έξω.

Οι μη φιλικοί Ινδοί και ένα αφιλόξενο περιβάλλον έπεισαν τους προσκυνητές να μην υποχωρήσουν στην Provincetown. Σήμερα, δεν θα αναγνώριζαν σχεδόν το χώρο της πρώτης αποβίβασης τους στην Αμερική, πολύ βόρεια από τον προορισμό τους. Οι αμμώδεις αμμόλοφους που εξισώνουμε με το Κέιπ σήμερα ήταν κρυμμένοι κάτω από ένα στρώμα εδάφους και ένα πυκνό δάσος το 1620.

Η αποδάσωση έδειξε την υποκείμενη άμμο, η οποία στη συνέχεια έπεσε θύμα των ιδιοτροπιών του ανέμου και του νερού. Φυσικά, δεν υπήρχαν σχεδόν τόσα καταστήματα, εστιατόρια και πανδοχεία στην Provincetown, όταν έφτασαν οι Προσκυνητές.

Η αναρρίχηση μέχρι 116 σκάλες και 60 ράμπες στην κορυφή του Μνημείου του Προσκυνητή απαιτεί λίγη ενέργεια, αλλά αν περάσετε αυτό το τεστ αντοχής, θα ανταμειφθείτε με εκπληκτική θέα στην άμμο και τη θάλασσα.

Αν πηγαίνεις ...

Τοποθεσία: Το μνημείο Pilgrim βρίσκεται στο High Pole Hill στη διασταύρωση των οδών Bradford και Winslow στο κέντρο της πόλης Provincetown της Μασαχουσέτης.

Χώρος στάθμευσης: Στο Μνημείο υπάρχει αρκετός δωρεάν χώρος στάθμευσης.

Είσοδος: Η είσοδος είναι $ 12 για ενήλικες, $ 10 για ηλικιωμένους 65 ετών και άνω, $ 4 για παιδιά ηλικίας 4 έως 12 ετών και δωρεάν για παιδιά κάτω των 4 ετών (από το 2016).

Ώρες: Το Μνημείο του Προσκυνητή είναι ανοιχτό για τους επισκέπτες καθημερινά από τις 9 π.μ. έως τις 5 μ.μ. Απρίλιο έως 30 Νοέμβρη με παρατεταμένες ώρες έως τις 7 μ.μ. από την Ημέρα Μνήμης μέχρι την Ημέρα Εργασίας. Το Μνημείο φωτίζεται κάθε χρόνο για την περίοδο των διακοπών, αν και δεν είναι ανοιχτό κατά τους μήνες Δεκέμβριο έως το Μάρτιο. Το 2016, ο φωτισμός θα πραγματοποιηθεί το βράδυ της Τετάρτης, 23 Νοεμβρίου, από τις 5-7 μ.μ.

Για περισσότερες πληροφορίες: Καλέστε το 508-487-1310 ή επισκεφθείτε την τοποθεσία Web του μνημείου Pilgrim.