Εβδομάδα 2018 Εστιατόριο της Ουάσιγκτον

Ζήστε τα καλύτερα εστιατόρια του Metropolitan Washington σε προσιτές τιμές

Η Εβδομάδα Εστιατόριο Metropolitan Washington, που παρουσιάστηκε από τον προορισμό DC και τον Σύνδεσμο Εστιατορίων Metropolitan Ουάσινγκτον, είναι ένα εβδομαδιαίο γεγονός όπου περισσότερα από 250 από τα καλύτερα εστιατόρια της πρωτεύουσας προσφέρουν γεύματα και βόλτες 3 πιάτων σε προσιτές τιμές.

Εστιατόριο Εβδομάδα είναι μια μεγάλη ευκαιρία να γνωρίσετε τα καλύτερα εστιατόρια όπως Del Mar, Fiola, και Passionfish στην Ουάσιγκτον, DC, για κάτω από $ 35 ανά άτομο.

Το φετινό γεγονός θα προσφέρει μεσημεριανό μεσημεριανό ή βραδινό μενού για $ 22 και δείπνα 3 πιάτων για $ 35. Οι κουζίνες περιλαμβάνουν Σύγχρονη Αμερικανική, Μεξικάνικη, Γαλλική, Μεσογειακή, Ιταλική, Νότια, Θαλασσινά, Ισπανικά, Καλιφόρνια, Πανσιανή και πολλά άλλα. Η εκδήλωση πραγματοποιείται το χειμώνα και το καλοκαίρι. Αυτό το έτος, θα πραγματοποιηθεί από τις 22 έως τις 28 Ιανουαρίου 2018.

Κάνετε καλό με το φαγητό

Εβδομάδα Εστιατορίων δεσμεύεται να προωθήσει μια νέα πρωτοβουλία με στόχο την ευαισθητοποίηση σχετικά με την πείνα και την προσβασιμότητα των τροφίμων στην πρωτεύουσα. Τα συμμετέχοντα εστιατόρια θα συνεργαστούν με την Τράπεζα Τροφίμων της Capital Area για τη συγκέντρωση κονδυλίων για σχεδόν 500 οργανισμούς συνεργατών επισιτιστικής βοήθειας της τράπεζας τροφίμων. Πολλά εστιατόρια θα δωρίσουν ένα μέρος των εσόδων που κέρδισαν κατά την Εβδομάδα Εστιατορίων στην τράπεζα τροφίμων για να παρέχουν γεύματα για κάποιον που έχει ανάγκη στην ευρύτερη περιοχή της Ουάσιγκτον DC.

Συμβουλές για να αξιοποιήσετε στο έπακρο την εβδομάδα του εστιατορίου της Ουάσιγκτον

Η Εβδομάδα Εστιατορίων προσφέρει επίσης την ιδανική ευκαιρία να επισκεφθείτε πολλούς από τους φιλάθλους του εστιατορίου Metropolitan Washington 2017 RAMMY , οι οποίοι αναγνωρίζονται για την αριστεία τους στην υπηρεσία και το φαγητό. Ο κατάλογος των εστιατορίων που συμμετέχουν αλλάζει με κάθε εξαμηνιαία εκδήλωση και ένας πλήρης κατάλογος δημοσιεύεται από την Εβδομάδα Εστιατόριο Metropolitan Washington που ξεκινά περίπου έναν ή δύο μήνες πριν από την εκδήλωση.