Βραβεία RAMMY 2017: Βραβευμένα εστιατόρια της Ουάσιγκτον

Τα βραβεία RAMMY, γνωστά ως εστιατόρια "Oscars of Washington DC", αναγνωρίζουν και απονέμουν την αριστεία και τα επιτεύγματα στην βιομηχανία εστιατορίων Metropolitan της Washington DC. Το πρώτο Gala Awards RAMMY, το οποίο χρηματοδοτήθηκε από την Ένωση Εστιατορίων Metropolitan Washington (RAMW), πραγματοποιήθηκε το 1982 και παρακολούθησαν αρκετές δωδεκάδες παίκτες της βιομηχανίας εστιατορίων. Σήμερα, η εκδήλωση έχει αυξηθεί σε πάνω από 1600 συμμετέχοντες και χρησιμεύει ως σημείο αναφοράς για την επιτυχία και το κύρος των υποψηφίων και των βραβευμένων με βραβείο RAMMY.

Επιλογή των υποψηφίων και των νικητών

Οι νικητές του βραβείου Rammy επιλέγονται από το κοινό που ψηφίζει και μια ομάδα εθελοντών δικαστών, αποτελούμενη από δημοσιογράφους για φαγητό και φαγητό, εκπαιδευτικούς και επαγγελματίες του κλάδου τροφίμων. Το κοινό που ψηφίζει αποφασίζει τους νικητές σε τέσσερις κατηγορίες: Αγαπημένη Τάξη της Χρονιάς, Υπέροχο Brunch, Καθημερινό Brunch και Αγαπημένα Fast Bites. Η RAMW τιμά δύο επιπλέον μέλη με το μέλος της Χρονιάς του Joan Hisaoka για παράδειγμα της δέσμευσης και της υποστήριξης του RAMW και του Βραβείου Achievement Duke Zeibert Capital για αφοσίωση και ηγεσία που βοήθησε να μετατραπεί η σκηνή του εστιατορίου της Ουάσινγκτον στη σημερινή ζωντανή βιομηχανία παγκόσμιας κλάσης.

Το 2017 RAMMY Gala θα πραγματοποιηθεί στις 30 Ιουλίου στο Κέντρο Συνεδρίων της Ουάσινγκτον.

2016 Νικητές του RAMMY

2015 νικητές RAMMY

2014 νικητές του RAMMY

2013 νικητές RAMMY

2012 Νικητές του RAMMY

Ιστοσελίδα: www.ramw.org

Σχετικά με τον Σύνδεσμο Εστιατορίων Metropolitan Washington
Ιδρύθηκε το 1920, ιδρύθηκε το Εστιατόριο Association Metropolitan Ουάσιγκτον για να ενώσει, να εκπροσωπεί και να προωθήσει τα εστιατόρια και την περιφερειακή βιομηχανία τροφίμων. Σήμερα, η οργάνωση έχει περισσότερα από 700 μέλη στο DC, τη Βόρεια Βιρτζίνια και το Μέριλαντ και χρησιμεύει ως η φωνή των εγκαταστάσεων που κυμαίνονται από casual eateries σε διεθνώς αναγνωρισμένα εστιατόρια εξαιρετικής κουζίνας.