Θεματικά πάρκα και πάρκα ψυχαγωγίας στη Μινεσότα

Παρακολουθήστε κυλίνδρους και άλλες διασκέδαση στην πολιτεία

Δεν υπάρχουν θεματικά πάρκα heckuva lotta στη Μινεσότα. Στην πραγματικότητα, υπάρχουν μόνο δύο σημαντικές. Ωστόσο, είναι αρκετά δημοφιλείς. Και στην περίπτωση του Nickelodeon Universe, αρκετά μοναδικό. Τα πάρκα του κράτους είναι ταξινομημένα αλφαβητικά:

Κόμο Πόλη
St. Paul (Βρίσκεται δίπλα στο ζωολογικό κήπο Como και Ωδείο), MN
(651) 487-2121

Το μικρό (4 στρεμμάτων), υπαίθριο πάρκο ψυχαγωγίας απευθύνεται σε μικρότερα παιδιά. Οι βόλτες της με συγκίνηση περιλαμβάνουν το τρενάκι Tiger Trax.

Σε ύψος 33 ποδιών, ωστόσο, δεν είναι όλο αυτό το συναρπαστικό σε σύγκριση με πολύ μεγαλύτερους behemoths σε άλλα πάρκα. Ομοίως, η σχετικά μικρή (36 πόδια) Drop Zone πύργος και το Swashbuckler Swashbuckler swinging πειρατικό πλοίο αναφέρονται ως "βόλτες συγκινήσεις", αλλά είναι πραγματικά συγκριτικά ωραίο. Η πόλη Como περιλαμβάνει επίσης μια χούφτα βόλτες με οικογένεια και παιδιά, όπως ένα Tilt-A-Whirl, ένα μικρό τρένο, αυτοκίνητα προφυλακτήρων και περιστρεφόμενα φλυτζάνια.

Η είσοδος είναι ελεύθερη στο πάρκο και οι επισκέπτες μπορούν είτε να αγοράσουν πόντους για να οδηγήσουν μεμονωμένες βόλτες είτε απεριόριστα wristbands. Ένα καφέ είναι διαθέσιμο ακριβώς έξω από το πάρκο κοντά στον ζωολογικό κήπο.

Nickelodeon Universe στο Mall της Αμερικής
Bloomington (κοντά στις πόλεις Twin City), MN

Το μεγάλο κλειστό θεματικό πάρκο (ένα από τα μεγαλύτερα στον κόσμο) είναι μέρος του γοητευτικού Mall of America. Η είσοδος είναι δωρεάν. Οι επισκέπτες μπορούν είτε να αγοράσουν ένα βραχιολάκι με αμοιβή και να βγουν με το περιεχόμενο της καρδιάς τους είτε να αγοράσουν πόντους για να πάνε σε βόλτες a la carte.

Κάποτε ήταν γνωστό ως Knott's Camp Snoopy, αλλά τώρα Nickelodeon χαρακτήρες, όπως το SpongeBob SquarePants βασιλεύουν. Διαβάστε περισσότερα για το πάρκο στην επισκόπηση μου .

Valleyfair
Shakopee (κοντά στις πόλεις Twin City), MN

Το κύριο υπαίθριο θεματικό πάρκο του κράτους, το Valleyfair διαθέτει ένα μεγάλο οπλοστάσιο κυνοδρομίων, όπως το υπερκορεσμένο, το Wild Thing και το κλασικό Woodie High Roller.

Οι Μινεσότανοι που παραβλέπουν το Snoopy και τη συμμορία των φιστικιών στο πρώην στρατόπεδο Snoopy στο Mall of America μπορούν να βρουν εδώ τους χαρακτήρες (και τα βόλτα τους). Διαβάστε περισσότερα για το Valleyfair στην επισκόπηση του πάρκου .

Άλλα πάρκα