Ενοικιάσεις διακοπών στην Νέα Αγγλία

Εξοχικά σπίτια, καμπίνες και καταλύματα, Oh My! Βρείτε τη Νέα Αγγλία στο σπίτι σας μακριά από το σπίτι

Βρείτε New England Ενοικιάσεις εξοχικών διαμερισμάτων / δωματίων ανά κράτος: Κονέκτικατ | Maine | Μασαχουσέτη | Νιού Χάμσαϊρ | Ρόουντ Άιλαντ | Βερμόντ | Πολιτεία της Νέας Υόρκης Ενοικιάσεις καταλόγων

Ψάχνετε για ένα σπίτι μακριά από το σπίτι για μια εβδομάδα ή περισσότερο σε έναν από τους γραφικούς προορισμούς της Νέας Αγγλίας; Το Διαδίκτυο μπορεί να κάνει την αναζήτησή σας για μια εξοχική κατοικία, ένα χιονοδρομικό δίπλα σε πλαγιά, ένα καταφύγιο καμπίνας φθινοπώρου στο βουνό ή ένα παραθεριστικό διαμέρισμα με καλοκαιρινές διακοπές λιγότερο χρονοβόρο.

Τα ενοικιαζόμενα καταλύματα είναι μια δημοφιλής εναλλακτική λύση σε άλλες επιλογές της New England, ιδιαίτερα για τους καλοκαιρινούς παραθεριστές που θέλουν να ξεφύγουν από όλα. Οι ενοικιάσεις - εξοχικές κατοικίες, condos, καμπίνες, σαλέ, καταλύματα, σπίτια μονοκατοικιών και πολυκατοικιών - παρέχουν ένα επίπεδο απομόνωσης και ιδιωτικότητας που είναι αδύνατο να επιτευχθεί σε ξενοδοχείο, ξενώνα και πρωινό. Η ενοικίαση ενός σπιτιού στον προορισμό διακοπών σας επιτρέπει επίσης να ζήσετε περισσότερο ως ντόπιος της Νέας Αγγλίας από έναν τουρίστα. Και, αν τα καταλύματα σας έρχονται με μια κουζίνα εργασίας, θα μπορούσατε να είστε σε θέση να εξοικονομήσετε σημαντικά για το κόστος της τραπεζαρία διακοπών, ειδικά αν ταξιδεύετε με παιδιά. Ακόμα και μόνο το πρωινό σε μπορεί να σώσει μια οικογένεια εκατοντάδες δολάρια κατά τη διάρκεια μιας εβδομάδας διακοπές.

Λάβετε υπόψη ότι τα περισσότερα ενοίκια διακοπών στην περιοχή της Νέας Αγγλίας, ιδιαίτερα σε δημοφιλείς καλοκαιρινούς προορισμούς όπως το Cape Cod και τα νησιά , απαιτούν ελάχιστη διαμονή εβδομάδας ή και περισσότερο, αν και ορισμένες είναι διαθέσιμες για μικρότερες περιόδους κατά τις περιόδους εκτός αιχμής.

Θα θελήσετε επίσης να είστε σίγουροι για να ρωτήσετε για το τι περιλαμβάνεται με την ενοικίαση σας - μερικές ιδιότητες απαιτούν από εσάς να φέρετε τα δικά σας λινά. Καθιέρωση μπροστά, επίσης, όταν μπορείτε να φτάσετε και πότε πρέπει να εκκενώσετε την ιδιοκτησία για τους επόμενους ενοικιαστές.

Τι θα βρείτε ανάμεσα στις λίστες αυτού του οδηγού για τα ενοίκια διακοπών της Νέας Αγγλίας;

Όλα από ένα ιδιωτικό νησί που διατίθεται προς ενοικίαση στο Κονέκτικατ, σε μια αξιολάτρευτη καμπίνα που κοιμάται τέσσερα στο Maine, σε ένα καταφύγιο Hyannisport έξι υπνοδωματίων στη Μασαχουσέτη, σε ένα κλασικό αγρόκτημα της Νέας Αγγλίας στο Νιου Χάμσαϊρ, σε ένα βικτοριανό εξοχικό σπίτι στο Newport, Rhode Island, σε ένα διαμέρισμα βουνό στο Βερμόντ και ακόμη και ένα εξοχικό σπίτι κρυμμένο πίσω από ένα πέτρινο κάστρο στο γειτονικό κράτος της Νέας Υόρκης.

Θα βρείτε επίσης συνδέσεις με πρακτορεία ακινήτων που ειδικεύονται σε ενοίκια διακοπών που μπορεί να σας βοηθήσουν με την αναζήτησή σας και σε καταλύματα καταλύματος διακοπών, όπου οι μεμονωμένοι ιδιοκτήτες ακινήτων διαφημίζουν τη διαθεσιμότητα των ενοίκων τους. Πολλοί από αυτούς τους ιστότοπους προσφέρουν χρήσιμες κριτικές και σχόλια που έχουν αναρτηθεί από προηγούμενους επισκέπτες για να καθοδηγήσουν τη λήψη αποφάσεων.

Πόσο μπροστά θα πρέπει να κάνετε κράτηση ενοικίασης διακοπών στη Νέα Αγγλία;

Για καυτά σημεία το καλοκαίρι, ξεκινήστε την έρευνά σας τουλάχιστον δύο μήνες νωρίτερα. Πολλοί παραθεριστές επιστρέφουν στα αγαπημένα ενοίκια κάθε χρόνο, οπότε η διαθεσιμότητα μπορεί να είναι σπάνια για τις εβδομάδες αιχμής. Τούτου λεχθέντος, μην αποφύγετε να διερευνήσετε ενοίκια εάν σχεδιάζετε ένα αυθόρμητο ταξίδι: Δεν είναι αδύνατο να βρείτε ένα ακίνητο ενοικίασης με διαθεσιμότητα τελευταίας στιγμής.

Καλή κυνήγι διακοπών!