Η τρέλα ποδοσφαίρου του Βερολίνου: Fan Mile

Ευθυμία στη γερμανική εθνική ομάδα με 400.000 + από τους πιο κοντινούς σας φίλους

Πουθενά στη Γερμανία η συγκέντρωση των γερμανικών σημαίων είναι ισχυρότερη από την Fanmeile του Βερολίνου ( Fan Mile). Μόνο ανοιχτό για ειδικές περιπτώσεις (όπως το Παγκόσμιο Κύπελλο και το UEFA Europameister ), η εθνική υπερηφάνεια κάνει μια σπάνια εμφάνιση στη μεγαλύτερη περιοχή των ανεμιστήρων στη Γερμανία.

Εκατοντάδες χιλιάδες οπαδοί (περίπου 500.000) εμφανίζονται τακτικά για μεγάλα παιχνίδια. Είναι μια χαρούμενη, γεμάτη, χαοτική, παραπλανητική καλή στιγμή. Αλλά υπάρχουν μερικά πράγματα που πρέπει να καταλάβετε πριν εμφανιστείτε με τους θόρυβους σας, το χρώμα του προσώπου και τις σημαίες.

Εδώ είναι όλα όσα πρέπει να ξέρετε για το Fan Mile του Βερολίνου για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα του 2016.

Πού είναι το Fan Mile;

Κόκκινο, μαύρο και χρυσό τέντωμα μέχρι το μάτι μπορεί να δει - πέρα ​​από ένα μίλι - στο Tiergarten του Βερολίνου στην ιστορική Straße des 17. Juni . Με μια γιγαντιαία οθόνη 80 τετραγωνικών μέτρων μπροστά από το Brandenburger Tor (Πύλη του Βρανδεμβούργου), έξι επιπλέον οθόνες XXL προσφέρουν τα δύο περίπου χιλιόμετρα προς τον Siegessäule (πύργο νίκης) και ζωντανεύουν τα παιχνίδια που διεξάγονται στη Γαλλία. Υπάρχει επίσης μια κύρια σκηνή στο Tor όπου οι εμφανίσεις δίνονται πριν και μετά τα παιχνίδια.

Οι είσοδοι των ανεμιστήρων του Βερολίνου :

Σημειώστε ότι ο δρόμος θα είναι κατανοητά κλειστός για την κυκλοφορία καθώς οι άνθρωποι πλήττουν τις οδούς.

Αυτό περιλαμβάνει γειτονικούς δρόμους και μπορεί να κλείσει κοντινές στάσεις, όπως το S-Bahn Brandenburger Tor και το U-και S-Bahn Potsdamer Platz λόγω υπερπληθυσμού. Εάν φτάσετε σε μια ώρα από το παιχνίδι (πολλοί άνθρωποι εμφανίζονται τρομακτικά νωρίς για να εξασφαλίσουν την καλύτερη θέση), σκεφτείτε το περπάτημα από το Hauptbahnhof ή τους σταθμούς Friedrichstrasse, Bellevue, Bundestag και Tiergarten.

Θα μπορούσατε επίσης να πλησιάσετε από την πλάτη με να κατεβείτε τα πολλά λεωφορεία που σταματούν στο Siegessäule.

Ποια παιχνίδια εμφανίζονται στο Fan Mile;

Εάν η γερμανική εθνική ομάδα παίζει σε ένα από τα σημαντικότερα τουρνουά, το Fan Mile είναι βέβαιο ότι θα σπάσει. Για το 2016 Europameister, η Γερμανία θα παίξει:

Τα χέρια πατήσαμε ότι το κάνουν τουλάχιστον στον δεύτερο γύρο και μέχρι τα προημιτελικά, τα ημιτελικά και το φινάλε στις 10 Ιουλίου. Το έχουν κάνει πριν (κερδίζοντας το 1972, 1980, 1996). Από τον γύρο των 16, όλοι οι αγώνες θα εμφανιστούν στον ανεμιστήρα Mile.

Πράγματα που πρέπει να γνωρίζετε πριν από την επίσκεψη στον ανεμιστήρα Mile

Αυτός ο δημόσιος ιστότοπος προβολής είναι τόσο δημοφιλής, συχνά μεγιστοποιεί τη χωρητικότητα και μπορεί να κλείνει ώρες πριν από το παιχνίδι (όπως ήταν για τους τελικούς του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2014 μεταξύ Γερμανίας και Αργεντινής). Δεν υπάρχουν καθίσματα, οπότε οι άνθρωποι σταματάνε μερικές ώρες πριν (με ανυπομονησία), κατά τη διάρκεια (που μεταφέρονται από την ευθυμία του πλήθους) και μετά (ελπίζουμε σε άγρια ​​γιορτή). Βεβαιωθείτε ότι είστε έτοιμοι για την πρόκληση.

Και η περιοχή δεν είναι μόνο κλειστή για την οδική κυκλοφορία, οι περιφράξεις τοποθετούνται σε όλο το Tiergarten για να εμποδίσουν την μη εξουσιοδοτημένη είσοδο.

Οι αυστηροί έλεγχοι ασφαλείας επιβραδύνουν την είσοδο και περιορίζουν τα απαγορευμένα αντικείμενα. Λοιπόν, τι δεν επιτρέπεται;

Απαγορευμένα αντικείμενα :

Τα περισσότερα από αυτά είναι απολύτως κατανοητά. Τίποτα δεν χρειάζεται να προσθέσει στο χάος που υπάρχει ήδη στο Fan Mile.

Παιδιά

Ένα άλλο πράγμα που πρέπει να σημειωθεί είναι ότι, ενώ δεν υπάρχει κανόνας σχετικά με το όριο ηλικίας, αυτό δεν είναι το καλύτερο περιβάλλον για τα μωρά και τα νήπια. Τα πλήθη είναι έντονα, το επίπεδο θορύβου είναι πολύ υψηλό και τα μικρά σώματα και τα αυτιά μπορεί να μην ανταποκρίνονται στην πρόκληση.

Υπάρχουν πολλές άλλες εγκαταστάσεις εντός της πόλης που είναι καλύτερα προσαρμοσμένες στις οικογένειες.

Μπύρα

Εάν αισθάνεστε "Ποιο είναι το ποδόσφαιρο χωρίς μπύρα;!", Μην ανησυχείτε για τον περιορισμό κατά της προσφοράς ποτού, υπάρχουν αρκετοί χώροι για να αγοράσετε φαγητό και ποτό (καθώς και μη αλκοολούχα ποτά ). λίτρα λίτρα μπύρας καταναλώνονται μόνο στο Fan Mile.Οι άνθρωποι πωλούν επίσης μπύρες σε όλη τη διαδρομή από τους σταθμούς μέχρι τα σημεία εισόδου Σημειώστε τα γιγάντια πασσάλους των μπουκαλιών που άφησαν έξω από τις πύλες.

Τουαλέτες

Υπάρχουν εκατοντάδες φορητές τουαλέτες διαθέσιμες για χρήση, αλλά μερικοί προτιμούν να χρησιμοποιούν τα πολλά δέντρα που είναι προσβάσιμα στο Tiergarten. Μην το κάνετε αυτό. Σε προηγούμενα χρόνια υπήρξαν προβλήματα με ανεπαρκείς τουαλέτες (που αναφέρθηκε από τη διοίκηση ως το πρόβλημα Pinkel ή το πρόβλημα του κατούρα ), αλλά θέλοντας να αποφύγουμε αυτό το λάθος, έχουν υποσχεθεί να παράσχουν περισσότερες τουαλέτες από ποτέ φέτος.

Καιρός

Αν βρέχει ; Βρέχει. Και το κόμμα τρέχει. Ένα διάλειμμα μπορεί να καλείται σε μια δυνατή καταιγίδα ή σε περίπτωση κεραυνού, αλλά η εκπομπή θα συνεχιστεί. Δοκιμάστε τις σταγόνες βροχής κάτω από τα δέντρα και στη συνέχεια επιστρέψτε μπροστά από την οθόνη για τη δράση.

Ασφάλεια

Αν και η βίαιη εγκληματικότητα είναι σπάνια στη Γερμανία (ακόμη και με την μεθυσμένη ενέργεια που πηγαίνει με αυτά τα γεγονότα), το Fan Mile του Βερολίνου είναι ένας παράδεισος για τα pickpockets. Προστατέψτε τα τιμαλφή σας αφήνοντας οτιδήποτε αναντικατάστατο στο σπίτι σας ή πίσω στο ξενοδοχείο σας. Τα τιμολόγια πρέπει να μεταφέρονται σε μια τσάντα ή σακίδιο που μεταφέρεται στο μπροστινό μέρος του σώματος ή τοποθετείται κάτω από τον βραχίονα. Το Bauchtasche (πακέτα Fanny ή τσάντες αν είστε Βρετανοί) δεν έχασε ποτέ τη θέση τους στη μόδα του Βερολίνου και μπορεί να φορεθεί περήφανα.