Ευχαριστιών στη Γαλλία - Πού να γιορτάσουμε την εορταστική ημέρα

Γιορτάζοντας την Ημέρα της Τουρκίας στο Εξωτερικό

Γιορτάζοντας την ημέρα των ευχαριστιών στη Γαλλία μπορεί να είναι μια πρόκληση, καθώς είναι μια αμερικανική και καναδική αργία. Οι Γάλλοι δεν γιορτάζουν τις Ευχαριστίες, παρόλο που πολλοί Γάλλοι πήγαν στη βόρεια αμερικανική ήπειρο για να εγκατασταθούν εκεί. Αρχικά σας ευχαριστούμε για τους γείτονες της Ινδίας για τα συστατικά και τις μεθόδους μαγειρέματος που είχαν διδάξει στους νεοφερμένους: γαλοπούλα, καλαμπόκι και γλυκοπατάτες.

Αλλά αν είστε πρώην υπάλληλος που ζείτε στη Γαλλία ή προγραμματίζετε μια επίσκεψη εκείνη την εποχή, εδώ είναι συμβουλές για να απολαύσετε την ημέρα γαλοπούλας.

Πού να αγοράσετε αυτή τη γαλοπούλα

Εάν προγραμματίζετε μια γιορτή των Ευχαριστιών για τους Γάλλους φίλους σας, μην εκπλαγείτε αν δεν έχουν ιδέα για το τι πρόκειται.

Θα βρείτε γαλοπούλες ( une dinde στα γαλλικά, μην χρησιμοποιείτε le dindon όπως ισχύει για το ζωντανό ζώο). που πωλούνται σε ολόκληρη τη Γαλλία, ώστε να μην υπάρχει πρόβλημα να προμηθεύεται το κύριο συστατικό.

Οι γαλοπούλες είναι ένα από τα αγαπημένα εδώ, ιδιαίτερα στο Licques στη Βόρεια Γαλλία, το οποίο φημίζεται για το ετήσιο Φεστιβάλ Τουρκίας που πραγματοποιήθηκε τον Δεκέμβριο.

Αλλά τι γίνεται με αυτά τα άλλα ζωτικά συστατικά;

Καταστήματα τροφίμων στο Παρίσι

Θα πληρώσετε ένα ασφάλιστρο για τα αμερικανικά τρόφιμα που εισάγονται στη Γαλλία, αλλά hey-ho, αν σας δίνει μια γεύση για το σπίτι, πώς μπορείτε να αντισταθείτε; Και πιθανότατα θα συναντήσετε τους συναδέλφους Αμερικανούς που νιώθουν εξίσου νοσταλγικοί, κάτι που είναι άλλο ένα μπόνους

Εστιατόρια για γεύματα Ευχαριστιών

Δοκιμάστε αυτά τα παριζιάνικα εστιατόρια για ένα γεύμα Ευχαριστιών .

Και τώρα για κάτι εντελώς διαφορετικό

Γεύματα Ευχαριστιών έξω από το Παρίσι

Ψάξτε για μπαρ και εστιατόρια με αμερικανική τέχνη μέσω της ιστοσελίδας της πόλης που επισκέπτεστε.

Ελέγξτε επίσης τις διάφορες διάφορες αμερικανικές οργανώσεις διασκορπισμένες σε όλη τη Γαλλία. θα εκπλαγείτε με το πόσες υπάρχουν.

Επεξεργασμένο από τη Mary Anne Evans