Διαμερίσματα στο Χονγκ Κονγκ

Οδηγός ενοικιαστών

Διαμερίσματα στο Χονγκ Κονγκ δεν είναι φθηνά. Εκεί - το είπαμε. Ναι, είναι αλήθεια ότι η πόλη μπορεί να ζητήσει την πιο ακριβή ακίνητη περιουσία στον κόσμο - μέχρι την κορυφή - και ναι, είναι αλήθεια ότι δεν παίρνετε πολλά για τα χρήματά σας. Αλλά, ενώ η πόλη είναι τακτικά στην κορυφή των παγκόσμιων τιμοκαταλόγων ενοικίασης, υπάρχουν τρόποι να σώσετε εδώ που δεν μπορείτε να πάρετε στο Λονδίνο και τη Νέα Υόρκη.

Φτηνά διαμερίσματα στο Χονγκ Κονγκ

Είδη μακροχρόνιας ενοικίασης

Αν ψάχνετε για μια μακροχρόνια μίσθωση, το πρώτο πράγμα που πρέπει να κάνετε είναι να αποφασίσετε ποιο είδος ιδιοκτησίας θέλετε και με αυτό όπου θέλετε να ζήσετε.

Πολυτελή συγκροτήματα διαμερισμάτων είναι δημοφιλή με το χρηματοοικονομικό σύνολο και εκείνους με έναν βαρό τραπεζικό λογαριασμό. Χτισμένα στους φανταχτούς νέους ουρανοξύστες, σχεδόν όλοι διαθέτουν ένα αποκλειστικό κλαμπ στο κτίριο με γυμναστήρια, πισίνες και διάφορα άλλα πρόσθετα επιπλέον.

Τα περισσότερα συγκροτήματα έχουν το δικό τους όνομα - από την Bel Air έως τους λιγότερο ελκυστικούς Belchers - και μπορείτε να νοικιάσετε είτε απευθείας από τον κύριο του έργου είτε μέσω κτηματομεσίτες.

Τύποι σύντομων Αφήστε Χονγκ Κονγκ Ενοικιάσεις

Βασικές συμβουλές για την αγορά ακινήτων