Πού να φάτε στο Ντιτρόιτ την ημέρα των ευχαριστιών

Πηγαίνετε κομψή ή περιστασιακή σε εστιατόρια στο Ντιτρόιτ

Εάν θέλετε να αφήσετε κάποιον άλλο να κάνει το μαγείρεμα για την ημέρα των ευχαριστιών και δεν έχετε μια πρόσκληση για να είσαι φιλοξενούμενος φίλων ή της οικογένειας, έχετε πολλές επιλογές των εστιατορίων που είναι ανοιχτά την ημέρα των ευχαριστιών 2017 στην περιοχή του Ντιτρόιτ. Θα βρείτε κάτι για να ευχαριστήσετε τον ουρανίσκο σας από μπουφέδες μέχρι παραδοσιακά δείπνα με όλες τις γαρνιτούρες. Πολλά από αυτά τα μέρη γίνονται γρήγορα κλειστά. καλέστε για να μάθετε αν υπάρχουν κρατήσεις και εάν δεν υπάρχουν στον τόπο που προτιμάτε, μπείτε σε λίστα αναμονής.

Αρκετά από αυτά τα εστιατόρια προσφέρουν επίσης την ημέρα των ευχαριστιών, αν προτιμάτε να μην μαγειρεύετε, αλλά θέλετε να φάτε αυτό το πιο παραδοσιακό γλέντι στο σπίτι.

Η μάσκα Ράγκμπι

Η μάσκα Ράγκμπι στο Townsend Hotel στο Μπέρμιγχαμ προσφέρει ένα κομψό μενού ευχαριστιών με τέσσερις γεύσεις, από τις 11 π.μ. έως τις 10 μ.μ. την ημέρα των Ευχαριστιών. Οι επιλογές Entree περιλαμβάνουν άγριο σολομό, γαλοπούλα με γαρίφαλο και πρωτιά, και όλα έρχονται με πλευρές. Το κόστος είναι $ 84 ανά άτομο.

Η διατήρηση του Moose

Το Moose Preserve στο Bloomfield Hills προσφέρει τόσο το κανονικό του μενού όσο και ένα ειδικό μενού Ευχαριστιών. Το Moose Preserve κρατάει επιφυλάξεις για την ημέρα των ευχαριστιών, ή μπορείτε να κάνετε κλήσεις προς τα εμπρός ή απλά να εμφανίσετε και να εκμεταλλευτείτε τις πιθανότητές σας.

Ο Έρνι

Το Ernie's στο Clinton Township προσφέρει ένα μπουφέ με τις ευχαριστίες σας από τις 12:30 έως τις 19:00 για τα 31,95 δολάρια για τους ενήλικες και τα 12,95 δολάρια για τα παιδιά 5 έως 11. Ή μπορείτε να πάρετε τις ευχαριστίες από τον Ernie για $ 209,95, μάλλον τρώνε στο σπίτι.

Το ξενοδοχείο Inn Dearborn

Το Dearborn Inn σερβίρει παραδοσιακό μπουφέ με τις ευχαριστίες στην ταβέρνα Ten Eyck με ποικιλία από σαλάτες, σταθμό σκάλισμα με ψητό βοδινό κρέας και ζαμπόν, στήθος γαλοπούλας και όλα τα διακοσμητικά, καθώς και παραδοσιακά επιδόρπια των Ευχαριστιών. Ο μπουφές θα σερβιριστεί από τις 4 έως τις 8 μ.μ. Είναι $ 40 για ενήλικες και $ 20 για παιδιά ηλικίας 6 έως 12 ετών.

Η Whitney

Η Whitney φιλοξενεί τόσο βραδινή μέρα των Ευχαριστιών όσο και παραδοσιακό δείπνο των Ευχαριστιών. Από αυτή τη γραφή, και οι δύο εξαντλήθηκαν. Εάν ενδιαφέρεστε, καλέστε το The Whitney για λεπτομέρειες σχετικά με την τιμολόγηση και ανατρέξτε στη λίστα αναμονής.

Το Vintage House

Το Vintage House στο Fraser φιλοξενεί δύο καθίσματα για δείπνο των Ευχαριστιών το μεσημέρι και 4 μ.μ. Το κόστος είναι 22,95 δολάρια για ενήλικες και 13,95 δολάρια για παιδιά 5 έως 10. Το τεράστιο μενού περιλαμβάνει γαλοπούλα, ψητό βοδινό κρέας και ζαμπόν. πλευρές όπως γέμιση, γλυκοπατάτες, μακαρόνια και τυρί, και πενέ πιπεριά με σάλτσα κρέατος. ζελέ βακκίνια? και μια σειρά από επιδόρπια διακοπών. Μπορείτε επίσης να πάρετε τις ευχαριστίες για να πάτε για $ 299.95 που θα εξυπηρετήσει γαλοπούλα και όλα τα διακοσμητικά σε 15 έως 20 επισκέπτες.

Golden Fox και Fox Classic

Το Golden Fox και το Fox Classic στο Fox Hills Golf Club στο Πλύμουθ προσφέρουν ένα βραδινό γεύμα ημέρας των Ευχαριστιών από τις 11 π.μ. έως τις 5 μ.μ. Το brunch Golden Fox είναι 36,95 δολάρια για τους ενήλικες και 12,95 δολάρια για τα παιδιά 3 έως 12. Το Fox Classic brunch είναι 29,95 δολάρια για ενήλικες και 10,95 δολάρια για παιδιά 3 έως 12 ετών. Το brunch Golden Fox προσφέρει επιλογές για πρωινό, παραδοσιακή γαμήλια γαλοπούλα και τις πλευρές μαζί με άλλα εισιτήρια, κρέατα από χαρτόνι, μεγάλες σαλάτες, θαλασσινά και μια μεγάλη ποικιλία από επιδόρπια. Το Fox Classic brunch είναι μια συντομογραφία του Golden Fox's, και δεν υπάρχουν είδη για πρωινό στο μενού.

Ο Eddie V

Το Eddie V's στο Troy είναι ένα κομψό εστιατόριο με θαλασσινά, αλλά την ημέρα των Ευχαριστιών θα σερβίρει ένα πιο παραδοσιακό μενού. Αναμείνετε όμως κάποια θαλασσινά. Αν προτιμάτε να παραλείψετε την τακτική γιορτή των Ευχαριστιών, το κανονικό μενού, και είναι θαυμάσιο, θα είναι επίσης διαθέσιμο. Το δείπνο των Ευχαριστιών είναι $ 39 για τους ενήλικες και $ 15 για τα παιδιά.