Μια ολοκληρωμένη λίστα σταθμών ραδιοφώνου FM της Οκλαχόμα

Βρείτε τον αγαπημένο σας σταθμό στο OKC

Πώς ακούτε μουσική; Ίσως να συνδέσετε το κινητό σας τηλέφωνο και να αφήσετε το Spotify να καθαρίσει μια λίστα αναπαραγωγής για εσάς; Ή, ίσως προτιμάτε να ακούτε μια υπηρεσία δορυφορικής ραδιοφωνίας όπως το SiriusXM; Ανεξάρτητα από τις προτιμήσεις σας, περισσότερο από πιθανό, αγκαλιάζετε την ψηφιακή εποχή με τη συσκευή ακρόασης.

Ωστόσο, εάν είστε παλιό σχολείο, απολαμβάνετε περισσότερο ακρόαση lo-fi ή νοσταλγική, την επόμενη φορά που θέλετε να μπλοκάρει, να ενεργοποιήσετε το ραδιόφωνο και ίσως να εκπλαγείτε με αυτό που βρίσκετε.

Οι ραδιοφωνικοί σταθμοί FM (οι οποίοι αντιπροσωπεύουν τη διαμόρφωση συχνότητας) είναι κορυφαίοι σε ολόκληρη την μητροπολιτική περιοχή της Οκλαχόμα Σίτι , με τοπικούς DJs (δίσκους jockeys) που δεν είναι μόνο παθιασμένοι με το ραδιόφωνο αλλά και με ολόκληρη την πολιτεία της Οκλαχόμα . Το απλό γεγονός είναι ότι δεν θα βρείτε προσωπικότητες όπως αυτό από αλγόριθμο ή DJ που βρίσκεται στα μισά της χώρας.

Σταθμός Ραδιοφωνικών Σταθμών της Οκλαχόμα Σίτι

Οι τοπικοί σταθμοί στην πόλη καλύπτουν το φάσμα από βράχο σε χώρα, σε 40 κορυφαίες επιτυχίες, σκληρούς σταθμούς ειδήσεων, αθλητικά σχόλια, θρησκευτικούς και αφοσιωμένους σταθμούς και πολλά άλλα. Οι σταθμοί είναι διατεταγμένοι σε αύξουσα σειρά από τους αριθμούς κλήσης τους.