Διεθνές Αεροδρόμιο Charlotte-Douglas Καταστήματα και Τρόφιμα

Πού να φάτε και να ψωνίσετε ενώ βρίσκεστε στο αεροδρόμιο

Το διεθνές αεροδρόμιο Charlotte-Douglas είναι ένα από τα πιο πολυσύχναστα μέρη του έθνους. Εάν βρεθείτε με κάποιο επιπλέον χρόνο και μια όρεξη για φαγητό ή λιανική θεραπεία, υπάρχουν πολλά εστιατόρια και καταστήματα για να διαλέξετε. Είτε θέλετε να καθίσετε και να δοκιμάσετε κάποια τοπική γεύση είτε απλά να πάρετε ένα γρήγορο δάγκωμα, έχετε πολλές επιλογές. Και αν έχετε κάποιο χρόνο να σκοτώσετε μεταξύ των συνδέσεων και να αισθανθείτε την επιθυμία να ψωνίσετε, θα βρείτε μια ποικιλία καταστημάτων για να καλύψετε τις ανάγκες σας, από εκείνους που πωλούν γυαλιά ηλίου σε φορτιστές κινητών τηλεφώνων σε δώρα για να πάρουν σπίτι για την οικογένεια.

Το αεροδρόμιο Charlotte είναι ένα είδος σχεδιασμού "hub and spoke", που σημαίνει ότι όλα τα τερματικά διακλαδίζονται έξω από το κεντρικό Atrium. Εδώ είναι ένας οδηγός για φαγητό και ψώνια που οργανώνεται από το τερματικό σταθμό. Αν βλέπετε κάτι που σας αρέσει σε μια άλλη εκδήλωση, μην ανησυχείτε - η μετακίνηση μεταξύ των παρατάξεων είναι εύκολη και ποτέ δεν είναι πολύ τρομερή χρονοβόρα.

Κεντρικό αίθριο

Το κέντρο του αεροδρομίου δεν είναι μόνο όπου βρίσκονται αναχωρήσεις και εισιτήρια, αλλά και όπου θα βρείτε το μεγαλύτερο αριθμό εστιατορίων και καταστημάτων. Αν έχετε μόνο χρόνο για να προχωρήσετε, επισκεφθείτε το Coca-Cola 600 Cafe ή το 1897 Market. Οι επιλογές γρήγορου φαγητού είναι οι Burger King, Chick-Fil-A, Papa John's και Sub Quizno. Για ένα γλυκό σνακ ή pick-me-up, υπάρχουν τα κουλούρια της θείας Annie, το Cinnabon, το Jamba Juice, το Starbucks και το Red Mango και τα κατεψυγμένα γιαούρτι TCBY. Για ένα βήμα πιο πάνω από το τυπικό γρήγορο φαγητό, θα βρείτε Brookwood Farms BBQ (παραδοσιακό μπάρμπεκιου Carolina Pit) και δύο επιλογές φρέσκιας καντίνας του Mexican-Salsarita και Tequileria.

Αν έχετε χρόνο στα χέρια σας και ενδιαφέρεστε περισσότερο για μια γευστική εμπειρία, το Atrium προσφέρει μερικές καλές προσφορές: Beaudevin (wine bar με μικρές πλάκες, σάντουιτς και σαλάτες), Πρώτα στο Flight Bar με το Hissho Sushi και το 1897 Market , μια "αστική γαστρονομική όαση" που διαθέτει ένα ακατέργαστο μπαρ, σταθμό σκάλισμα και ψησταριά, και φούρνο πίτσας ξύλου.

Όταν πρόκειται για ψώνια, θα βρείτε τα πάντα, από τα είδη ένδυσης μέχρι τα ηλεκτρονικά και τα κοσμήματα. Για να ανανεώσετε την ντουλάπα σας, κατευθυνθείτε προς Brooks Brothers, Johnston & Murphy ή PGA Tour Shops. Εάν αφήσατε τα ακουστικά σας στο σπίτι ή θέλετε να περιηγηθείτε στις πιο πρόσφατες συσκευές και μικροεφαρμογές, έχετε την επιλογή σας από τα Best Buy Express, Brookstone, EA Sports, Inmotion Entertainment και Sound Balance. Για μια επιλογή από μπιχλιμπίδια και αξεσουάρ, ελέγξτε τα Brighton, Erwin Pearl, Pandora και Taxco Sterling Co. Το Body Shop είναι επίσης στο Atrium, που διαθέτει μεγάλη ποικιλία λοσιόν και φίλτρων και αν είναι γυαλιά ηλίου που ακολουθείτε, Shades του Χρόνου είναι όπου πρέπει να πάτε. Απλά θέλετε να πάρετε ένα βιβλίο ή ένα περιοδικό για την πτήση μαζί με κάποια τσίχλα; Βιβλιοπωλεία κληρονομιάς, CNBC Smartshop, Πλατεία Δώρα και Ειδήσεις και Queen City Δώρα και Ειδήσεις είναι τα καλύτερα στοιχήματα σας. Υπάρχει επίσης ένα αφορολόγητο κατάστημα καθώς και ένα εργοστάσιο σοκολάτας Rocky Mountain.

Περιήγηση A

Αυτός ο τερματικός σταθμός είναι το σπίτι των αεροπορικών εταιρειών Air Canada, Delta, Frontier, JetBlue, Southwest, United και Via. Αν ψάχνετε για ένα γρήγορο δάγκωμα, οι επιλογές σας είναι Wendy's και Cinnabon. Για κάτι πιο σημαντικό, κατευθυνθείτε στο Bistro του Phillip για την πλήρωση των επιλογών του πρωινού (μέχρι τις 2:00 μ.μ.) και μια ποικιλία από grab-and-go ή Uptown Bar & Lounge, τη μοναδική γραμμή πλήρους εξυπηρέτησης αυτού του τερματικού σταθμού.

Οι επιλογές τροφίμων κυμαίνονται από φτερούγες κοτόπουλου έως σαλάτα τόνου.

Το μόνο κατάστημα σε αυτό το τερματικό είναι το Charlotte's Landing News & Gifts.

Διαγωνισμός Β

Αν ταξιδεύετε με American Airlines, αυτό μπορεί να είναι ο τερματικός σταθμός σας (αν και τα υπόλοιπα τερματικά έχουν όλες τις πύλες της American Airline). Αυτό το περίπτερο διαθέτει εννέα θέσεις για να πάρετε φαγητό, από κάτι να πάτε και να πάτε στο Farmers Market σε ένα γρήγορο δάγκωμα στο Great American Bagel, το Bojangles '(τηγανητό κοτόπουλο και μπισκότα) και το ASAP California Pizza Kitchen, Γεύση της Καρολίνας και του Cafe Stock Stock. Για ένα αναψυκτικό ή μια γλυκιά θεραπεία, υπάρχει ένα Starbucks και ένα Pino Gelato. Χρειάζεστε ένα κοκτέιλ; Προχωρήστε στο Red Star Lounge.

Το Concourse B είναι ένα καλό μέρος για να ψωνίσετε αν ψάχνετε ακριβώς ένα αναμνηστικό, ένα σνακ για το αεροπλάνο ή κάτι για να διαβάσετε. Το Charlotte's Got a Lot έχει τοπικά δώρα, ενώ το New South Travelmart είναι ένα πολυτελέστατο περίπτερο.

Εάν είστε fan του CNBC, ελέγξτε το κατάστημά τους.

Διαγωνισμός Γ

Ένας άλλος τερματικός σταθμός American Airlines, ο σταθμός Starbucks και TCBY, καθώς και το Sbarro, εκτός από το Wolfgang Puck Gourmet Express και το Fresh Attractions Deli. Αν έχετε χρόνο να καθίσετε για φαγητό, υπάρχουν τα διάσημα θαλασσινά του Phillip και το Burger Bar του Bad Daddy's.

Τα ειδησεογραφικά γραφεία είναι τα μοναδικά καταστήματα εδώ: Ειδήσεις 2 Εσείς και το CNBC News.

Διαγωνισμός D

Εκτός από την American Airlines, η Lufthansa πετάει από αυτό το τερματικό σταθμό. Αν βρεθείτε λίγος καιρός, καθίστε στο Original Rum Bar και Grill για τροπικά κοκτέιλ και ναύλο. αν η μπύρα είναι κάτι περισσότερο, δοκιμάστε μια τοπική ζυθοποιία στο Carolina Beer Co. μαζί με κάποια παμπ. Χρειάζεστε κάτι πιο γρήγορα; Hissho Sushi, Μεγάλη Αμερικανική Bagel, Ciao Gourmet Market, Τοπική Ρουστίκ Αγορά, Παγωμένο γιαούρτι Pinkberry, και Starbucks είναι όλα σε διαγωνισμό Δ.

Τα ψώνια είναι λίγο περιορισμένα με τις αποχρώσεις του χρόνου (γυαλιά ηλίου), τα αφορολόγητα, το CNBC Express και το Carolinas NewsBeat.

Διαγωνισμός Ε

Επίσης, ένας τερματικός σταθμός American Airlines, αυτή η αίθουσα προσφέρει 10 τοποθεσίες για να τρυπήσει την όρεξη, συμπεριλαμβανομένων των Starbucks, της Burger King, της Salsarita και της αγοράς αγροτών. Θα βρείτε επίσης τους αγρότες Einstein Bros., PZA (για μια φέτα), τον Pronto! Mercato (ιταλικά σάντουιτς) και Brioche Dorée (γαλλικά αρτοσκευάσματα εμπνευσμένα από αρτοσκευάσματα, σάντουιτς, σαλάτες, σούπες και quiche). Ο ποταμός Whiskey του Dale Earnhardt Jr. σερβίρει μπύρα και φτερά, μαζί με άλλα τρόφιμα σε μπαρ. Αν ψάχνετε για ένα ποτό, κάντε μια βόλτα στο Explorer Lounge.

Τα ψώνια εδώ είναι αρκετά εστιασμένα με το CNBC Express και τα Νέα, το Carolinas NewsBeat και το New South Travelmart.