Πόσο κοστίζει ένα κόστος spa προορισμού;

Υπάρχουν διάφοροι διαφορετικοί τύποι spa, οπότε το πρώτο πράγμα που πρέπει να καταλάβετε είναι το είδος του σπα που σας ενδιαφέρει να πάτε. Τα ιαματικά λουτρά προορισμού είναι μια επιλεγμένη ομάδα ιαματικών λουτρών που είναι all-inclusive, με καταλύματα, γεύματα, μαθήματα και διαλέξεις, όλα μέρος του πακέτου και (μερικές φορές) πίστωση για θεραπείες spa. Τα περισσότερα ιαματικά λουτρά χρειάζονται ελάχιστο τριών νύχτων, ενώ ορισμένα από αυτά απαιτούν εβδομαδιαία παραμονή, ώστε να μπορείτε να επωφεληθείτε πλήρως.

Οι τιμές για τα ιαματικά λουτρά ξεκινούν από περίπου 1.200 δολάρια την εβδομάδα (ανά άτομο, διπλή χρήση) στο γυμναστήριο Tennessee Fitness στο Waynesboro, Tennessee. Το Oaks στο Ojai στην Καλιφόρνια είναι μια άλλη οικονομικά προσιτή επιλογή, με τιμές $ 1.800 την εβδομάδα (ανά άτομο, δίκλινα) ή καθημερινή τιμή $ 265 (ανά άτομο, διπλή).

Το Red Mountain Resort στο St. George, Utah, είναι ένα σπα με προορισμούς μέτριας τιμής με τιμές περίπου 300 δολάρια ημερησίως για δωμάτιο εισόδου. Μια από τις καλύτερες τιμές στα ιαματικά λουτρά προορισμού είναι το Rancho La Puerta, το αρχικό σπα προορισμού λίγο πάνω από τα σύνορα περίπου μια ώρα από το Σαν Ντιέγκο. Είναι 3.550 δολάρια για επτά νύχτες, προσφέροντας μια εμπειρία στο ίδιο επίπεδο με πολύ πιο ακριβό spa προορισμού στις ΗΠΑ

Το Mii Amo, ένα σπα προορισμού στο Enchantment Resort, έχει ίσως το πιο εντυπωσιακό σκηνικό στη χώρα-τα κόκκινα βράχια της Sedona. Αυτό είναι ένα σχετικά μικρό σπα, οπότε είναι καλύτερο αν νιώσετε σαν να έχετε μια ήσυχη διαμονή.

Ένα πακέτο επτά διανυκτερεύσεων είναι $ 5.500.

Τα κορυφαία ιαματικά λουτρά προορισμού στις ΗΠΑ, όπως το Canyon Ranch , το Cal-A Vie, η Golden Door, κοστίζουν $ 9.000 την εβδομάδα, αλλά αυτό περιλαμβάνει έναν υψηλότερο παράγοντα πολυτέλειας, περισσότερη προσωπική φροντίδα, πολλές θεραπείες spa και όλα τα τέλη υπηρεσιών .

Μόλις φτάσετε στο σπα, μπορεί να θέλετε περισσότερες υπηρεσίες και θεραπείες από ό, τι έρχονται στο πακέτο σας, οπότε ελέγξτε για να δείτε τι περιλαμβάνεται.

Ρωτήστε επίσης για τους τοπικούς φόρους και τα τέλη θέρετρο για να βεβαιωθείτε ότι δεν έχετε σοκ κολλήσει στο ταμείο.

Μπορείτε να εξοικονομήσετε ταξιδεύοντας εκτός εποχής, προγραμματίζοντας τη διαμονή σας κατά τη διάρκεια της εβδομάδας και όχι τα σαββατοκύριακα και ψάχνοντας για ειδικές προσφορές. Ορισμένα μέρη όπως το Canyon Ranch τρέχουν πολλές από αυτές τις προσφορές, δίνοντάς σας μια έκπτωση όταν έρχεστε για πρώτη φορά ή φέρετε έναν φίλο, ενώ άλλοι σπάνια μετακινούνται από το ρυθμό rack. Στο Canyon Ranch μπορείτε επίσης να αξιοποιήσετε στο έπακρο το χρόνο σας φτάνοντας νωρίς το πρωί την πρώτη σας ημέρα και αφήνοντας αργά την τελευταία σας μέρα.

Resort Spas μπορεί να είναι μια προσιτή επιλογή

Τα ιαματικά λουτρά και τα ιαματικά λουτρά μπορεί να είναι ένας προσιτός τρόπος για να έχετε διακοπές σπα αν είστε πρόθυμοι να παραιτηθείτε από την εμπειρία της βυθόμενης ευεξίας του σπα προορισμού. Ή ίσως θέλετε απλά ένα όμορφο δωμάτιο και μερικές ωραίες θεραπείες spa. Αν συμβαίνει αυτό, το θέρετρο του θέρετρου ή του ξενοδοχείου είναι για εσάς. Η νυχτερινή τιμή θα είναι χαμηλότερη, αλλά θα πληρώνετε για όλα τα γεύματά σας, τις θεραπείες σπα και, ενδεχομένως, τα μαθήματα γυμναστικής. Βεβαιωθείτε ότι έχετε προσθέσει όλα αυτά πριν κλείσετε.

Ένας τρόπος για να αποκτήσετε ένα υψηλό πηλίκο πολυτέλειας για μια χαμηλή τιμή είναι - χωρίς έκπληξη - ένα ταξίδι στο Λας Βέγκας ή σε άλλο σπα του καζίνο. Όλοι γνωρίζουν ότι τα δωμάτια είναι σχετικά φθηνά για την ποιότητα που προσφέρουν, και τα ιαματικά λουτρά είναι συχνά θαυμάσια.

Μόνο εσείς ξέρετε αν αυτή είναι η ταχύτητά σας ... ή αν το τραπέζι παιχνιδιού θα κάνει το ταξίδι να πάει πέρα ​​από τον προϋπολογισμό.

Μια άλλη στρατηγική είναι να αναζητήσετε μικρότερες ανεξάρτητες ιδιοκτησίες, όπως το The Emerson Resort & Spa στο Mt. Tremper, Νέα Υόρκη.

Φροντίδα του εαυτού σας στο Spa ημέρας

Τα έξοδα Spa ποικίλλουν ανάλογα με τον τόπο κατοικίας σας, το είδος του σπα που πηγαίνετε και τον παράγοντα πολυτέλειας του spa. Ωστόσο, οι ιαματικές λουτρές είναι εξαιρετικά μέρη για να χαλαρώσετε χωρίς να σπάσετε την τράπεζα. Ένα μικρότερο ημερήσιο σπα εκτός μιας μεγάλης πόλης θα έχει χαμηλότερες τιμές: ένα σουηδικό μασάζ πενήντα λεπτών ή μίας ώρας ξεκινά γύρω στα $ 80 και μπορεί να φτάσει στα $ 125.

Τα ιαματικά λουτρά στις μεγάλες πόλεις, τα πολυτελή ιαματικά λουτρά, τα ιαματικά λουτρά και τα ιαματικά λουτρά που μπορείτε να επισκεφθείτε για την ημέρα έχουν υψηλότερες τιμές, με θεραπείες που ξεκινούν γενικά γύρω στα $ 125 και τρέχουν υψηλότερα, ίσως όσο $ 200. Διαβάστε περισσότερα σχετικά με το κόστος των ιαματικών λουτρών.

Μπορείτε να εξοικονομήσετε χρήματα πηγαίνοντας σε μια αλυσίδα όπως Masage Envy ή να βρείτε έναν ιδιωτικό θεραπευτή μασάζ ή αισθητικό, αλλά μην περιμένετε ανέσεις όπως ρούχα spa, ζεστό τσάι και σάουνα. Οι προορισμοί και τα ιαματικά λουτρά ποικίλουν πολύ στην πολυτέλεια των δωματίων τους και στις ανέσεις που προσφέρουν. Αναμείνετε ένα ευρύ φάσμα τιμών σε τι κόστος ταξιδιού spa.