Θαυμάσιο Maui: Φαγητό, εκδρομές και ιαματικά λουτρά

Κανείς δεν αμφισβητεί τη βουκολική ομορφιά του Kaanapali και της Wailea . Είναι σαφές ότι είναι ο παράδεισος ενός επισκέπτη - και ασφαλώς ένας νεόνυμφος, με καταπράσινα καταπράσινα τοπία και κρυστάλλινα γαλάζια ωκεάνια πανοράματα. Για όσους αγαπούν τα θαλάσσια σπορ, την πεζοπορία, την ιππασία και το γκολφ, οι δυνατότητες επιτρέπουν διαφορετικές καθημερινές περιπέτειες για μέρες στο τέλος.

Αλλά για εκείνους με ενεργό μυαλό, αν όχι ενεργό τρόπο ζωής, Maui παραμένει ευχάριστα ιδανικό, επίσης.

Αν ο δρόμος που ταξιδεύει περισσότερο είναι ο φημισμένος (και περιστασιακά ναυτία-προκαλώντας) δρόμος προς τη Χάνα, ο δρόμος που ταξιδεύει λιγότερο περιλαμβάνει μια εκπληκτική ποικιλία απροσδόκητων ευκαιριών.

Ευκολότερη πρόσβαση

Η Virgin America έχει προστεθεί καθημερινά στο Σαν Φρανσίσκο με προορισμό το Maui (SFO προς OGG), διευκολύνοντας την πτήση με διάθεση να φτάσει στο νησί νιρβάνα - και πολύ πιο άνετα. Η αεροπορική εταιρεία που εδρεύει στην Καλιφόρνια (η μόνη) προσφέρει καθημερινά αναχωρήσεις SFO σε HNL (Χονολουλού). Η υπηρεσία SFO προς OGG αναχωρεί στις 7:55 π.μ. την Τρίτη, το Σάββατο και την Κυριακή και στις 6:05 μ.μ. τη Δευτέρα, την Τετάρτη, την Πέμπτη και την Παρασκευή. Τα νέα αεροσκάφη Airbus 320 χαρακτηρίζονται από την αποδοτικότητα, εξοικονόμηση καυσίμων "sharklet" wingtip συσκευές.

Στην κουζίνα του σεφ

Τα εστιατόρια παγκόσμιας κλάσης και οι σεφ κάνουν το σπίτι τους και επιδεικνύουν τα μαγειρικά τους ταλέντα σε αυτές τις βέλτιστες περιοχές του Maui. Τι θα μπορούσε να είναι πιο διασκεδαστικό - και νόστιμο - παρά να φτιάξετε το δικό σας γεύμα τεσσάρων ποδιών υπό την καθοδήγηση ενός ενθουσιώδους και ενθαρρυντικού σεφ;

Μια τέτοια τάξη μπορεί να είχε υπό την κηδεμονία του σεφ Ben Marquez, σεφ κουζίνας της κουζίνας Ka'ana στο Hyatt που ανήκει, upscale Andaz Maui.

Απολαύσαμε μια αξέχαστη τάξη με όμορφα φρέσκα Ahi Poke, Ka'ana Lau Lau, Σαλάτα γαρίδας, μπριζόλα Wagyu και Poi. "Μου αρέσει να προσφέρω μια διαφορετική εμπειρία όπως κανένα άλλο ξενοδοχείο στο Maui", λέει ο Marquez στο About.com.

Ένα άλλο χαρακτηριστικό είναι να μοιραστείτε τις "τεχνικές μαγειρέματος", προσθέτοντας ότι οι συμμετέχοντες "απολαμβάνουν πραγματικά την πρακτική μάθηση". Ο Chef Ben έχει όλη τη γοητεία ενός οικοδεσπότη του δικτύου τροφίμων χωρίς κανένα πρόβλημα.

Μηνιαίες τάξεις στην Κουζίνα Ka'ana

12 μ.μ. - 2:30 μ.μ.

$ 75 ανά άτομο

(808) 243-4703

Andaz Maui

3550 Wailea Alanui Drive

Wailea, Χαβάη 96753

(808) 573 1234

Παγωμένη μπύρα πάγου που θέλετε να φτιάξετε

Το Maui Brewing Company, που προμηθεύει όσο το δυνατόν τοπικά προϊόντα, θέλει να εξασφαλίσει τη φρεσκάδα (ακόμη και κέτσαπ και μουστάρδα παρασκευάζονται εσωτερικά) και την φιλικότητα προς το περιβάλλον (το δοχείο είναι ανακυκλώσιμο).

• Η αίθουσα γευσιγνωσίας είναι ανοιχτή από τις 11 π.μ. έως τις 10 μ.μ., με ειδικές ώρες κατά τη διάρκεια των διακοπών.

• Η Happy Hour, με 1 δολάριο από πολλές μπύρες βιοτεχνίας, πραγματοποιείται από τις 3 έως τις 6 το βράδυ

• Την Τετάρτη φορέστε οποιοδήποτε πουκάμισο ή καπέλο με λογότυπο MBC και κερδίστε $ 4 μπύρες. Υπάρχει επίσης καθημερινό πρόγραμμα φορτηγών τροφίμων.

• Οι εκδρομές ζυθοποιίας ($ 15 pp) πραγματοποιούνται το μεσημέρι, 12:30 μ.μ., 1:15 μ.μ., 2 μ.μ., 2:30 μ.μ. και 3:15 μ.μ. και περιλαμβάνει όχι μόνο την ξενάγηση, αλλά γευσιγνωσία τεσσάρων κορυφαίων μπύρες, για ένα πλήρες σπίτι ποτό και ένα ποτήρι σουβενίρ.

Maui Brewing Co.

Ανοιχτό καθημερινά από τις 11 π.μ.

605 Lipoa Pkwy Kihei, ΗΙ 96753

808.213.3002 χ110

Νωπά από το Αμπελώνα

Ακόμα κι αν δεν είστε αναψυκτικό, μια περιοδεία του MauiWine προσφέρει στους επισκέπτες πολύ περισσότερα από την αναμενόμενη γευσιγνωσία κρασιών. Το αγρόκτημα εργασίας του MauiWine χρονολογείται από το 1841, όταν ο βασιλιάς Kamehameha II μισθώθηκε αρχικά ως μύλος ζάχαρης. Η τοποθεσία επέζησε από την εποχή των φυτειών και του ράντσου και είναι πλέον καλά κατοχυρωμένη (41 χρόνια) στην εποχή των οινοποιήσεων.

Το κρασί ανανά είναι συνώνυμο με τη Χαβάη και μια ποικιλία γίνεται στο MauiWine (το οποίο φέρνει ένα από τα πρώτα και πιο επιτυχημένα 100% κρασιά ανανά που παράγονται από το Maui).

Δεν είναι εύκολο να καλλιεργηθεί κρασί στο Ulupalakua στην πατρίδα του Maui στις πλαγιές του ηφαιστείου Haleakala του Maui, αλλά εκτός από τα προαναφερθέντα κρασιά ανανά, το Ulupalakua Vineyards χρησιμοποιεί 16 στρέμματα για να παράγει ποικιλίες Syrah, Malbec, Grenache, Viognier, Chenin Blanc και Gewurtztraminer.

Τριάντα λεπτά δωρεάν περιηγήσεις δίνονται τρεις φορές την ημέρα (10:30 π.μ., 1:30 και 3:30 μ.μ.), ξεκινώντας από το ιστορικό δωμάτιο (μια φορά το King's Cottage, χτισμένο για τον βασιλιά David Kalakaua).

Το 2016, το MauiWine ανοίγει μια δεύτερη γευστική αίθουσα σε μια πρόσφατα ανακαινισμένη παλιά φυλακή.

MauiWine

Ανοιχτό καθημερινά, 10 π.μ. έως 5:30 μ.μ.

14815 Αυτοκινητόδρομος Piilani, Kula, HI 96790

(808) 878-6058

Ocean Organic: Artisan Βότκα Φτιαγμένο στο Maui

Τρεις γενιές της οικογένειας Smith έχουν μεγαλώσει στο Maui και πριν από δέκα χρόνια, ενδιαφέρονται να αναπτύξουν ένα αγροτικό, μη φθαρτό καταναλωτικό προϊόν. Το αποτέλεσμα: η εξαιρετικά επιτυχημένη οργανική βότκα Ocean.

Hawaii Sea Spirits Οργανική Farm & Distillery Tour - Οι βιώσιμες καλλιεργητικές πρακτικές επιδεικνύονται και οι επισκέπτες θα δουν άφθονα πεδία ζαχαροκάλαμου, πράσινες διαδικασίες παρασκευής σε 6,000 τετραγωνικά πόδια ηλιακής ενέργειας αποθήκη και το κέντρο εμφιάλωσης. Στην πραγματικότητα, η εγκατάσταση χρησιμοποιεί ηλιακούς συλλέκτες για να τροφοδοτεί το 100% των εργασιών του αποστακτηρίου και της εγκατάστασης. Η περιοδεία διαθέτει δειγματοληψία, σε γυάλινη βότκα βότκας Ocean Organic Souvenir. Πρέπει να μπορείτε να περπατήσετε 650 μέτρα. Οι εκδρομές είναι $ 10 ανά άτομο ή $ 25 με το μεσημεριανό γεύμα. Ανοιχτό καθημερινά, από τις 9:30 έως τις 17:00

Θαλάσσια ποτά της Χαβάης Οργανική εκδρομή αγροκτήματος και ποτοποιίας

4051 Omaopio Rd.

Kula, ΗΙ 96790

(808) 877-0009

info@oceanvodka.com

Μια μέρα για να απολαύσετε

Είναι σαφές ότι δεν είναι διακοπές στις φθηνές (θα πρέπει να αναζητήσετε προορισμούς προϋπολογισμού), αλλά τα πολυχώρια θέρετρα συνεχώς αναβαθμίζουν σε μια προσπάθεια να δείξουν στους καλεσμένους τους μια πολύ καλή στιγμή.

Πρόσφατα ανακαινισμένα ξενοδοχεία αξίζει να αναφέρουμε:

Φέρμοντ Κέα Λάνι

4100 Wailea Alanui Dr, Wailea, ΗΙ 96753

(808) 875-4100

Το παραθαλάσσιο Fairmont προσφέρει στους επισκέπτες το Suite Life - όλα τα δωμάτια είναι σουίτες και υπάρχουν επιπλέον βίλες (το καθένα με μικρή πισίνα, μπάρμπεκιου, σαλόνι, κουζίνα και υπνοδωμάτια.

Θαλάσσια χελώνα

Ένα από τα καλύτερα φυλαγμένα μυστικά στο Fairmont Kea Lani είναι η δωρεάν εμπειρία Χαβάης από το κανό, από Δευτέρα έως Παρασκευή στις 6 το πρωί (7 π.μ. από το Νοέμβριο μέχρι Φεβρουάριο). Οι επισκέπτες μαθαίνουν τα βασικά του κωπηλασία, την ιστορία του κανό και τη σημασία του για την Χαβάη κληρονομιά, και παραδείγματα των εγγενών ψαλμωδιών κατά την πλοήγηση στον ωκεανό. Το κανό εκκρεμών έξι ατόμων κατέχει τέσσερις καλεσμένους και δύο επιβαίνοντες, οι οποίοι μπορεί να είναι η χαριτωμένη και καλά πληροφορημένη Wailana και Jacob. Οι πεζοπόροι έχουν την επιλογή να πιάσουν μάσκα καταδύσεων και αναπνευστήρα και να πετάξουν στον ωκεανό. Ακόμα κι αν επιλέξετε να καθίσετε απλά στο κανό, μπορείτε να δείτε καθαρά τη ζωή στη θάλασσα στο κάτω μέρος. Στην προσπάθειά μας κατά τη διάρκεια του Δεκεμβρίου, οι θαλάσσιες χελώνες ήταν άφθονοι και ατρόμητοι, έρχονταν μέσα σε ένα ζευγάρι από το κατόρθωμα από τον ανελκυστήρα.

Δίκαιες προσφορές από το Fairmont

Οι προσφορές και οι προσφορές αλλάζουν εποχιακά. Εδώ είναι μερικά από τα πιο δημοφιλή όλο το χρόνο.

• Fairmont Savers - κάντε νωρίς το βιβλίο και εξοικονομήστε 20% για επισκέψεις σε σουίτες και βίλες

• Rewards Resort - Προσφορές πίστωσης $ 50 έως $ 200 καθημερινά

• Dual Island - Δύο θέρετρα Fairmont, δύο νησιά έβδομη νύχτα ελεύθερη συμφωνία

• Εμπειρία ευεξίας του F-Scape: τέσσερις νύχτες, ένα προσωπικό λεωφορείο, τρεις καθημερινές, προσαρμοσμένες συνεδρίες (περιλαμβάνει πίστωση 100 $), διαθέσιμες μέχρι τις 30 Απριλίου 2016

• Προσφορές μελών AAA / CAA

• Kea Lani Romance Package - ένα ιδανικό πακέτο για το μήνα του μέλιτος με σαμπάνια κατά την άφιξη, πρωινό σε μπουφέ στο Kea Lani και δείπνο με κεριά για δύο στο Koi, χλοοτάπητα λουλουδιών.

• Αποκαταστήστε το μάνα σας - Σχεδιασμένο για να δώσει στους συμμετέχοντες μια "ανανεωμένη αίσθηση καούλι (εσωτερική ισορροπία)" με "γεύσεις φυσικής προσφοράς" και "Lifestyle Cuisine Plus" για να τιμήσουν το nå akua (πνεύμα) ίνα (γη).

• Κοκτέιλ Garden to Glass - Το Fairmont Kea Lani προσφέρει γαστρονομικό κήπο και τοπικές γεύσεις σε κοκτέιλ, που χαρακτηρίζει «καφέ, λεμονιές, βασιλικό, λεβάντα, με ονόματα όπως το« Noel's Little Lemongrass Shack »και το« Home Grown ».

• Ανακαίνιση σαλόνι στο λόμπι - Luana ξεκίνησε τον Ιανουάριο του 2016, με αποκλειστικά σχέδια από Sig Zane της Χαβάης.

Το Westin Maui

2365 Ka'anapali Parkway, Maui, HI 96761 Ηνωμένες Πολιτείες

Τηλέφωνο: 808.667.2525 Κεντρικές Κρατήσεις: 866.716.811

Επιλογές δείπνου

Από το πρωινό σαμπάνιας με το ηλιοβασίλεμα μέχρι το δείπνο με θέα στο ηλιοβασίλεμα, το φαγητό στο δυτικό Maui είναι τόσο μακριά από το είδος των καταναγκαστικών ή εξαναγκασμένων θέσεων για φαγητό, όπως μπορείτε να φτάσετε.

Το Westin Maui

Το Ουράνιο Σπα

Εξυπηρετεί όσους αναζητούν πολυτελές σπα, με 16 αίθουσες θεραπείας (συμπεριλαμβανομένων των σουιτών μασάζ δύο ζευγαριών), ξεχωριστά μεταλλικά / ντουλάπια ανδρών και γυναικών με σάουνα, ατμόλουτρο και υδρομασάζ, καθώς και σαλόνι χαλάρωσης με θέα στον ωκεανό. Υπάρχει επίσης ένα πλήρως εξοπλισμένο σαλόνι. Για μια πραγματική απόλαυση διακοπών, υπάρχει επίσης μια εξωτερική καμπίνα μασάζ. Προσφέρουν μια ποικιλία από διάφορα είδη μασάζ, όπως αθλήματα, βαθιά ιστού, εγκυμοσύνη, Χαβάη Lomi-Lomi, ένα "Heavenly", καθώς και ένα θερμό μασάζ από το Pohaku.

Colonnade Cafe - 5:30 π.μ. έως 5:30 μ.μ.

Απολαύστε ένα latte, smoothie, φρούτα, φρέσκα αρτοσκευάσματα και σάντουιτς

Πολυεθνικό Luau της Wailele

Pavilion Aloha - 5:00 μ.μ.

Πολυνησιακές και μαύρες χορευτικές παραστάσεις, Χαβανέζικο μπουφέ και τροπικά ποτά. Για κρατήσεις, καλέστε το 808.661.2992.

Απολαύστε το εστιατόριο Oceanside

Το Westin Ka'anapali Ocean Resort Villas

6 Kai Ala Drive, Maui, HI 96761 Ηνωμένες Πολιτείες

Τηλέφωνο: 808.667.3200 Κεντρικές Κρατήσεις: 866.837.4271

Δεν μπορείτε να αγκαλιάσετε πλήρως την πολιτιστική πολυτέλεια της Χαβάης χωρίς να αντιμετωπίζετε θεραπείες περιποίησης σώματος στο Maui, ενώ το Spa Helani του Westin Ka'anapali Ocean Resort Villas προσφέρει ένα σχεδόν ενοχλητικό ποσό περιποίησης στο The Ho'omana Ritual. Διατίθεται κατά τη διάρκεια των διακοπών.

Ένα πακέτο "Ho'omana Ritual At-Home" (100 δολάρια) περιλαμβάνει το πετρέλαιο Pele Fire-Energizing, το Pele Mask, μια καταγραφή της Χαβάης ευλογίας και τυποποιημένης ναυτιλίας. Για να αγοράσετε, (808) -662-2644.

Το Spa Helani προσφέρει άλλες υποκριτικές θεραπείες, όπως το πολυνησιακό τελετουργικό, όλο το χρόνο.

Εμπνευσμένο από τις παλιές παραδόσεις, το πολυνησιακό τελετουργικό σας μεταφέρει στα ιερά νησιά της Πολυνησίας. Το ταξίδι ξεκινά με κέλυφος καρύδας, λευκή άμμο, θαλασσινό αλάτι και θάμνους βανίλιας από την Ταϊτιανή από την Ταχάα. Συνεχίστε να Bora Bora, για ένα αργό και χαλαρωτικό μασάζ, συνοδευόμενο από σακούλες άμμου, που χαλαρώνουν τους μυς βαθιά κάτω. Ο τελευταίος σταθμός είναι η Raiatea με την εφαρμογή ενός ιερού χρυσού λάδι Monoi.

Pu'uhonua Πολιτιστικό Κέντρο και Talk Story - Ο θεματικός διευθυντής του Πολιτισμού, Makalapua Kanuha βοήθησε στο σχέδιο και το σχέδιο του Πολιτιστικού Κέντρου Pu'uhonua. Το κέντρο προσφέρει μια αίσθηση της θέσης για τους επισκέπτες που επιθυμούν να αγκαλιάσουν και να μάθουν περισσότερα για τον πολιτισμό και τα προγράμματα της Χαβάης. Η Maka φιλοξενεί ωριαίες συνεδρίες ομιλίας (οι επισκέπτες καλούνται να συμμετάσχουν) στο πολιτιστικό κέντρο κάθε Τρίτη και Πέμπτη στις 10 π.μ. και 2 μ.μ.

Το σπα στο Black Rock

Στο μπουτίκ σπα προσφέρονται εσωτερικοί και εξωτερικοί χώροι χαλάρωσης και η αρχαία θεραπεία του Pu'u Keka'a. Θα βρείτε επτά αίθουσες θεραπείας για μασάζ, θεραπείες σώματος, περιποιήσεις προσώπου, βελτιώσεις δέρματος, μανικιούρ και πεντικιούρ. Το Spa στο Black Rock δεν διαθέτει παραδοσιακές εγκαταστάσεις σπα, όπως ατμόλουτρα, κλπ. Επισκέψεις και πληροφορίες: (808) 667-9577

Σε κάθε ξενοδοχείο, αναμένετε επιπλέον ημερήσιες χρεώσεις θέρετρου, καθώς και διανυκτερεύσεις στάθμευσης.