Ένας οδηγός για να σας βοηθήσει να σχεδιάσετε την επίσκεψή σας στο Maui

Πριν επισκεφθείτε το Maui, είναι χρήσιμο να μάθετε λίγο για το νησί και για τους ανθρώπους που ζουν εκεί. Στη συνέχεια, μπορείτε να αρχίσετε να διερευνείτε το ταξίδι σας και να προγραμματίζετε το χρόνο σας στο Maui. Σε ποιο τμήμα του νησιού πρέπει να μείνετε; Ποιά πρέπει να είναι τα αξιοθέατα και οι κορυφαίες δραστηριότητες που δεν θα θέλετε να χάσετε;

Γνωρίστε το νησί Maui

Το Maui είναι το δεύτερο μεγαλύτερο και πιο πυκνοκατοικημένο από τα νησιά της Χαβάης και το νησί ψήφισε σταθερά το "Καλύτερο νησί στον κόσμο" στα Βραβεία Choice Readers 'Choice του Travel Concept .

Γνωρίστε τους ανθρώπους του Maui και της Χαβάης

Είναι επίσης πολύ χρήσιμο να μάθετε λίγο για τους ανθρώπους και τον πολιτισμό της Χαβάης. Είναι πολύ διαφορετικό από ό, τι μπορεί να συνηθίσετε στην ηπειρωτική χώρα.

Σχεδιάστε το ταξίδι σας

Ενώ είστε ακόμα στο σπίτι σας, μπορείτε να κάνετε πολλά για να κάνετε το ταξίδι σας επιτυχημένο. Ο προσεκτικός σχεδιασμός μπορεί να σας εξοικονομήσει πολλά χρήματα, αλλά και επιδείνωση μόλις φτάσετε στη Χαβάη.

Παγκόσμια Θέρετρα του Maui

Το Maui είναι γνωστό ότι έχει μερικές από τις κορυφαίες περιοχές του θέρετρου στον κόσμο. Τα πιο δημοφιλή περιλαμβάνουν το Ka'anapali Beach Resort, την περιοχή Kapalua Resort και την περιοχή Wailea Resort. Τα περισσότερα από τα κορυφαία θέρετρα ξενοδοχεία στο Maui βρίσκονται σε αυτές τις τρεις περιοχές θέρετρο.

Επιλέγοντας τα πράγματα για να δείτε και να κάνετε στο Maui

Τώρα που έχετε κάνει κράτηση για το αεροπορικό σας εισιτήριο, επιλέξατε το ξενοδοχείο ή το θέρετρο σας και έχετε κανονίσει για το ενοικιαζόμενο αυτοκίνητο σας, ήρθε η ώρα να σχεδιάσετε κάποια πράγματα να κάνετε και να δείτε.

Αγαπημένες δραστηριότητες μου Maui Paid

Τώρα που έχετε μια γενική ιδέα για το τι είδους πράγματα υπάρχουν για να δείτε και να κάνετε, εδώ είναι μερικές συνιστώμενες αμειβόμενες δραστηριότητες στο Maui.

Μην χάσετε αυτά τα αξιοθέατα στο Maui

Υπάρχουν πολλά μέρη στο Maui που σίγουρα δεν θέλετε να χάσετε. Αν έχετε μόνο χρόνο να κάνετε μερικά πράγματα, βεβαιωθείτε ότι έχετε επισκεφτεί αυτά τα μέρη.

Προβολή κάποιων φωτογραφιών

Ελπίζω ότι ήμουν σε θέση να σας βοηθήσει να σχεδιάσετε την επίσκεψή σας στο Maui. Πριν πάτε, πάρτε μερικά λεπτά για να δείτε μερικές από τις πολλές φωτογραφίες μας του νησιού Maui, της κοιλάδας της Χαβάης.