Προφίλ του Ma'alaea, Maui

Τώρα ένας προορισμός της δικής του

Η Ma'alaea District του Maui βρίσκεται στο Central Maui περίπου έξι μίλια νότια του Wailuku, όπου η οδό Honoapi'ilani (Hwy 30) φθάνει στη νότια ακτή.

Υπάρχουν πολλά πράγματα που σας κρατούν απασχολημένα για μια ολόκληρη μέρα στη Μαλάουα. Μπορείτε να ξεκινήσετε με μια πρωινή κολύμβηση με αναπνευστήρα ή με κρουαζιέρα παρακολούθησης φαλαινών που ακολουθείται από μια απογευματινή επίσκεψη στο κέντρο ωκεανού Maui.

Μπορείτε να ολοκληρώσετε τη μέρα σας με μια βραδινή ηλιοβασίλεμα με τα πόδια στην παραλία Ma'alaea και στη συνέχεια δείπνο σε ένα από τα εξαιρετικά εστιατόρια της περιοχής λιμάνι.

Λιμάνι Ma'alaea:

Παλαιότερα ένα εμπορικό λιμάνι Ma'alaea Harbour φιλοξενεί τώρα μια μαρίνα όπου πολλά κρουαζιερόπλοια και σκάφη αναψυχής αποβάθρα. Μεταξύ των σκαφών που αγκυροβολούν εδώ είναι κρουαζιερόπλοια που παρακολουθούν φάλαινες καθώς και εκείνα που προσφέρουν ταξίδια με αναπνευστήρα στο Μολοκίνι Αττόλ.

Τα ύδατα και οι ύφαλοι των Ma'alaea είναι σημαντικοί για πολλά είδη. Ο κόλπος Ma'alaea είναι μέρος του Εθνικού Θαλάσσιου Ναυτικού Φαλαινών Φαλαινών Φαλαινών - ένας αγαπημένος χώρος ζευγαρώματος και γέννησης για τις απειλούμενες Humpbacks. Οι χελώνες της Πράσινης Θάλασσας περιηγούνται σε υφάλους που φτάνουν στην είσοδο του λιμανιού.

Οι κάτοικοι Flock προς Ma'alaea:

Όταν ένα ισχυρό νότιο φούσκωμα χτυπάει τον Maui, οι surfers από μακριά και κοντά στο κεφάλι για την Ma'alaea θα έχουν την ευκαιρία να βιώσουν την σωληνωτή τελειότητα ενός από τα ταχύτερα δυνατά κύματα στον κόσμο - το θρυλικό κύμα αγωγών Ma'alaea.

Οι αρχάριοι μαθαίνουν να σερφάρετε στο διαλείμματα του Buzz's Wharf στο Ma'alaea. Outrigger κανό κλαμπ να καταφύγουν και να ξεκουραστούν στη μικρή παραλία του λιμανιού.

Οι οικογένειες ψαρεύουν από τον τοίχο του λιμανιού ή ψαροκόβουν ψάρια σε κοντινούς υφάλους.

Πρόταση βελτίωσης του λιμένα:

Για χρόνια υπάρχουν καταγγελίες σχετικά με την ασφάλεια του λιμένα σε κακές καιρικές συνθήκες, οι τροποποιήσεις δεν κατάφεραν να ανακουφίσουν το πρόβλημα.

Το κράτος της Χαβάης και το Σώμα των Μηχανικών Στρατού έχουν προτείνει την ανατίναξη μιας νέας εισόδου στο λιμάνι που φυλάσσεται από ένα τεράστιο νέο τοίχο.

Οι ντόπιοι και οι περιβαλλοντολόγοι έχουν αντιμετωπίσει αυτήν την πρόταση που θα καταστρέψει 4,9 στρέμματα υγιούς υφάλου, θα διαταράξει το φάλαινο και τη χελώνα, θα εξαλείψει το αγαπημένο σημείο του σέρφινγκ και την παραλία του κανό και θα αλλάξει για πάντα τον αγωγό Ma'alaea.

Ma'alaea Harbor Εστιατόριο:

Η περιοχή φιλοξενεί πολλά εστιατόρια, όπως το The Blue Marlin, το Bistro Bamboo, το Capiche, το Ma'alaea Grill και το εστιατόριο Ma'alaea Seascape.

Μαλάουε Κατάλυμα:

Το Ma'alaea Bay φιλοξενεί εννέα συγκυριαρχίες που βρίσκονται σε όλη την οδό Hau'oli, ανατολικά της περιοχής του λιμανιού. Κάθε μία από τις συγκυριαρχίες έχει διαφορετικά πράγματα που θα προσελκύσουν διαφορετικά γούστα και ανάγκες.

Μια εξαιρετική επισκόπηση των προσφορών βρίσκεται στην ιστοσελίδα "A Room with a View" του Maui Condos.

Παραλία Ma'alaea:

Η παραλία Ma'alaea έχει μήκος περίπου τριών μιλίων και εκτείνεται από το λιμάνι Ma'alaea στα δυτικά μέχρι τη Sugar Beach στα ανατολικά. Δεν θεωρείται καλή παραλία για ηλιοθεραπεία και κολύμβηση λόγω των συχνά υψηλών ανέμων.

Είναι, ωστόσο, εξαιρετικό για σέρφινγκ και windsurfing ειδικά όταν ο άνεμος και τα κύματα χτυπούν το απόγευμα. Είναι επίσης μια εξαιρετική παραλία με τα πόδια.

Λιμεναρχείο Ma'alaea:

Μετά από μια αργή εκκίνηση, τα λιμενικά καταστήματα Ma'alaea έχουν προσελκύσει πλέον αρκετούς εξαιρετικούς λιανοπωλητές και εστιατόρια.

Τώρα μπορείτε να βρείτε το καταδυτικό μαγαζί Maui, τα μπισκότα Hula και το παγωτό και το Moonbow Tropics μαζί με το Ocean Discovery Store του Ιδρύματος Φάλαινας και το Ωκεανό Επιστημονικό Κέντρο Ανακαλύψεων όπου θα βρείτε μια εκθεσιακή περιοχή με πρακτικές δραστηριότητες με ενήλικες και τα παιδιά. ενημερωτικές οθόνες, θαλάσσια αντικείμενα και δωρεάν εκπαιδευτική βιβλιογραφία για τον ωκεανό.

Kealia Pond Εθνικό Καταφύγιο Αγριας Ζωής:

Το Εθνικό Καταφύγιο Άγριας Ζωής του Kealia Pond παρέχει 700 στρέμματα μερικών από τους τελευταίους φυσικούς βιότοπους υγροτόπων στη Χαβάη.

Το Kealia Pond είναι περίπου 250 στρέμματα όταν είναι γεμάτο. Το καταφύγιο φιλοξενεί απειλούμενα ιθαγενή πουλιά και φιλοξενεί μεταναστευτικές πάπιες και χορτοφάγους το φθινόπωρο, το χειμώνα και την άνοιξη.

Το καταφύγιο βρίσκεται δίπλα στην παραλία Κέιαλι, η οποία αποτελεί χώρο φωλεοποίησης για την απειλούμενη χελώνα χελώνα. Ένα ερμηνευτικό περίπτερο και μια περιοχή προβολής πεζοπορίας που βρίσκεται κατά μήκος της παραλίας και καταφύγιο καταφυγίων.

Maui Ocean Center:

Το κέντρο ωκεανού Maui αγωνίζεται με το Εθνικό Ενυδρείο στη Βαλτιμόρη ως ένα από τα καλύτερα που έχουμε δει. Η επίσκεψή σας στο Κέντρο αρχίζει με το The Living Reef όπου περπατάτε μέσα από τις διάφορες περιοχές ενός ύφαλου και μάθετε για τα πολλά και ποικίλα πλάσματα που κάνουν τον ύφαλο το σπίτι τους.

Μην χάσετε αυτά τα χοιρίδια.

Όταν βγείτε από το The Living Reef, θα βρεθείτε σε μια εξωτερική αυλή, η οποία διαθέτει εκθέματα όπως η λιμνοθάλασσα του χελώνα , μια πισίνα αφής και το Sting Ray Cove .

Στη συνέχεια εισάγετε στο Κέντρο Ανακάλυψης Φαλαινών, το οποίο είναι ένα πολύ διαδραστικό μέσο εκμάθησης για τις φάλαινες που κατέχουν το χειμώνα στη Χαβάη.

Μετά το Κέντρο Ανακάλυψης Φάλαιων θα βρείτε μια έκθεση που θα αναλύει τη σημασία της θάλασσας και της θάλασσας για τους αρχαίους κατοίκους της Χαβάης.

Θα βρείτε επίσης μια θαυμάσια έκθεση μεδουσών που έχει μόνο το τέλειο φως για να εξετάσει αυτά τα όμορφα και χαριτωμένα πλάσματα.

Η τελική έκθεση θα σας οδηγήσει πέρα ​​από τη μεγαλύτερη δεξαμενή στο ενυδρείο και έπειτα μέσα από μια σαφή ακρυλική σήραγγα όπου τα πλάσματα του ωκεανού κολυμπούν από όλες τις πλευρές σας.

Το Maui Ocean Center διαθέτει ένα τεράστιο κατάστημα δώρων που αξίζει να επισκεφθείτε.

Περισσότερα προφίλ του Maui

Προφίλ του Kapalua Resort Area

Προφίλ του Kihei, Maui - η Sunny South Shore του Maui

Προφίλ της Lahaina, Maui - όπου συναντιούνται η ιστορία και η παιγνίδια

Προφίλ του Makena - Maui Untamed and Wild

Προφίλ της Wailea - ένα ιερό ομορφιάς στη νότια ακτή του Maui