Γρήγορος οδηγός για το νησί Maui

Μέγεθος Maui:

Το Maui είναι το δεύτερο μεγαλύτερο από τα νησιά της Χαβάης με έκταση 729 τετραγωνικών μιλίων. Είναι 48 μίλια μακριά και 26 μίλια σε όλη την ευρύτερη περιοχή.

Πληθυσμός του Maui:

Από την απογραφή των ΗΠΑ το 2010: 144.444. Ethnic mix: 36% Καυκάσιος, 23% Ιαπωνικά, ακολουθούμενος από Χαβάη, Κινέζικα και Φιλιππινέζικα.

Το ψευδώνυμο του Maui

Το ψευδώνυμο Maui είναι το "Isle Valley".

Οι μεγαλύτερες πόλεις στο Maui:

  1. Kahului
  2. Wailuku
  3. Lahaina

Μάουι Αεροδρόμια:

Ο κεντρικός αερολιμένας βρίσκεται στο Kahului που βρίσκεται στην κεντρική κοιλάδα του Maui.

Όλες οι μεγάλες αεροπορικές εταιρείες προσφέρουν άμεση εξυπηρέτηση από τις ΗΠΑ και τον Καναδά στο Maui. Οι περισσότερες πτήσεις μεταξύ νησιών φτάνουν στο αεροδρόμιο Kahului. Υπάρχει επίσης μικρότερο αεροδρόμιο στο Kapalua (Δυτικό Μάουι), καθώς και ένα αεροδρόμιο μετακομιδής στη Χάνα (Ανατολικό Μάουι).

Σημαντικές Βιομηχανίες του Maui:

  1. Ο ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
  2. Ζάχαρη (για να ολοκληρωθεί μέχρι το τέλος του 2016)
  3. Διαφοροποιημένη γεωργία, συμπεριλαμβανομένου του ανανά
  4. Βοοειδή
  5. ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ της ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΣ

Maui Κλίμα:

Το Maui είναι ένα τροπικό νησί με αρκετά ήπιο κλίμα όλο το χρόνο που μετριάζεται από τον Ειρηνικό Ωκεανό. Σε επίπεδο θάλασσας, η μέση θερμοκρασία χειμώνα το απόγευμα είναι περίπου 75 ° F κατά τους ψυχρότερους μήνες του Δεκεμβρίου και του Ιανουαρίου. Τον Αύγουστο και τον Σεπτέμβριο είναι οι καυτερότεροι καλοκαιρινοί μήνες με τις θερμοκρασίες στα χαμηλά 90s Η μέση θερμοκρασία είναι 75 ° F - 85 ° F. Λόγω των επικρατούντων εμπορικών ανέμων, οι περισσότερες βροχοπτώσεις χτυπάει τις βόρειες ή βορειοανατολικές ακτές, αφήνοντας τις νότιες και νοτιοδυτικές περιοχές σχετικά στεγνές.

Για περισσότερες πληροφορίες, δείτε το χαρακτηριστικό μας σχετικά με τις καιρικές συνθήκες στη Χαβάη .

Maui Γεωγραφία:

Μίλια της ακτογραμμής - 120 γραμμικά μίλια.

Αριθμός παραλιών - 81 προσβάσιμες παραλίες. 39 έχουν δημόσιες εγκαταστάσεις. Οι άμμοι μπορεί να είναι λευκό, χρυσό, μαύρο, αλάτι και πιπέρι, πράσινο ή γρανάτης, λόγω της αρχαίας ηφαιστειακής δραστηριότητας.

Πάρκα - Υπάρχουν 10 κρατικά πάρκα, 94 πάρκα νομού και κοινοτικά κέντρα και ένα εθνικό πάρκο, Εθνικό Πάρκο Χαλεάκαλα.

Υψηλότερη κορυφή - ηφαίστειο Haleakala (αδρανής), 10.023 πόδια. Η κατάθλιψη κορυφής έχει μήκος 21 μίλια και έχει βάθος 4.000 ποδιών, αρκετά μεγάλη για να κρατήσει το νησί του Μανχάταν.

Επισκέπτες και καταλύματα Maui:

Αριθμός επισκεπτών ετησίως - Περίπου 2.6 εκατομμύρια επισκέπτες επισκέπτονται το Maui κάθε χρόνο.

Κύρια Θέρετρο Περιοχές - Στο Δυτικό Maui οι κύριες περιοχές θέρετρο είναι Ka'anapali και Kapalua? Τα κύρια θέρετρα του νότιου Maui είναι η Makena και η Wailea. Hana, Kihei, Ma'alaea, Napili, Honokowai και Upcountry είναι επίσης προορισμοί επισκεπτών.

Αριθμός Ξενοδοχεία / Ξενοδοχεία Condo - Περίπου 73, με 11.605 δωμάτια.

Αριθμός συνοικιών διαμονής / χρονομεριστικής μίσθωσης - Περίπου 164, με 6.230 μονάδες.

Αριθμός πανδοχείων - 85

Για περισσότερες πληροφορίες, δείτε το χαρακτηριστικό Top Maui Hotels and Resorts .

Δημοφιλή αξιοθέατα σε Maui:

Τα πιο δημοφιλή αξιοθέατα επισκεπτών - Τα αξιοθέατα και τα μέρη που αντλούν σταθερά τους περισσότερους επισκέπτες είναι το Εθνικό Πάρκο Haleakala, η πόλη Lahaina, το πάρκο State Valley του Iao, η Hana και το κέντρο ωκεανού Maui. Δείτε το χαρακτηριστικό μας για τα αξιοθέατα του Maui για περισσότερες πληροφορίες.

Φάλαινες με χελώνες:

Αριθμός φαλαινών ετησίως - Μέχρι 10.000 φάλαινες με αιχμές περνούν τους χειμώνες στα ύδατα του Maui. Υπάρχουν μόνο 18.000 φάλαινες χελώνας στο βόρειο Ειρηνικό που επιβιώνουν σήμερα.

Μια φάλαινα ενηλίκων μπορεί να φτάσει έως και 45 πόδια σε μήκος και ζυγίζει πάνω από 40 τόνους. Οι φάλαινες μωρών που γεννιούνται στα ύδατα του Maui συχνά ζυγίζουν 2.000 λίβρες κατά τη γέννηση.

Δείτε το χαρακτηριστικό μας για τις φάλαινες της Χαβάης για περισσότερες πληροφορίες.

Γκολφ Maui:

Το Maui είναι ένας από τους κορυφαίους προορισμούς γκολφ στον κόσμο με δεκαέξι γήπεδα γκολφ που προσελκύουν κάθε επίπεδο παίκτη. Είναι το σπίτι του ετήσιου πρωταθλήματος της Mercedes στο Kapalua, το πρώτο τουρνουά της περιοδείας PGA με τους νικητές του προηγούμενου έτους. Κάθε Ιανουάριο στο Σαββατοκύριακο του Super Bowl, ο Maui φιλοξενεί το Παιχνίδι των Πρωταθλημάτων Δράσης στο Wailea με τέσσερις θρύλους του γκολφ όπως ο Jack Nicklaus και ο Arnold Palmer.

Για περισσότερες πληροφορίες, δείτε τη λειτουργία μας στα γήπεδα γκολφ Maui.

Superlatives:

Ο Maui έχει ψηφιστεί για πολλά από τα τελευταία 25 χρόνια από τον αναγνώστη του περιοδικού Condé Nast Traveler "Καλύτερο νησί στον κόσμο" και ένα από τα "καλύτερα νησιά του κόσμου" από τους αναγνώστες του περιοδικού Travel + Leisure για πολλά χρόνια.

Περισσότερες πληροφορίες για το Maui

Κεντρική περιοχή Maui / Haleakala Εθνική περιοχή Kipahulu / Haleakala National Park Summit Area / Hana, Maui / Ka'anapali Beach Resort / Περιοχή Kapalua Resort / Kihei, Maui / Lahaina, Maui / Ma'alaea, Maui / Makena, Maui / Wailea, Maui