Νέα Χρόνια στη Νέα Υόρκη: πώς & πού να πάρετε δωρεάν το MetroCard σας, ή $ 15 για ένα Cab

Η NYC δίνει $ 30K για να μειώσει το DWI για τα νέα χρόνια. Μας έφερε ... ο Johnnie Walker

Για τις διακοπές, πάρτε μια ελεύθερη βόλτα

Η Νέα Υόρκη χρησιμοποιεί δώρα και κοινωνικά μέσα ενημέρωσης για να βοηθήσει τους Νέα Υόρκους να φτάσουν με ασφάλεια στα νέα τους χρόνια. Δίνουν μακριά:

Η προσφορά είναι καλή, ενώ τα προμήθειες διαρκούν.

Η εκστρατεία NYC Anti Drunk Driving Hands Out 30.000 δολάρια για την ασφάλεια κατά τη διάρκεια των νέων ετών 2011

Το σημείο του προγράμματος You The Man είναι να αποθαρρύνετε την οδήγηση υπό την επήρεια οινοπνευματωδών ποτών - και να ενθαρρύνετε τους νεαρούς ερασιτέχνες να χρησιμοποιούν τη μαζική διαμετακόμιση ή τις καμπίνες, τις υπηρεσίες αυτοκινήτων ή τους μόνιμους καθορισμένους οδηγούς.

Τα δώρα αποκλειστικά στην καμπάνια You You The Man κατά της μεθυσμένης οδήγησης αξίζουν πάνω από $ 30.000 στην ονομαστική τους αξία. Η προώθηση, μια πρωτοβουλία του City Department of Transportation και όχι του MTA, θα δώσει 22.500 δολάρια σε βόλτες με καμπίνα και 9.000 δολάρια σε ελεύθερες διαδρομές με λεωφορεία και μετρό τις δύο εβδομάδες πριν την παραμονή της Πρωτοχρονιάς. Αυτό μοιάζει με πολλά χρήματα, αλλά δεν είναι τίποτα σε σύγκριση με την απώλεια μιας ζωής.

Το κοινό-στόχος είναι άνδρες ηλικίας 21 έως 39 ετών, οι οποίοι, σύμφωνα με τα στατιστικά στοιχεία της πόλης, "είναι πιο πιθανό να εισέλθουν σε συντριβή που σχετίζεται με το DWI ή να δεχτούν μια βόλτα από έναν μεθυσμένο οδηγό".

Πού και πότε θα φτάσετε ταξί και μετρό κάρτες

Το 2011, τα Taxi και τα MetroCards θα διανεμηθούν σε διαφορετικούς χρόνους και τόπους. Τα freebies θα διανεμηθούν γύρω από την πόλη σε μερικές σημαντικές εκδηλώσεις, αλλά και από τις "ομαδικές ομάδες" στις παρακάτω θέσεις.

Για να μάθετε τα ακριβή σημεία διανομής - - για παράδειγμα, πού βρίσκεστε στο Fulton Mall; - Παρακολουθήστε τον άνθρωπο online και στο Twitter.

Η διεύθυνση Twitter της καμπάνιας είναι @Youthemannyc.

Δωρεάν κάρτα ταξί & κάρτα μετρό: Πώς να χρησιμοποιήσετε

Δωρεάν MetroCard: Χρησιμοποιώντας τις ελεύθερες διακοπές MetroCard είναι απλή? είναι ακριβώς όπως κάθε άλλη MetroCard. Οι κάρτες Metro freebie λειτουργούν σε όλο το σύστημα: υπόγειες γραμμές και λεωφορεία που εκτελούνται από το MTA, καθώς και από την PATH και τη NJ Transit. Δεν μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το MetroCard για να πληρώσετε για μια βόλτα με καμπίνα ή υπηρεσία αυτοκινήτου.

Δωρεάν κάρτα ταξί: Πώς λειτουργεί η κάρτα ταξί; Είναι απλά μια προπληρωμένη χρεωστική κάρτα.

Σύμφωνα με το DOT, οι άνθρωποι μπορούν να τα χρησιμοποιήσουν τόσο στις κίτρινες καμπίνες όσο και στις υπηρεσίες αυτοκινήτων που έχουν συμμετάσχει. Αν παίρνετε μια υπηρεσία αυτοκινήτου, ρωτήστε τον οδηγό προτού προχωρήσετε αν αυτός ή αυτή θα πάρει την κάρτα ταξί της πόλης. Η κάρτα ταξί αξίζει 15 δολάρια. Εάν η βόλτα σας είναι κάτι παραπάνω από αυτό, θα πρέπει να πληρώσετε το υπόλοιπο.

Οι προπληρωμένες χρεωστικές κάρτες μπορούν επίσης να εξαργυρωθούν αποκλειστικά "στα ταξί 13.000 και στα ταξί της πόλης, που συμμετέχουν σε υπηρεσίες αυτοκινήτων, MTA, PATH, NJ Transit ή άλλες μηχανές έκδοσης εισιτηρίων από τις 16 Δεκεμβρίου έως το μεσημέρι, 1 Ιανουαρίου 2012" πρακτορείο.

Χρησιμοποιήστε το κουμπί "Βρείτε ένα γύρο" για να βρείτε αριθμούς τηλεφώνου για τοπικές υπηρεσίες αυτοκινήτων στο Μπρούκλιν

Δεν είστε σίγουροι πού να βρείτε μια υπηρεσία αυτοκινήτου την παραμονή της Πρωτοχρονιάς για να επιστρέψετε στο σπίτι;

Κολλημένος στο Μπρούκλιν, όπου οι πιθανότητες να βρεθεί μια κίτρινη καμπίνα είναι λεπτή;

Μην ανησυχείς. Ο δικτυακός τόπος της DOT παραθέτει τις υπηρεσίες αυτοκινήτων ανά γειτονιά, ώστε να μπορείτε απλώς να ελέγξετε στην ιστοσελίδα τους, να πληκτρολογήσετε το σημείο όπου βρίσκεστε και να ανοίξετε μερικά ονόματα των τοπικών υπηρεσιών αυτοκινήτων.

Πράγματα που πρέπει να γνωρίζετε για τις κάρτες δωρεάν μεταφοράς του νέου έτους της Νέας Υόρκης

Εκστρατεία Ασφαλείας Αναλαμβάνεται από τον Johnnie Walker

Εάν ένα $ 30,000 giveaway στη μέση μιας ύφεσης ακούγεται πολύ καλό για να είναι αληθινό, φυσικά, υπάρχει ένα πρόβλημα.

Κατά ειρωνικό τρόπο, αυτή η εκστρατεία αναλήφθηκε, εν μέρει, από την αλκοολική βιομηχανία. Το DOT, σύμφωνα με το δελτίο τύπου του Δεκεμβρίου 2011, "συνεργάζεται με τον Johnnie Walker για την παροχή 1.500 δωρεάν χρεωστικών καρτών". Αυτές οι προπληρωμένες χρεωστικές κάρτες αντιπροσωπεύουν το μερίδιο του λέοντος στο giveaway, αξίας μέχρι περίπου $ 22,000.

Η DOT εγκαινίασε το πρώτο πρόγραμμα Safe Rides Home το 2010. Πάνω από τα τρία τέταρτα όλων των συναλλαγών με χρεωστικές κάρτες από αυτήν την παράδοση έλαβαν χώρα μεταξύ 10:00 και 5:00 την παραμονή της Πρωτοχρονιάς, σύμφωνα με εκπρόσωπο του πρακτορείου.