Κεντρική Τράπεζα της Νέας Υόρκης Βασικές πληροφορίες

Στην καρδιά της οικονομικής περιοχής του Μανχάταν, η Federal Reserve Bank of New York προσφέρει δωρεάν εκδρομές στους επισκέπτες. Οι περιηγήσεις περιλαμβάνουν μια εισαγωγή στο τραπεζικό σύστημα των Ηνωμένων Πολιτειών και τον ρόλο του "The Fed" στην οικονομία των ΗΠΑ, καθώς και μια ευκαιρία να επισκεφθείτε το Gold Vault που βρίσκεται πέντε ιστορίες κάτω από το επίπεδο του δρόμου. Το ίδιο το κτίριο είναι εντυπωσιακό, συνδυάζοντας λεπτομερή σφυρήλατο σίδερο με χαρακτηριστικά από τα ανακαινιστικά παλάτια της Φλωρεντίας.

Σχετικά με την Federal Reserve Bank of New York

Η Κεντρική Τράπεζα της Νέας Υόρκης είναι μία από τις 12 περιφερειακές τράπεζες του Ομοσπονδιακού Συστήματος Κεντρικών Τραπεζών. Στην οικονομική περιοχή του Μανχάταν, οι ελεύθερες εκδρομές στην Federal Reserve Bank της Νέας Υόρκης προσφέρουν στους επισκέπτες τη μοναδική ευκαιρία να δουν το Gold Vault καθώς και την ευκαιρία να μάθουν περισσότερα για το Federal Reserve System και το ρόλο του στην αμερικανική οικονομία.

Μετά την εκκαθάριση της ασφάλειας, οι τσάντες μας ήταν ασφαλισμένες σε ένα ντουλάπι και μας δόθηκε χρόνος να εξερευνήσουμε το "Drachmas, Doubloons and Dollars: The History of Money". Η έκθεση περιελάμβανε πάνω από 800 νομίσματα από τη συλλογή της Αμερικανικής Νομισματικής Εταιρείας, που καλύπτει πάνω από 3000 χρόνια. Ιδιαίτερα ενδιαφέρον είναι το 1933 διπλό Eagle κέρμα στην οθόνη: με ονομαστική αξία των $ 20, πωλήθηκε σε δημοπρασία για πάνω από $ 7 εκατομμύρια δολάρια.

Ο ταξιδιωτικός οδηγός σας οδηγεί στη συνέχεια σε μερικά διαδραστικά εκθέματα - συμπεριλαμβανομένης μιας χρυσής ράβδου που φαίνεται να είναι εφικτή και μια οθόνη των τεμαχισμένων λογαριασμών αξίας $ 100.

Οι έφηβοι μπορούν να μάθουν πολλά για την οικονομία των ΗΠΑ και για το πώς γίνονται τα χρήματα, καθώς και για το Federal Reserve System με την εξερεύνηση αυτών των οθονών.

Δεδομένου ότι η Federal Reserve Bank της Νέας Υόρκης δεν πραγματοποιεί επεξεργασία μετρητών στο Μανχάταν, υπάρχει ένα σύντομο βίντεο που δείχνει πώς γίνεται η επεξεργασία μετρητών στην Federal Reserve, καθώς και πώς εισάγεται νέο νόμισμα στην κυκλοφορία και καταστρέφονται παλαιότεροι λογαριασμοί.

Το κύριο σημείο της επίσκεψης είναι η κατηύρωση πέντε ιστοριών κάτω από το επίπεδο του δρόμου για να δείτε το Gold Vault. Θα εκπλαγείτε να ανακαλύψετε ότι σχεδόν όλο το χρυσό στην τράπεζα ανήκει στην πραγματικότητα από ξένες κεντρικές τράπεζες και διεθνή νομισματικά ιδρύματα.

Στην περιήγηση, είναι εύκολο να ξεχάσετε να κοιτάξετε γύρω για να παρατηρήσετε την όμορφη αρχιτεκτονική της τράπεζας. Έτσι, φροντίστε να αφιερώσετε λίγο χρόνο για να παρατηρήσετε τα στοιχεία του κτιρίου που εμπνεύστηκαν από τα ανακαινιστικά παλάτια της Φλωρεντίας και το σφυρήλατο σίδερο.

Σχεδιάστε την επίσκεψή σας

Οι κρατήσεις είναι απαραίτητες για την περιήγηση της Τράπεζας της Ομοσπονδιακής Τράπεζας της Νέας Υόρκης χωρίς την κράτηση, αλλά δεν θα μπορέσουν να δουν το θάλαμο. Οι κρατήσεις μπορούν να γίνουν online. Εάν έχετε ερωτήσεις, επικοινωνήστε μαζί τους μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (frbnytours@ny.frb.org) ή μέσω τηλεφώνου 212-720-6130 για άμεση ενημέρωση σχετικά με τη διαθεσιμότητα.

Υπάρχει συνήθως μια αναμονή 3-4 εβδομάδων για εισιτήρια, οπότε καλέστε αφού ολοκληρώσετε τις ημερομηνίες ταξιδιού σας για να εξασφαλίσετε τα εισιτήριά σας.

Οι εκδρομές διαρκούν περίπου μία ώρα και ξεκινούν την ώρα από τις 9:30 π.μ. - 3:30 μ.μ. καθημερινά.

Ασφάλεια στην Κεντρική Τράπεζα της Νέας Υόρκης

Φτάστε περίπου 10-15 λεπτά πριν από την περιήγησή σας για να καθαρίσετε την ασφάλεια Όλοι οι επισκέπτες πρέπει να περάσουν από ανιχνευτή μετάλλων και να βγάλουν τις τσάντες τους με ακτίνες Χ πριν την είσοδο στο κτίριο. Οι επισκέπτες θα πρέπει να κλειδώσουν τις κάμερες, τους σακίδια τους και κάθε άλλο πακέτο που έχουν μαζί τους πριν ξεκινήσετε την περιοδεία

Δεν επιτρέπεται η λήψη σημειώσεων ή φωτογραφιών κατά τη διάρκεια της περιοδείας.

Federal Reserve Bank of New York Βασικά