Δωρεάν περιήγηση στο Grand Central και στην γύρω γειτονιά

Ο Justin Ferate πραγματοποιεί μια συναρπαστική και εκπαιδευτική περιοδεία στο Grand Central την Παρασκευή

Κάθε Παρασκευή στις 12:30, οι επισκέπτες συγκεντρώνονται για να γνωρίσουν την ελεύθερη περιήγηση του Justin Ferate μέσω του Grand Central και της γύρω περιοχής. Εγχώριοι και διεθνείς επισκέπτες, καθώς και ντόπιοι Νέα Υόρκοι που επιθυμούν να μάθουν για τη γειτονιά, θα απολαύσουν αυτή την περιήγηση .

Ο γύρος Grand Central Station του Justin Ferate

Ο ενθουσιασμός και η ενέργεια του κ. Ferate είναι τόσο συναρπαστικοί όσο και οι γνώσεις του για τη Νέα Υόρκη.

Η περιήγηση διαθέτει το κτίριο Lincoln, καθώς και το Grand Central Terminal. (Γνωρίζατε ότι το άγαλμα του Λίνκολν μέσα στο κτίριο του Λίνκολν είναι το αρχικό άγαλμα στο οποίο βασίζεται το ομώνυμο μνημείο στην Ουάσινγκτον). Η αρχιτεκτονική του Ferate, που επικεντρώνεται κυρίως στην ιστορία και την αρχιτεκτονική, κάνει εξαιρετική δουλειά για τη δημιουργία, εξέλιξη και την ενδεχόμενη αποκατάσταση του Grand Central Terminal.

Το Grand Central Terminal είναι ένα από τα μεγαλύτερα αρχιτεκτονικά πετράδια της Νέας Υόρκης. Πέντε έως έξι εκατομμύρια μετακινούμενοι ταξιδεύουν καθημερινά στο Grand Central και ενώ το εκπληκτικό σχέδιο μπορεί να ξεπεραστεί σε μεγάλο βαθμό, πολλές από τις λεπτομέρειες καθιστούν δυνατή αυτή την κίνηση. Ο κ. Ferate επισημαίνει ότι το μήκος των κεραμιδιών σε όλο τον τερματικό σταθμό σχετίζεται άμεσα με το μέγεθος των ανθρώπινων όπλων, των ποδιών και των χεριών, διευκολύνοντας τους ανθρώπους να κινούνται σε ολόκληρη την περιοχή χωρίς συγκρούσεις ή άλλα ατυχήματα. Επίσης, αποκαλύπτει πόσο εντυπωσιακή ήταν η αποκατάσταση της οροφής στο Grand Central, επισημαίνοντας ένα σημείο που δεν έχει παραμείνει ανοικτό και είναι ακόμα μαύρο από τον καπνό τσιγάρων πριν την αποκατάσταση στο Grand Central.

Οι συμμετέχοντες στην εκδρομή θα έχουν επίσης την ευκαιρία να ανακαλύψουν τη διάσημη "γκαλερί ψίθυρων" έξω από το Oyster Bar, και ο κ. Ferate παίρνει τους συμμετέχοντες από το χέρι και τους οδηγεί σε αντίθετες γωνίες για να το δοκιμάσουν οι ίδιοι.

Ο Justin Ferate κάνει εξαιρετική δουλειά που απεικονίζει την ιστορία του Grand Central, διαλύοντας τους μύθους και τις παρανοήσεις και κάνει αυτή την εκπαιδευτική περιήγηση διασκεδαστική και συναρπαστική.

Βεβαιωθείτε ότι έχετε ντύσει για τον καιρό - σίγουρα θα περάσετε λίγο χρόνο έξω (αν και η περιήγηση κινείται μέσα πιο γρήγορα όταν είναι πραγματικά ψυχρός). Φορέστε άνετα παπούτσια. Ενώ δεν υπάρχει ένα τεράστιο ποσό περπάτημα, στέκεται για τόσο πολύ μπορεί να είναι σκληρή στα πόδια. Αυτή η περιοδεία είναι ιδανική για ενήλικες - τα μικρά παιδιά πιθανότατα θα είναι κουραστικά και πολύ καιρό.

Αυτή η εβδομαδιαία περιοδεία υποστηρίζεται από την Grand Central Partnership. Γνωρίστε στο γήπεδο γλυπτικής στο 120 Park Avenue (νοτιοανατολική γωνία της ανατολικής 42ης οδού) απέναντι από το Grand Central στις 12:30 το απόγευμα της Παρασκευής. Για περισσότερες πληροφορίες καλέστε το 212-697-1245.