Η αγάπη και ο γάμος της Jessica Sklar και του Jerry Seinfeld

Το Μέλι του Μέλιτος του Σεϊνφελντ

Ο γάμος του Jerry Seinfeld με τη Jessica Sklar δεν φαινόταν προορισμένος για μεγαλείο ή μακροζωία όταν άρχισε η παιδεία του. Παρόλο που το σκάνδαλο μαστίζει τη σχέση από την αρχή, το ζευγάρι θα αποδείξει ότι οι αμφισβητίες είναι λάθος.

Ο Seinfeld, συν-δημιουργός της άκρως επιτυχημένης και μακράς διαρκείας τηλεοπτικής εκπομπής Seinfeld, πολυεκατομμυριούχος κωμικός και προηγουμένως ένας από τους πιο κατάλληλους bachelors της Αμερικής, συναντήθηκε αρχικά με τον Jessica Sklar, διευθυντή δημοσίων σχέσεων για τον Tommy Hilfiger, το 1999.

Πώς συναντήθηκαν οι Jessica Sklar και Jerry Seinfeld

Το backstory: Το ειδύλλιο της Jessica και του Jerry ξεκίνησε στο αθλητικό σύλλογο Reebok (που τώρα ανήκει στην Equinox, είναι γνωστό ως Sports Club New York). Αυτός ο αποκλειστικός χώρος υγειονομικής περίθαλψης στην Upper West Side της Νέας Υόρκης διέθετε ένα μονοπάτι για έλκηθρα, ένα ψηλό τοίχο αναρρίχησης 45 ποδιών και τάξεις άσκησης με ονόματα όπως το "Lower Blast Body".

Ενώ οι αγριόγατες είχαν το δικό τους έκρηξη, υπήρχε ένα μεγάλο εμπόδιο στην ευδαιμονία τους:

Όχι μόνο ο 28χρονος Σκλάρ ήταν ήδη παντρεμένος ... ήταν νιόπαντρος που μόλις επέστρεψε από ένα μήνα του μέλιτος στην Ιταλία με παραγωγό του Broadway Eric Nederlander.

Σαφώς, ο πρώτος γάμος της Τζέσικας έληξε αμέσως μόλις χτυπήθηκε από την τεύτρου του Σεϊνφελντ . Η Sklar και η Nederlander διαζευγμένοι λίγο αργότερα.

Μια πρόταση που δεν μπορούσε να αρνηθεί

Το Σάββατο το βράδυ, 6 Νοεμβρίου 1999, ο Σεϊνφελντ πρότεινε το γάμο με τον Sklar στην μοντέρνα σόγια Balthazar της Νέας Υόρκης της Νέας Υόρκης.

Αποδέχθηκε το μεγάλο διαμάντι Tiffany που προχώρησε.

Επτά σύντομες εβδομάδες αργότερα, ο Sklar και ο Seinfeld παντρεύτηκαν στις 25 Δεκεμβρίου 1999. Έχουν τώρα μια κόρη, τον Sascha Seinfeld και δύο γιους, τον Julian Kal Seinfeld και τον Shepherd Kellen Seinfeld.

Τζέσικα Σεινφελντ εκτοξεύει το μωρό

Με τη μητρότητα και την ενθουσιασμό με τους άλλους λιγότερο τυχερούς, το 2001, μετά τη γέννηση του πρώτου παιδιού της, η κα Seinfeld ξεκίνησε το Baby Buggy.

Αυτό το φιλανθρωπικό ίδρυμα παρέχει ρούχα και εργαλεία για τα βρέφη και τα μικρά παιδιά των φτωχών, κακοποιημένων, εθισμένων και άστεγων οικογενειών. Ο οργανισμός από τότε έχει δωρίσει πάνω από 16 εκατομμύρια αντικείμενα, δημιούργησε ένα εθνικό δίκτυο για να βοηθήσει αυτούς που έχουν ανάγκη στις τοπικές κοινότητες και δημιούργησε εθελοντική δύναμη περισσότερων από 37.000 ατόμων. Το έργο της ενέπνευσε τον σύζυγό της να δημιουργήσει την πρωτοβουλία Baby Buggy Fatherhood, η οποία στοχεύει να ενθαρρύνει τους πατέρες να περνούν χρόνο με τα παιδιά τους.

Το Baby Buggy έχει πλέον ενταχθεί στο εταιρικό Good + Foundation, το οποίο τώρα αριθμεί πάνω από 45.000 εθελοντές στις τάξεις του για να βοηθήσει τις οικογένειες να σπάσουν τον κύκλο της φτώχειας. Το ίδρυμα παραμένει προσηλωμένο στην παράδοση αγαθών που χρειάζονται τα αναπτυσσόμενα παιδιά, συμπεριλαμβανομένων των παιδικών σταθμών, των καρεκλών, των πάνες, των καροτσιών και άλλων βασικών προμηθειών. Προσφέρει επίσης υποστήριξη γονέων. Το ένα τρίτο των οικογενειών που εξυπηρετεί η οργάνωση είναι άστεγοι ή ζουν σε ένα καταφύγιο.

Στην κουζίνα με τη Jessica Seinfeld

Ένας μαγειρεμένος στο σπίτι και συγγραφέας καθώς και ο ιδρυτής φιλανθρωπίας, Jessica Seinfeld κυκλοφόρησε απατηλά Delicious: απλά μυστικά για να πάρει τα παιδιά σας φαγητό καλό φαγητό το 2007, ένα βιβλίο μαγειρικής βασίζεται στη διατροφή των παιδιών λαχανικά χωρίς να το γνωρίζουν.

Αρχικά, οι κατηγορίες για λογοκλοπή κατέστρεψαν το βιβλίο μαγειρικής.

Σύμφωνα με ισχυρισμούς, περισσότερες από δώδεκα ίδιες ιδέες συνταγών στο βιβλίο του Seinfeld εμφανίστηκαν στο βιβλίο μαγειρικής ενός άλλου συγγραφέα που δημοσιεύθηκε νωρίτερα μέσα στο έτος.

Σας ευχαριστώ για την Oprah Winfrey που την παρουσίασε στην εκπομπή για να προωθήσει το βιβλίο, η Jessica Seinfeld έστειλε Oprah, μία από τις πλουσιότερες γυναίκες στον κόσμο, 21 ζευγάρια παπούτσια αξίας περίπου 18.000 δολάρια. Κυρίως το κόκκινο σόλα Christian Louboutin μάρκα, αυτά τα παπούτσια πωλούνται για περίπου $ 750 ανά ζεύγος.

Για άλλη μια φορά, η Jessica Seinfeld, η πρώην flack δημοσίων σχέσεων, βρήκε τον εαυτό της στο λάθος τέλος της κοινής γνώμης, αφήνοντας τους ανθρώπους να αναρωτιούνται: "Τι ήταν αυτή η γυναίκα σκέψης;"

Ωστόσο, αυτές οι αμηχανίες δεν την αποθάρρυναν. Δημοσίευσε μια συνέχεια, το Double Delicious !: Καλή, απλή τροφή για πολυάσχολους, πολύπλοκες ζωές το 2010 και έπειτα συντάσσει το βιβλίο The Can not Cook Book: Συνταγές για το απολύτως τρομοκρατημένο το 2013.

Έχει δημοσιεύσει από τότε περισσότερα βιβλία μαγειρικής.

Jessica Seinfeld για τα κοινωνικά μέσα

Πιο πρόσφατα, η κα Seinfeld δραστηριοποιείται στα κοινωνικά μέσα ενημέρωσης, ιδιαίτερα στο Instagram, όπου απεικονίζει τα αξιολάτρευτα dachshunds της οικογένειας, τους φίλους τους και τα πλούσια φαγητά και συνταγές. Οι θεατές των Eagle-eyed παρατηρούν τον μετασχηματισμό της Τζέσικα από μια σκούρα μαλλιά σε μια απίστευτα γοητευτική, κοντόχρωμη ξανθιά.

Έτσι, σε όλους όσους κορόιδευαν την ένωση του Τζέρι και της Τζέσικα, η απόδειξη της αγάπης τους είναι στη διατήρηση της δύναμης αυτού του διαρκούς και προφανώς αρκετά ευτυχούς και παραγωγικού γάμου.