Δώρα για το τελευταίο λεπτό του Αγίου Βαλεντίνου

Δώρα του Αγίου Βαλεντίνου σε μια βιασύνη

Yikes! Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου είναι γύρω από τη γωνία - και χρειάζεστε ακόμα ένα δώρο. Λειτουργώντας την τελευταία στιγμή, δεν έχετε χρόνο να παραγγείλετε online δώρα. Και είναι πιθανό το κατάστημα να πωλείται από αυτό που θέλετε και πρέπει να εγκαταστήσετε κάτι που δεν το κάνετε.

Δεν χρειάζεται να φοβάσαι! Οποιοδήποτε από τα παρακάτω δώρα της τελευταίας στιγμής του Αγίου Βαλεντίνου είναι πιθανό να εκτιμηθεί από τον σημαντικό σας άλλο - και αν δεν ομολογήσετε, αυτός ή αυτή δεν θα πρέπει ποτέ να γνωρίζει ότι περιμένατε μέχρι την τελευταία στιγμή για να τα παραλάβετε.

Δώρα για το τελευταίο λεπτό του Αγίου Βαλεντίνου που μπορείτε να κατεβάσετε

Όταν ερωτήθηκαν, τα ζευγάρια λένε ότι το καλύτερο δώρο της Ημέρας του Αγίου Βαλεντίνου που θα μπορούσαν να λάβουν είναι ένα ταξίδι μαζί. Εάν δεν μπορείτε να ξεφύγετε από την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου, δώστε ένα δώρο γλυκιάς πρόβλεψης. Μπορείτε να αγοράσετε κάρτες δώρων ταξιδιών και πιστοποιητικά online σε μεγάλα ξενοδοχεία, εστιατόρια, ακόμα και αποσκευές. Εκτυπώστε την αγορά σας, τοποθετήστε την σε μια κάρτα με μεγάλη κόκκινη καρδιά και ένα προσωπικό μήνυμα αγάπης και θα σας ανταμείψει τώρα - και πάλι όταν ταξιδεύετε μαζί.

Δώρα τελευταίας στιγμής του Αγίου Βαλεντίνου μπορείτε να κάνετε 1-2-3

Έχεις εκτυπωτή; Εξαιρετική! Πηγαίνετε στα Κουπόνια αγάπης του Αγίου Βαλεντίνου και ξεκινήστε την εκτύπωση. Ένας έγχρωμος εκτυπωτής είναι ιδανικός αλλά όχι απαραίτητος. Το πρώτο από τα κουπόνια αγάπης προορίζεται ως κάλυμμα που μπορείτε να προσωποποιήσετε, και τα υπόλοιπα πηγαίνουν κάτω.

Το κουπόνι της τελευταίας ημέρας του Αγίου Βαλεντίνου είναι κενό. Προσαρμόστε τον όποιον τρόπο θέλετε (όπως ένα IOU για όλες τις διακοπές ). Εκτυπώστε έξτρα όπως απαιτείται.

Παρουσιάστε όλα αυτά τα κουπόνια τελευταίας στιγμής μαζί, συρραφθέντα τακτοποιημένα σε ένα φυλλάδιο ή δεμένα με μια όμορφη κορδέλα, και ο αγαπημένος σας θα είναι ενθουσιασμένος.

Δώρα για το τελευταίο λεπτό του Αγίου Βαλεντίνου για να αγοράσετε on-line

Δεδομένου ότι είναι πολύ αργά για να αγοράσετε ένα δώρο που σας αρέσει στο διαδίκτυο που θα φτάσει την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου, αγοράστε αντίγραφο ηλεκτρονικού δώρου.

Οι εταιρείες που προσφέρουν τις κάρτες eGift περιλαμβάνουν Amazon, Target, Apple iTunes και Barnes & Noble. Αν πρόκειται να στείλετε ένα δώρο ψηφιακά, φροντίστε να συμπεριλάβετε ένα προσωπικό μήνυμα. Δεν χρειάζεται να είναι μια μακρά επιστολή αγάπης, αλλά θα πρέπει να μεταφέρει την αίσθηση του παραλήπτη.

Last-Minute Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου για να πάρει στο δρόμο σπίτι από την εργασία

Αποφύγετε τις γραμμές στο ανθοπωλείο, το πολυκατάστημα και το chocolatier, και πατήστε σε ένα από αυτά τα καταστήματα για τα αντισυμβατικά δώρα του Αγίου Βαλεντίνου αντί:

Δώρα του Αγίου Βαλεντίνου τελευταίας στιγμής για γυναίκες

Ακόμα κι αν τα επιλέξετε την τελευταία στιγμή, τα δώρα που φέρουν μια μεγάλη κόκκινη καρδιά είναι βέβαιο ότι θα λιώσουν τη δική της.

Μερικές ιδέες:

Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου Δώρα Ημέρας της Απελπισίας

Γρήγορα στοιχεία για να αρπάξετε και να πάτε:

Ακόμη και αν το δώρο σας αποκτηθεί τελευταία στιγμή, η σκέψη και η γενναιοδωρία σας θα εκτιμηθούν και τα καλά συναισθήματα θα πρέπει να διαρκέσουν πολύ από την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου. Απλά μην ξεχάσετε να συμπεριλάβετε μια κάρτα ημέρας του Αγίου Βαλεντίνου που λέει πώς αισθάνεστε.