Αεροπορικά εισιτήρια για το αεροδρόμιο της Σεβίλης

Αεροπορικά εισιτήρια προς Ισπανία: Αεροδρόμιο της Σεβίλλης

Η Σεβίλλη βρίσκεται στα δυτικά της Ανδαλουσίας, στη νότια Ισπανία, περίπου 100 χλμ. Από την ακτή. Ακολουθούν λεπτομέρειες σχετικά με το πώς μπορείτε να φτάσετε από το κέντρο της πόλης της Σεβίλλης στο αεροδρόμιο της Σεβίλλης.

Λεωφορεία προς και από το αεροδρόμιο της Σεβίλλης

Με μεγάλο αριθμό πτήσεων που φθάνουν στη Σεβίλλη (ή στη Σεβίλλη στα ισπανικά), υπάρχει ένα τακτικό λεωφορείο προς και από το αεροδρόμιο. Δυστυχώς, η παλιά στάση στο κέντρο της Σεβίλλης (στο Puerta de Jerez) έχει απομακρυνθεί από τη διαδρομή και τώρα η πιο κεντρική στάση του λεωφορείου βρίσκεται κοντά στο σταθμό λεωφορείων Prado de San Sebastian, αν και περνάει από τον κεντρικό σιδηροδρομικό σταθμό (San Justa).

Σημειώστε ότι υπάρχουν δύο σταθμοί λεωφορείων στη Σεβίλλη και το San Sebastian είναι το πιο απομακρυσμένο από το κέντρο της πόλης (ο σταθμός λεωφορείων στο κέντρο ονομάζεται Plaza de Armas - διαβάστε περισσότερα για τους σταθμούς λεωφορείων και τρένων της Σεβίλλης ).

Ταξί για τους σταθμούς λεωφορείων και το αεροδρόμιο

Εάν σκοπεύετε να πάρετε ταξί στο σταθμό λεωφορείων για να πάρετε ένα λεωφορείο για το αεροδρόμιο, είναι λογικό να χάσετε το σταθμό λεωφορείων εντελώς και να πάρετε ταξί κατευθείαν στο αεροδρόμιο, ειδικά αν ταξιδεύετε σε μια ομάδα (ταξί το κέντρο μπορεί να καθυστερήσει σημαντικά από την κυκλοφορία - ίσως καταλήξετε να πληρώσετε 10 € μόνο για να φτάσετε στο σταθμό λεωφορείων, ενώ ένα ταξί κατευθείαν στο αεροδρόμιο έχει κατ 'αποκοπή αμοιβή κάτω των 20 €).

Πώς να φτάσετε από τη Σεβίλλη σε άλλους προορισμούς στην Ισπανία

Ο κεντρικός σιδηροδρομικός σταθμός της Σεβίλλης ονομάζεται San Justa και είναι καλά συνδεδεμένος - ένα τρένο στη Μαδρίτη διαρκεί μόλις 2,5 ώρες. Το λεωφορείο από το αεροδρόμιο σταματά έξω από αυτό. Το ταξίδι με το λεωφορείο είναι λίγο πιο περίπλοκο - υπάρχουν δύο σταθμοί λεωφορείων στη Σεβίλλη και αυτό που φτάνετε από το αεροδρόμιο (Prado de San Sebastian) είναι απίθανο να είναι αυτό που θέλετε (τα περισσότερα λεωφορεία που φεύγουν από την Plaza de Armas) και εσείς θα χρειαστεί ένα ταξί για να φτάσετε μεταξύ των δύο.

Εάν δεν σχεδιάζετε να μείνετε στη Σεβίλλη αλλά δεν γνωρίζετε ποιο σταθμό λεωφορείων θέλετε, πάρτε ένα ταξί από το αεροδρόμιο και ζητήστε από τον ταξί σας να σας δώσει τον σταθμό που χρειάζεστε (θα πρέπει να έχετε στοιχειώδεις αγγλικές ικανότητες).

Εναλλακτικά, πάρτε το lowdown πριν φύγετε: Σταθμοί Λεωφορείων και Σταθμών Σεβίλλης .

Τι να κάνετε στη Σεβίλλη

Η Σεβίλλη είναι μια από τις δύο μεγαλύτερες πόλεις στην Ανδαλουσία (μαζί με τη Γρανάδα .

Ο καθεδρικός ναός του και το Giralda Tower και οι Alcazar Place & Gardens είναι πολύ δημοφιλείς για τους τουρίστες.