Φεβρουάριος Καιρός στις Ηνωμένες Πολιτείες

Μέσες θερμοκρασίες στις Ηνωμένες Πολιτείες τον Φεβρουάριο

Στις Ηνωμένες Πολιτείες, ξεκινάμε τον Φεβρουάριο με ένα πολύ περίεργο τελετουργικό το οποίο ξεκίνησε εδώ στα τέλη του 18ου αιώνα από Γερμανούς αποίκους στην Πενσυλβανία. Στις 2 Φεβρουαρίου, μια μέρα που ονομάζουμε " Ημέρα Groundhog ", κοιτάμε να δούμε αν ένα αλεξίπτωτο βλέπει τη σκιά του. Αν βλέπει τη σκιά, ο μύθος κρατάει, τότε ο χειμώνας καιρός θα διαρκέσει άλλες έξι εβδομάδες (περίπου μέχρι την πρώτη μέρα της άνοιξης). Ωστόσο, εάν το groundhog δεν βλέπει τη σκιά του, τότε ο αέρας θα έρθει νωρίτερα.

Ανεξάρτητα από το τι λέει ένα γούνινο ζώο, ο Φεβρουάριος είναι ένας πολύ κρύος μήνας στο μεγαλύτερο μέρος της χώρας. Είναι τελικά ο τελευταίος μήνας του χειμώνα. Ωστόσο, τα σημάδια της άνοιξης τείνουν να εμφανίζονται μέχρι το τέλος του μήνα στα περισσότερα μέρη της χώρας.

Το βορειοανατολικό

Αναμείνετε πολύ χαμηλές θερμοκρασίες στη Νέα Αγγλία με χιονοπτώσεις και μεσαία χαμηλά και υψηλά επίπεδα που κυμαίνονται στα βόρεια κράτη όπως το Maine και το Βερμόντ στα πιο νότια κράτη όπως το Rhode Island . Η περιοχή ως σύνολο γνωρίζει τις σποραδικές αλλαγές της θερμοκρασίας και τις κακές καταιγίδες, οπότε φροντίστε να ελέγξετε τα τοπικά κανάλια καιρού πριν ξεκινήσετε ένα ταξίδι.

Η Βορειοδυτική και Μέση Αμερική

Τα Midwest, Plains states, και οι πολιτείες του Mid-Atlantic επίσης τείνουν να είναι πολύ κρύα. Ο χειμώνας είναι συνήθως η εποχή των βροχών στο Βορειοδυτικό. Πόλεις όπως το Σιάτλ, η Ουάσινγκτον και το Πόρτλαντ, το Όρεγκον θα δουν θολερό ουρανό και βροχερές μέρες καθ 'όλη τη διάρκεια του μήνα.

Το χιόνι είναι κοινό σε υψηλότερα υψόμετρα.

Η Νοτιοανατολική και Νοτιοδυτική

Για πιο ήπιες θερμοκρασίες, κατευθυνθείτε προς τις νοτιοανατολικές και νοτιοδυτικές περιοχές. Φεβρουάριος είναι όταν οι πολιτείες της Φλόριντα και της Αριζόνα αρχίζουν να φιλοξενούν την κατάρτιση άνοιξη του μπέιζμπολ. Οι οπαδοί συρρέουν στα γήπεδα της Σκοτσντέιλ, Αριζόνα και Παλμ Μπιτς, Φλόριντα για τους ηλιόλουστους ουρανούς και τις πρώτες αναλαμπές των αγαπημένων τους ομάδων.

Ένα εύκρατο κλίμα με θερμοκρασίες στις αρχές της δεκαετίας του '60 είναι συνήθως ο κανόνας για το Mardi Gras , το καρναβάλι της Νέας Ορλεάνης στο τέλος του χειμώνα που συνήθως πέφτει κατά τη διάρκεια του Φεβρουαρίου.

Διακοπές σκι και παραλιών

Το μεγάλο Σαββατοκύριακο της Ημέρας των Προέδρων κοντά στο τέλος του μήνα είναι μια δημοφιλής εποχή για να σχεδιάσετε διακοπές σε ένα θέρετρο σκι και σνόουμπορντ . Οι προορισμοί στα βραχώδη βουνά της Δύσης, όπως το Snowmass, το Κολοράντο και η λίμνη Tahoe της Καλιφόρνιας, είναι αρκετά υψηλά, ώστε να είναι λογικά ασφαλή στοιχήματα για μεγάλο χιόνι σε όλο τον μήνα.

Για όσους θέλουν να ξεφύγουν από τις χαμηλές θερμοκρασίες, το μακρύ Σαββατοκύριακο είναι επίσης μια σπουδαία στιγμή για να χτυπήσετε τις παραλίες και στις δύο ακτές. Ο καιρός στα κλειδιά της Φλώριδας είναι περίπου 70 μοίρες και είναι απαλλαγμένος από την υγρασία του καλοκαιριού. Στη Δύση, είναι δύσκολο να πάει στραβά σε οποιοδήποτε από τα νησιά της Χαβάης όπου θα είναι ζεστό και γύρω στους 80 βαθμούς με σπάνια βροχή.

Φεβρουάριος Διακοπές και Εκδηλώσεις

Με μια ματιά: οι μέσες θερμοκρασίες του Φεβρουαρίου για τους 10 κορυφαίους τουριστικούς προορισμούς στις Ηνωμένες Πολιτείες (Υψηλή / Χαμηλή):

* η μέση θερμοκρασία που δόθηκε για το Ορλάντο της Φλόριντα (βλ. σύνδεσμο Φλόριντα παρακάτω για μέσες θερμοκρασίες Ιανουαρίου για πόλεις σε ολόκληρη τη Φλόριντα

Χρήσιμες συνδέσεις για τον Φεβρουάριο για κορυφαίους τουριστικούς προορισμούς