Ανασκόπηση: Iberostar Playa Mita στην Riviera Nayarit του Μεξικού

Λιγότερο τουρισμένοι από πολλούς παραθαλάσσιους προορισμούς του Μεξικού, η Riviera Nayarit βόρεια του Puerto Vallarta έχει γίνει ένας πολύ δημοφιλής προορισμός για οικογένειες που αγαπούν την παραλία. Η περιοχή περιλαμβάνει πάνω από 200 μίλια παρθένες ακτές του Ειρηνικού, γεμάτες με αυθεντικές παραλιακές πόλεις, all-inclusive θέρετρα, γήπεδα γκολφ πρωταθλήματος και πολλά αποικιακά ιστορία. Εκτός από την άμμο και το σέρφινγκ, οι οικογένειες μπορούν να βγάλουν λεωφορείο στην ενδοχώρα και να δοκιμάσουν περιπλανώμενες περιπάτους στα κοντινά βουνά ή να παρακολουθήσουν φάλαινες.

Αυτή η ακτογραμμή βρίσκεται στο μεταναστευτικό μονοπάτι πολλών τύπων φαλαινών, συμπεριλαμβανομένων των γαλάζιων φαλαινών και των κρουαζιέρων παρακολούθησης φαλαινών, είναι μία από τις πιο δημοφιλείς δραστηριότητες μεταξύ Δεκεμβρίου και Μαρτίου.

Τοποθεσία Iberostar Playa Mita

Περίπου 25 μίλια βόρεια του Πουέρτο Βαγιάρτα, το all-inclusive Iberostar Playa Mita είναι ιδιοκτησία Gold Premium στο πλαίσιο της επωνυμίας Iberostar, το οποίο σημαίνει ότι βρίσκεται κοντά στο πολυτελές τέλος μιας αλυσίδας all-inclusives γνωστής για την προσφορά καλής αξίας στις οικογένειες.

Όπως πολλοί all-inclusives, αυτό το θέρετρο βρίσκεται κάπως απομακρυσμένα, έτσι ώστε οι περισσότερες οικογένειες θα περάσουν πιθανώς τη συντριπτική πλειοψηφία του χρόνου τους στο χώρο. Το Iberostar Playa Mita είναι μέρος μιας περιοχής τουριστικού θέρετρου βόρεια της Punta de Mita ( δείτε τον χάρτη ), οπότε αν θέλετε να εξερευνήσετε την περιοχή, θα πρέπει να νοικιάσετε ένα αυτοκίνητο ή να συμμετάσχετε σε μία από τις εκδρομές που προσφέρει το θέρετρο, οι οποίες περιλαμβάνουν ziplining, κρουαζιέρες παρακολούθησης φαλαινών, surfing και πολλά άλλα.

Ανεσεις

Αυτή η επεκτατική ιδιοκτησία έχει πολλά για τις οικογένειες που αγαπούν, ξεκινώντας με την τιμολόγηση που περιλαμβάνει τρία γεύματα την ημέρα σε à la carte εστιατόρια, σνακ και ακόμη και περιορισμένη υπηρεσία δωματίου.

Μαζί με την παραλία, υπάρχουν αρκετές πισίνες και ένα διασκεδαστικό πάρκο με πιθήκους με θέμα το πειρατικό για μικρά παιδιά. ένα παιδικό πρόγραμμα με επίβλεψη για παιδιά ηλικίας 4 έως 12 ετών. και δραστηριότητες εφήβων για τις ηλικίες 13 έως 17. Υπάρχουν γήπεδα τένις και βόλεϊ, αίθουσα παιχνιδιών με τραπέζια μπιλιάρδου και επιτραπέζια παιχνίδια και δωρεάν μη μηχανοκίνητα θαλάσσια σπορ όπως καγιάκ και ιστιοσανίδα.

Σε σχεδόν 500 τετραγωνικά πόδια, ακόμη και τα standard δωμάτια είναι ευρύχωρα, είτε με ένα king ή δύο διπλά κρεβάτια, καθιστικό με καναπέ pullout, και ένα μπαλκόνι. Τα standard δωμάτια μπορούν να φιλοξενήσουν μια τετραμελή οικογένεια. Υπάρχει επίσης ένα μικρό ψυγείο γεμάτο με σνακ και ποτά που περιλαμβάνονται στην τιμή του δωματίου. Οι μεγαλύτερες οικογένειες μπορούν να επιλέξουν δύο παρακείμενες, συνδεόμενες αίθουσες ή αναβάθμιση σε μια σουίτα. Τα περισσότερα δωμάτια έχουν τουλάχιστον μερική θέα στον ωκεανό, με πραγματικά δωμάτια δίπλα στον ωκεανό με το υψηλότερο σημείο τιμών.

Η τραπεζαρία είναι ένα υψηλό σημείο στο Iberostar Playa Mita. Οι μπουφές πρωινού και μεσημεριανού γεύματος είναι άφθονες υποθέσεις και για δείπνο υπάρχει ποικιλία από κουζίνες, από το Μεξικάνικο και το Ιαπωνικό σε ένα steakhouse και ένα πιο επίσημο γκουρμέ εστιατόριο. Τα παιδικά μενού είναι πάντα διαθέσιμα, οπότε και οι πιο πικάνικοι τρώγοντες ικανοποιούνται.

Χρήσιμες συμβουλές που πρέπει να γνωρίζετε πριν κλείσετε

Τα καλύτερα δωμάτια: Τα δωμάτια Oceanview έχουν την καλύτερη θέα αλλά είναι τα πιο απομακρυσμένα από τα εστιατόρια. Ζητώντας ένα δωμάτιο με θέα στην πισίνα, εγγυάται τουλάχιστον μια μερική θέα στον ωκεανό και μια τοποθεσία σε κοντινή απόσταση με τα πόδια από εστιατόρια, πισίνες, κλαμπ για παιδιά και όλες τις βασικές ανέσεις.

Καλύτερη εποχή: Η Riviera Nayarit έχει περίπου το ίδιο γεωγραφικό πλάτος με τη Χαβάη, και έχετε ένα παρόμοιο αεράκι, βάλτο κλίμα.

Το καλοκαίρι η μέση θερμοκρασία κυμαίνεται γύρω στους 85 βαθμούς, ενώ το χειμώνα οι θερμοκρασίες μειώνονται κατά μέσο όρο σε μόλις 10 μοίρες. Ελέγχετε πάντα τη σελίδα ειδικών προσφορών του θέρετρου για προσφορές και προωθήσεις.

Να φτάσετε εκεί: Οι Αμερικανοί επισκέπτες θα πετάξουν στο αεροδρόμιο Puerto Vallarta, μια εύκολη, χωρίς στάση πτήση από πολλά αμερικανικά αεροδρόμια στη Δύση και Midwest. Πολλοί επισκέπτες από την ανατολική ακτή θα αντιμετωπίσουν συνδέσεις πτήσεων και ενδεχομένως 11 ή 12 ώρες σε ένα ταξίδι από πόρτα σε πόρτα, οπότε ελέγξτε πρώτα τις αεροπορικές διαδρομές.

Ελέγξτε τιμές στο Iberostar Playa Mita

Επισκέφτηκε: Μάρτιος 2016

Αποποίηση ευθυνών: Όπως συνηθίζεται στην ταξιδιωτική βιομηχανία, ο συγγραφέας έλαβε δωρεάν υπηρεσίες για σκοπούς αναθεώρησης. Ενώ δεν έχει επηρεάσει αυτή την αναθεώρηση, το About.com πιστεύει στην πλήρη αποκάλυψη όλων των πιθανών συγκρούσεων συμφερόντων. Για περισσότερες πληροφορίες, ανατρέξτε στην Πολιτική Ηθικής.