Πώς να πραγματοποιήσετε μια κλήση στη Νέα Ζηλανδία

Έχετε έναν φίλο κιβωτό που θα θέλατε να καλέσετε; Η διεξαγωγή διεθνούς κλήσης στη Νέα Ζηλανδία δεν χρειάζεται να είναι δύσκολη με αυτά τα απλά βήματα.

Ο διεθνής κωδικός κλήσης για τη Νέα Ζηλανδία είναι +64. Αυτό θα πρέπει να προηγείται από το διεθνές πρόθεμα 011 εάν καλείτε από όλη τη Βόρεια Αμερική, συμπεριλαμβανομένων των Ηνωμένων Πολιτειών, του Καναδά και του Μεξικού ή 00 από αλλού στον κόσμο.

Εάν ταξιδεύετε εντός της Νέας Ζηλανδίας και διαθέτετε αμερικανικό φορέα κινητής τηλεφωνίας, είναι καλύτερο να αγοράσετε ένα διεθνές σχέδιο για το χρόνο ταξιδιού σας.

Λάβετε υπόψη σας ότι τα ποσοστά δεδομένων είναι συνήθως επιπλέον, και βεβαιωθείτε ότι θα παραμείνετε εντός των καθορισμένων λεπτών του σχεδίου σας, ώστε να μην υποστείτε αστρονομικές υπερβολές. Μπορεί επίσης να χτυπήσετε με κρυφά τέλη, οπότε βεβαιωθείτε ότι έχετε διαβάσει τη λεπτή εκτύπωση.

Μια άλλη μέθοδος για ταξίδια είναι να αγοράσετε μια προπληρωμένη διεθνή τηλεφωνική κάρτα. Αυτή η κάρτα μπορεί να αγοραστεί εκ των προτέρων και να χρησιμοποιηθεί σε διάφορα σταθερά μέσα στη Νέα Ζηλανδία. Πολλές φορές, η τηλεφωνική κάρτα μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί σε συνδυασμό με τα περισσότερα κινητά τηλέφωνα, αλλά να γνωρίζετε ότι εξακολουθείτε να χρεώνεστε με χρεώσεις για να το κάνετε αυτό σε ένα κινητό τηλέφωνο ΗΠΑ.

Καλώντας τη Νέα Ζηλανδία από τις Ηνωμένες Πολιτείες

Για να καλέσετε από τον αριθμό US 011-64 που ακολουθείται από τον αριθμό στη Νέα Ζηλανδία, συμπεριλαμβανομένου του κωδικού περιοχής , αλλά χωρίς το 0. Για παράδειγμα, αν ο αριθμός είναι καταχωρημένος στη Νέα Ζηλανδία ως 09 123 4567, από τις ΗΠΑ ο αριθμός στον κλήση θα ήταν 011-64-9-123-4567

Καλώντας τη Νέα Ζηλανδία από τη Νέα Ζηλανδία

Συμπεριλάβετε το 0 που είναι μέρος του κωδικού περιοχής στην αρχή του αριθμού.

Εάν ο αριθμός που δίνεται είναι 09-123-4567 αυτός είναι ο αριθμός που θα καλέσετε από τη χώρα. Εάν καλείτε σε μια περιοχή, δεν χρειάζεται να συμπεριλάβετε τον κωδικό περιοχής από μια χερσαία γραμμή αλλά πρέπει να δημιουργήσετε ένα κινητό τηλέφωνο.

Κλήση κινητού τηλεφώνου στη Νέα Ζηλανδία

Όλοι οι αριθμοί κινητής τηλεφωνίας αρχίζουν με 0 και έτσι ισχύουν οι ίδιοι κανόνες όπως και για ένα σταθερό τηλέφωνο: Εάν καλείτε από το εξωτερικό, συμπεριλάβετε τον διεθνή κωδικό, αλλά παραλείψτε το 0.

Εάν καλείτε από τη Νέα Ζηλανδία, συμπεριλάβετε το 0.

Παράδειγμα NZ Τηλέφωνο: 027-123-4567